Вогонь не закінчується

Звичайно, відмова є відмовою. Але будь-яка відмова може надати нові можливості.

У 2001 році вона відчула, що вона досягла великої мети в житті. Через три роки після того, як вона описує, як 14 місяців "монстроуса" заробітку фігур, Bachelder був з роботи вперше в своїй кар'єрі. Вона впала.

Згадує Bachelder, Коли це відбувається, ви дійсно йдете божевільно і подивитеся на когось, щоб полум'я. У мене є час, коли я дійсно зроблю з ним. й

Бакельдер пішов в консультування. Почати час з дітьми. Вона співпрацювала з управління основними компаніями, в тому числі головним конкурентом KFC, кухнею Луїзіана. Але найголовніше, вона зрозуміла, що вона не повинна відлякати інших для втрати своєї роботи.

У 2007 році Папаїс обрано новий президент. Компанія Bachelder, який сказав, що вона хоче дізнатися від своїх помилок, отримала найвищу роботу в компанії. Вона коментує,

«Я мав дуже різноманітну ідею успіху. Я зрозумів, що я вірний лідер не є успішним, але я можу допомогти людям навколо мене успіху.

Новий підхід працює. За часом Bachelder очолював компанію, позбавляючи сім років поспіль, повідомляється про зниження продажів — його меню було нудно клієнтів. Але під керівництвом колишнього президента КФК, надходжень Пап'єса виріс на шість років. Інша мережа швидкого харчування, таких як McDonald's і Burger King, боротьба з тим, щоб зробити кінці зустрічі, з Пап'єсом, починаючи відкривати нові випуски за кордоном.

Не кожен менеджер отримує в цю ситуацію, але багато менеджерів стикаються з професійною відмовою в одному або іншому. Є багато варіантів: втрата акцій, бюджет ріжучих, високопрофільних проектів, які перенесли в інший відділ, або втратили клієнтів. Багато кращих лідерів повинні пройти через значні труднощі, а іноді громадські затримання, перш ніж досягти успіху.

Шеррі Течер, професор бізнес-менеджменту в Дарлі Мурській школі бізнесу в Університеті Південної Кароліни в США, каже: «Якщо ви перебуваєте в управлінському положенні, вам неодмінно доведеться зіткнутися з недоліками». Але коли це відбувається, важливо, щоб побачити нові можливості в невиконанні. й

Як відповісти По-перше, вам потрібно усвідомити, що це не обов'язково про вас.

“Якщо ви не отримали довгоочікуваної акції, якщо ваш проект не був схвалений, найпростіше думати про те, що ваші навички лідерства не цінуються.” Професор вважає, що замість того, щоб визнати свою погану удачу і врахувати всі інші чинники, які привели до цього рішення. Вона коментує,

«Це завжди здається, що це не станеться мені, що якщо я розумний і працьовитий, я завжди буду безпечним. Життя не схожа на це.

J.P. Paulive-Fry, президент та співзасновник Інституту охорони здоров’я та людського потенціалу в Онтаріо, вважає, що найнеприємніша річ в моментах, як це може турбуватися про професійний образ. Відхилений менеджер може відчути, що колеги і співробітники судять його або її, гірше, втратити впевненість в собі або її як професіонал.

Не існує сумнівів, що ці емоції можуть бути надзвичайно важкими, іноді не менше смерті коханої людини, говорить Павлов-Фрі. Важливо знайти хорошого терапевта, який би розповісти про те, що сталося. Тим не менш, важливо для менеджера думати про те, як навколишнє середовище буде реагувати на його поведінку.

Такі життєрадісні епізоди - телефонний дзвінок, який приніс погані новини, або в даний момент директор з персоналу подав вам пакет паперової роботи - важко забути. Наші мозки часто зберігають пам’ять, ніж приємні спогади. Це наш спосіб навчання від помилок, говорить Павлов-Фрі.

Тож важливо навчити уроку і почати думати про те, що в наступному. Пам'ятайте, що Стівен Spielberg був відхилений тричі в кіношколі до прийняття, або що Oprah Winfrey був вогнем від першої роботи як телеведуча.

Ви прийняли те, що сталося, вам потрібно спробувати залишитися спокійно, що говорить. Якщо ви, керівник відділу, ви просто відмовилися від просування, погоджуєтесь, що ви незадоволені. Якщо ви не, ваші співробітники можуть вирішити, що ви відключені і готові до пустелі корабля, що може вплинути на свою роботу і негативно вплинути на вас як менеджер.

Для керівників, які працюють на міжнародному рівні, важливо розуміти, як ваша відмова буде оцінена за кордоном працівниками. У Азія, що говорить, це не поширене для компаній, щоб розкрити, що багато людей застосовуються для однієї роботи, щоб ті, хто не дуже добре, не повинні уникати публічного закриття. І в Європі і Північній Америці, боротьба за просування між менеджерами часто дуже громадська. Це означає, що якщо ви не отримуєте сидіння, ваші співробітники в Німеччині очікують, що ви повинні бути спокійно проаналізовані, а офіс в Китаї буде відчувати себе, щоб показати шкоду і навіть сором'язливість.

Повернутися до вершини Досвід звільнення від Bachelder абсолютно новий спосіб управління персоналом. Коли вона приєдналася до команди Пап'єс, її головна мета як лідера було навчити співробітників, як досягти успіху. Bachelder коментує:

Я запитую їх, -Чому ви тут? З якою метою ви приймаєте своє місце? Якщо один день ми допомагаємо людям зрозуміти, чому вони йдуть працювати в першому місці, це буде набагато простіше знайти мотивацію і уявити, що виглядає успіх.Видання

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: inr.pro/en/article/58082/