Як ми живемо залежно від того, що у нас є голова.

Наше життя залежить від багатьох різних чинників, які ми не можемо змінити. Наприклад, карма – це набір минулих «меріків», які ми повинні працювати. Але є те, що тільки ми можемо контролювати, і від чого залежить наше завтра.

Вона сказала, що визначає свідомість. Це. Від чого і як ми живемо, наша система цін, наш настрій формується. Він формує себе, природно. Але все ж, в житті раціональної людини ця доведена робота в зворотному напрямку – свідомість визначає істоту. Як ми живемо залежно від того, що у нас є голова.

Людська свідомість - це будь-який маркер або клумба з квітами. Деякі дивляться всюди тільки погані, труднощі, відмінності, протиріччя, бруд. Побачити добро, радісно і добре.

По суті, є і в цьому світі. Надлишок. Про рівномірно. У будь-якій людині можна знайти багато хорошого або багато неприємного запаху. У кожній релігії є святі чоловіки і чистота, і є ті, хто їх розіграє. Кожна країна має сильні сторони і недоліки. Єдине питання, що ми фокусуємо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

594265

Коли я розміщую в Instagram про Індія (і я люблю цю країну, і я витрачаю пару місяців тут щороку), реакція відрізняється. На тих же фотографіях деякі дивляться простота і легкість, інші - бідність і бідність, деякі дивляться чистоту, інші - брудні. Всі права, тому що ви можете знайти все в Індії. Але з іншого боку, варто думати, якщо це все я бачу, що йде на голову? Що я хочу? Недоліки, проблеми, углість? Чи можу я бачити красу і чистоту у всьому? І це не просто про Індія, Індія - це лише приклад.

Якщо ми не знаємо, як побачити хороший і концентрувати, то наше життя буде нещасливим. Після того, як ми не побачимо заслуги у чоловіка, ми не зможемо подякувати, і ми побачимо недоліки у дітей і боротися з ними, і навіть самі - замість "доброго ранку, сонечко!" перед дзеркалом, ми скоріше подумаємо: "Привіт, старий наречений!".

Іноді жінки, які мають все, не можуть бути щасливими, оскільки свідомість є сміттям. І здається, що все - чоловік не п'є і не обдурить, але він поширюється шкарпетки. Не шкодуючи нічого хорошого чоловіка, адже деякі шкарпетки, дружина готова до розлучення. Є діти - ви можете радіти, мільйони жінок сниться про цей день і ніч. Але якщо ви бачите тільки безсонні ночі і змії, ігноруючи посмішки і нові навички малюка, то материнство не принесе ніяких радості. Всі

З нас міцніше. Ми завжди оцінюємо все. Побачити чоловіка і відразу покласти на неї етикетку. Що? В залежності від того, що ми орієнтуємося на те, що в нашій голові. Для деяких, людина буде гідною поваги, а для інших, навпаки, об'єкт відторгнення.

По-різному жінки приймають однаковий подарунок по-різному. Для кого невеликий сувенір в першу чергу прояв любові, а для кого буде діамант занадто невеликим.

Більшість з нас (особливо жінок) шукають недоліки. Ми завжди бачимо недоліки в усьому, ми знаємо, що і як поліпшити. І ми щиро віримо, що це право – ви не можете говорити про добре, дивись тільки добре! Це не реальна картина! Ви не можете носити рожеві окуляри! Ми навчили це в дитинстві, щоб не отримати задуманий, обов'язково підкреслити недоліки. І звичайного життя налаштовано так, щоб до тих пір, поки ви побачите, вони не звертають увагу на вас, вони не оцінять вас, вони не присуджують вас. Але як тільки ви це робите – і наслідки – це ціла пучок – дрібниці, проблеми, заперечення, випробування, розслідування. Помилки помітили відразу, і хороші заманки проходять.

Ми не знаємо, як давати компліменти та приймати їх з інших. Але ми дуже добре при критиці, сміхаючись на інших, використовуючи сарка, приниження і походи на недоліках. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Я пам'ятаю двох моїх друзів, після зустрічі молодого чоловіка, намагаючись переконувати один одного, що вони були неправильними. Одного разу він мав отвір в шкарпетках, що означає, що він не недбалий. Про те, як він був судом і турботою. Першим вважається його незадовільний кандидат для спілкування, а другий - перспективний кавал'єр. Чоловік є однаковим. Вони спілкувалися разом в загальній компанії. Різні висновки. І так, перший ще невиправлений, шукаючи ідеально для всіх статей, а другий щасливий одружений. Так, чоловік не має достатньо зірок з неба, але він піклується про сім'ю і любить дітей з дружиною дуже багато.

Коли я пишу про подорожі, я тільки пишу про добре. Тому що є добре скрізь. Всі види доброго. І кожен раз деякі люди пишу, кажучи, що ідеалізація, і ви знаєте, що в Індії, бруд, бідність і бідність, мусульмани побили своїх дружин до смерті, Balinese жінки працюють для пені і не можуть розлучення, європейці потворні, в США всі жири.

І так і так далі. Хоча це часто буває, що ці люди ніколи не були в Індії або мусульманських країнах, вони роблять висновки з деяких новин і оповідань «одного далекого знайомства». Вони не бачили нічого з власними очима, вони не жили досвіду з серцями, але мають таку думку, і вони дуже тверді. Негативний.

Я не ідеальную країну в світі. Я знаю, що є похилого віку, і в багатьох традиційних культурах. У нашому некультурному і західному фемінізмі.

Але я віддаю перевагу бачити, що це не в іншому місці. Що ви можете дізнатися знову, є такі речі, як це в будь-якій точці світу.

Збагачення внутрішнього світу. Хто може зробити мене щасливіше. Так що я віддаю про хорошу розмову. В цілому, і з читачами. Я хочу бути щасливою, і я хочу, щоб ви були щасливі.

Демпстери є переконливими. Дамстери іноді набагато привабливіше. Будь-яка реальність показує, що люди йдуть вниз і нижчі стають неймовірно популярними. Телеканали на телебаченні, які за годинниковими скандалами-мурдерами-інвестицією-нічовиками. І люди дивляться все, оберіть інфіковані, розфарбовуйте свою свідомість всім цим профілем, а потім вони не можуть зупинитися – і вони також починають переносити її на зовнішній світ. Але чому? Стоп і подивитися, що відбувається всередині вас. Ви дійсно хочете жити, що шлях у всьому?

Наша свідомість визначає наше існування. Якщо свідомість – сміття, то життя – сміття. Якщо свідомість - це клумба (навіть в дуже твердих зовнішніх даних, але все ще клумба), то життя буде як клумба.

У нашому серці ми збираємо лише те, що ми збираємо – у наших головах. Що ми звикли бачити, що фіксувати і що прикріпити важливіше.

Зробивши скидання в голову легко. Ви не повинні робити нічого собі, кожен навколо вас буде винним, світ буде недобрим і страшним. Розуміння чоловіків як козаків легше, ніж навчання, щоб зрозуміти і приймати їх. Щоб адаптуватися до свого чоловіка, батьки, намагаючись не втратити себе.

І замість балансу, як затяжний ходьба, багато жінок свідомо обирають воронку. Потрібні працювати в капелюшній офісі, ніж шукати себе і реалізувати себе – це страшно, ризиковано, і ви застрягнете. Потрібно вірити, що діти хребта, від кожного змія перекручувати обличчя і пом'якшити страждання. Або взагалі не народжуються, але подивіться на них стискаються. Це дійсно простіше! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Збираються навколо скидання і перевозять їх навколо. Немає переробки. Правда, немає щастя, і запахи так погано.

Щоб виростити квіти, потрібно спробувати. Дізнайтеся, щоб дати подяку, відсвяткувати добро. Навіть у чоловіка, який поширює шкарпетки, ви можете знайти мільйони хороших якостей, деякі з них все ще знаходяться в їх невідповідності, і без їжі і підтримки може загинути. Ви можете знайти хороші речі. На прикладі вона подарувала народження і підняла коханого чоловіка. У будь-якій непростій ситуації завжди є чим подякувати Богу. Як мінімум за те, що ви живі, що у вас є сім'я, де жити і що робити.

Це те, що я зателефоную «виготовлення власної клумби» у вашій увазі. Це більш складний, але в майбутньому він більш приємний і радісний. Бажаєте спробувати? опублікований

Автор: Ольга Валяєва P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.valyaeva.ru/pochemu-lyudi-zhivut-po-raznomu/