15 кімнатних рослин, які покращують повітря в домашніх умовах

Декорування вашого будинку, придбання меблів і елементів декору, ми зазвичай не думаємо про те, що якість повітря в нашому будинку може не змінюватися для кращого. Всі несправності різних речовин, які здатні виділити наш новий одяг. Електроприлади, ламінат, лінолеум і навіть звичайні паперові серветки можуть містити сліди формальдегідів в контакті з повітрям в нашому домі.

Наші зелені домашні тварини допоможуть в боротьбі за якість повітря. Багато рослин здатні очистити повітря в домашніх умовах, збирання пилу, диму та інших частинок і важких сполук, які небезпечні для здоров'я.

Які рослини ці? Ось кілька видів, які легко доглядають, красиві і здатні значно поліпшити повітря в будинку.

1,1 км хлорофілія

Оселившись в приміщенні, хлорофілія стає його легенями: він збирає вуглецевий оксид і багато токсичних речовин з повітря. Видалення формальдегіду з повітря і випуск кисню не має рівних. Багато господиня здається занадто простим, але варто додавати цікавий каспо або повісити його на незвичайну підтримку - ви будете розуміти, що це не так просто, як здається спочатку.

2. Фікус Бенджамін

Після хлорофілу, фікус Бенджаміна (Фікус бенджаміна) найкраще підходить для очищення повітря від пилу і отруйних сполук, що виділяються меблями і пластиковими предметами. Цікавою особливістю цієї рослини є те, що в процесі її росту можна перекручувати корені в різноманітні дивні фігури.

3. спатифілум Р

Квіти спатифілуму (Спатіфіллум) господині часто називають «покриття». Він не тільки красивий, але і дуже працьовитий. Береться цвілі спори з повітря, а також очищає повітря добре від трихлоретилену і формальдегіду.

4. Герань, вона Пеларгонія.

Незважаючи на те, що герань (Pelargonium) може негативно вплинути на алергію, ще не можна ігнорувати, так як він здатний впоратися з патогенними мікробами і бактеріями в повітрі. Все про свої ефірні масла, які, при відсутності протипоказань, благотворно впливають на організм людини. Гераній покращує сон і заспокоює нервову систему.

5. Умань Сансеверія, або «мате-в-прави»

Я ніколи не втомився сказати, що це дивовижна рослина. Поверніть його або ні, залиште на балконі протягом місяця. Температура досягається в день більше 35 ° С. Здавалося б, не було шансів на сальвацію, але сансвінерія здивувала відродженість! Я поливав сухий процес рослини і переніс його в тінь, а потім знайшов зелену площу біля кореня. З радістю, я подав його рідким добривом, і через півроку він став більш красивим, ніж раніше.
Науково доведено, що ця рослина поглинає оксиди азоту та формальдегіди. Для дитячої, кухні і для будь-якого приміщення - успішне придбання.

6. Жнівень Бамбук пальм, ака хамедораHamedorea (Chamaedorea) - це дуже красива рослина, в будинку сад обов'язково буде королева. Він відмінно видаляє формальдегід з повітря, крім зволожуючих його, через що він дихає легше.

Назва цієї долоні походить від 2 грецьких слів: дорея, що означає подарунок, а хамаї – карликовий. По суті, це «підлітка» звичайно не так карликовий (в домашніх умовах він досягає 2 м висоти), але дуже корисний і красивий. Прийміть ближчий погляд на такі поширені види, як хаммедореа граціозний (Chamaedorea elegans) і високий шамеродея (Chamaedorea elatior).

7. Джербера

Я часто чую, що Гербера - це безшумна рослина і купується для краси. І хоча вона є однією з моїх улюблених кольорів, я думав так. Який сюрприз я був, коли я дізнався, що він поглинав бензол з повітря. Він також покращує сон: Гербера поглинає вуглекислий газ, який видихає і випускає кисень замість.

8. Цитапович р.

Chamaecyparis приймає пил і негативні іони від повітря, що випускається електричною технікою. І в поверненні, це дає нам позитивну іонів, тим самим відхиляючи повітря. Зробіть очищувач повітря, освіжаючи і приємніше.

9. Навігація Лимонні і помаранчеві дерева

Цитруси є відмінними очищувачами повітря. Повітря в кімнаті, де ростуть лимони безкоштовно проростків і бактерій. Ефірні масла цієї рослини дуже корисні, вони заспокоюють нервову систему, і повітря здається насиченим свіжістю. Для багатьох людей дуже важко доглядати за тим, що хтось росте на нічого, без особливих зусиль.

10. бегіонія

Вирощується в багатьох квартирах нашої країни, і з хорошої причини! Вони приваблюють пил і роблять повітря більш вологим. Просто потрібно обприскувати рослину від обприскувача так, щоб нова порція пилу, як пилосос, поглинається рослиною. Крім того, бегонія вбиває більшість грибів і мікробів з повітря. Крім того, вони допомагають впоратися з випромінюванням електроприладів. І красиві квіти - як бонус так багато корисних властивостей.

11. латина

У будиночках Європи лавр (Лурус) не рідкість, але у нас є справжня кучерява. Просто витканий з утиліт. Повітря очищає пил і мікроби і допомагає при різних захворюваннях. Незважаючи на свою зовнішню простоту, рослина дивовижна в цілющих і очищувальних властивостях.

12. диффенбачія

Люди з частими захворюваннями легень діффенбачія (Dieffenbachia) будуть просто справа. здатний знищити стафілококи, викликати різні неприємні захворювання. Також рослинні пастки і руйнують отруйні речовини (тулен, ксилене), секретують фарбними покриттями підлоги, стін.

13. Спадна

Dracaena також є відмінним повітряним швидкої допомоги. У той же час на кухні з вікнами на Ярославському шосе жив невелику западину. Завдяки їй не було чужого запаху з вулиці в приміщенні, немає газу. Чудово береться з повітря не тільки бензол, але і трихлоретилен, літають з витяжкою безпосередньо в квартиру.

14. алое

Алое (Алое) напевно кожен, і дуже не в ваговому стані. А якщо ні, то обов'язково отримайте його. Видаліть майже всі формальдегідні сполуки, що виділяються меблями, і при захворюваннях так незамінні! Вона допоможе при холоді або холоді - досить заглибитися кілька крапель соку в носі для профілактики і лікування. Фітонциди алое допомагають зняти фізичну втому і стимулювати роботу мозку.

15.00 р. свінгериНарешті, давайте мені розповісти про Schefflera. Це справжній подарунок для курця, а також для його некурців. Не тільки «куріння» з вами, зануренням та нікотином, але й нейтралізує їх.

Рослина дуже красива, належить до найбільшого роду сімейства Аралія. І вирощувати Шефлер яскравий жовто-зелений колір, вам буде потрібно багато розсіяного кольору.

Що б ви купуєте, головне, що ви любите один одному. При покупці варто враховувати, як отрутує рослина до дітей і тварин, якщо будь-який. Видання

Автор Сільви

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.7dach.ru/SilVA/15-komnatnyh-rasteniy-uluchshayuschih-vozduh-13631.html