Що Чоловіки дійсно хочуть

Кожна жінка повинна бути корисною для чоловіка. А також людина буде дуже корисною для своєї дружини.

Найбільший маніпулятор є те, що ми однакові. Коли ми думаємо, що спосіб, ми намагаємося дати один одному, що ми хочемо. Як і в казці про кран і лисиця - вона заливає кашу в плоску пластину, і заливає її в глибоку джугу. В кінці, як нещастя, так і голодні.

Коли жінка вважає, що чоловік має такі ж потреби, як її, вона намагається дати йому інтимність, безпеку і подяку. Це жінки базових потреб!

Але з яких причин цей вид догляду людина не може стояти. І не дивно дізнатися, що людина має лише 2 основні потреби.

• Потрібні бути.
  • Безкоштовно

І найсмачніше, що вони часто суперечать сімейному житті. Я одружився, і я думаю, що Але він не вільний. Не одружений, і безкоштовно. Але ніхто не хоче. Якщо він одружений, але його дружина завжди нещастя, він не вільний, а не обов'язково.

Що ми намагаємось подарувати чоловікам?

Дружина намагається дати йому неперевершеність, що вона любить, і він вважає її як порушення свободи. І як нещастя в кінці. Вона не розуміє, чому він відштовхує її, можливо, він не знає. І він не розуміє, чому вона потребує спілкування зараз, бо він хоче бути самотніми.

Дружина намагається подарувати чоловікові вдячність, але якщо вона компліментує його про свої якості, то вони без застосування. Зцілуючи, що він розумний, красивий і добрий, чоловік буде або задуматися плоским. Але якщо ви починаєте дарувати йому вдячність, підкреслюючи його потребу, то чоловіче серце розтоплює. "Ви добре очищали мийку, я не зроблю це без тебе!" «Ви майстер всіх угод» подає помилковий его.

Дружина намагається надати їй чоловічу безпеку і починає оточити його з турботою. Вбито на роботу, щоб він не переробив. Повністю подається - корми, напої, одяг. Так, швидше за все, чоловік незабаром або пізніше стане Обломовим. Він не має мотивації йти вперед і завоювати вершини. І це буде зробити обидва з них невірно.

Як ми можемо надати чоловікам, які вони потребують?

Перший крок, щоб побачити, що ми різні. Ми маємо різні потреби, різні тіла, різні потяги думки. Ми створюємо разом – доповнюємо один одного.

І ось чому ми різні. Кожен має свої обов’язки, їх функції, їх інструмент, інструменти. Це чудово! Якщо Бог захотів нам бути таким же, ми будемо одностатеві істоти, які живуть на власній, маючи дітей, піклуючись про себе.

Подаруйте відчуття необхідності

Чоловік любить дарувати по батькові. Це маскулін. Звичайно, ми не завжди бачимо чоловіків, які приймають відповідальність. Іноді їх чоловічий характер так розтоплюється жінками, які вони бояться відповідальності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

І так, що цей тягар не важко для них, ми можемо дати їм додаткову міцність. Ця сила для чоловіка є усвідомленням його потреби і важливості. Ось як він має сенс.

Жінки орієнтовані на процес, тому вони завжди потрібні щось. Людина потребує результатів. Він підкорив верху і отримав стоячу овуацію. Відновлений і пішов підкорити новий. Чоловік виготовлений для подвигів.

Але ми помітили всі ці вершини, які завоювали чоловіка? Він сказав:

• Заробляючи гроші - як ви можете?
  • Допомога навколо будинку - як я можу?
  • Збір дітей, як він може.
  • Забезпечити підтримку як він може.
  • Колісні сумки
  • Чайний чай
  • Забезпечити сімейний відпочинок - якомога простіше
  • І так далі.

І ми? З кожним днем він щось знецінює. Скажіть:

• Ви приносите зарплату? Чому так мало?
  • Чи можна мити посуд? Чому так погано?
  • Чи є ви дитина? Чому ви тільки пішли 3 рази?
  • Ви приносите крупу? Чому?
  • Чому чай без цукру?
  • Чому ми відпочиємо в країні, а не на морі?

І так далі. Ми робимо те ж саме з нашими дітьми:

• Ви завершили дитячий садок? Приєднуйтесь до школи!
  • Чи хороший перший клас? І ще 9 років?
  • Школа медалі? Тепер піти в коледж!
  • Ви пішли в коледж? Тепер закінчуйте!
  • Ви закінчили? Отримати роботу!
  • Отримати роботу? Заробляйте просування!
  • Досягнення мрії? Зараз одружився!
  • Одружена? У мене є дитина!
  • Чи є дитина? Про нас

І так далі. Тоді наші сини мають свої дружини, і тепер ми їх захоплюємо разом з життям (і, якщо не в різних напрямках).

Про визнання досягнення. Цикл повинен закінчитися. Безкінцеві вихлопи, позбавлені мотивації та самооцінки. Це важливо для чоловіка, щоб відчути, що він отримав щось, і це дуже цінний і важливий для нас. Тоді він має владу підкорити нові висоти.

Ми повинні вчитися вдячні! Це природа! Див.: поняття дитини - чоловік (сперма) повинен досягати мети (цей) А яйце (жінка) повинна отримати її з вдячністю. Якщо вона не приймає її, не буде нового життя.

Вчимося вдячні всім діям наших чоловіків. Саме так вони здатні отримувати подяку. Для кожного миття посуду і кожного рубця заробили. Побачивши цю реакцію, людина хоче продовжувати робити. Він не може нічого робити, коли його минулий цикл неповний.

Мій особистий досвід є те, що в той час як я вимагав виконання і експлуатація від мого чоловіка, з якихось причин він не хотів пересуватися в будь-який час. Я відкинувся від дивана, з ліжка і «мотивувати» його, і він не мотивував. А потім я наказав, що правило. Я почав подякувати йому за кожну акцію. І я припинив попит і натискаючи.

• Дякую за допомогу мені з цими холодними водними стравами! Дуже дякую!
  • Я не зробив це!
  • Доброго дня!
  • Дякую за те, що я навчаюся!

І... Я маю більше причин, щоб бути вдячними.

Відчуття свободи

Іноді людина повинна бути самостійною. До вашої печери, як говорить Джон Сір. Тільки таким чином він може поставити свої думки і почуття в порядку. Ця печера може бути офісом або окремою кімнатою в будинку. Це може бути кафе або тренажерний зал. Варіанти можуть бути різними – головне, що в цьому місці він може бути самостійно і ніхто не доторкнеться до нього.

Він може відчувати себе добре в домашніх умовах, але будучи в домашніх умовах, поїдається в його чоловічий сад. Його покликаний діяти поза. Це як вітер, який не можна заблокувати в чотири стіни, інакше це не вітер.

Він повинен бути вільним. Попри те, що він може бути самотнім в будь-який час, і ніхто його не буде. Потім сім'я більше не відчує себе як важкі феттери, зв'язані на руках і ногах.

Щоб вижити гнів, людина повинна бути в печері.

Для того, щоб вижити, він також потребує своєї печери.

Але найголовніше, для того, щоб він відчував свою сім'ю знову, він також повинен бути самотнім.

І мудра жінка дозволяє чоловікові піти в цю печеру. Заповнить міцністю і енергією. Я хочу, щоб він зрозуміли, наскільки важлива і любила дружину.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Після всього, в цей час ви можете подбати про себе і своє тіло, зустрітися з друзями, дізнатися жіноче мистецтво – замість того, щоб він повернувся.

І коли він повертається, він повинен бути зустрінеться з любов'ю і вдячністю. Як собаки роблять, коли приходить власник. Неважливо, що він прийшов або який настрій він був. Вони завжди раді бачити, що вони демонструють. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Чоловік повинен спілкуватися з чоловіками.

Чоловіча природа потребує обміну чоловічою енергією. Жінки вітають своїх друзів.

Вони можуть здаватися дивним, приступним, нудним. Але наші чоловіки потрібні їм. Це буде чудово, якщо він і його друзі говорили про вічні і відверті свіжі соки. Але навіть якщо пити пиво разом і говорити про футбол, ми не повинні брати участь. Позбавляйте його самостійно.

Чоловік повинен спілкуватися з чоловіками. Якщо чоловік може отримати його на цьому етапі тільки на футболі з пивом, щоб це було. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Просто рибалка з термосом чаю.

Якщо ваш чоловік має вихід! Якщо він любить піти з друзями на футбол, хокей, баскетбол, рибальство, полювання, гори, похід ... Це зміцнює свою здатність виконувати свої чоловічі обов’язки. Він живить свою чоловічий характер.

Дуже важко, особливо якщо є вже діти в сім'ї.

Вже не було дітей, мій чоловік може виходити з друзями, так як він хотів. Я побачила друзів. І всі були дрібними.

З появою дітей вона стала більш складною для мене, щоб дати йому кудись, бо я сам залишився вдома у догляді. Я був навіть незадоволений ним, щоб друзі знову, іноді одягалися і даючи концерти.

Не вдалося покращити відносини. Я намагаюся зустрітися з ним. Не завжди легко, це важко, коли він затримався довше, ніж узгоджений. Але я можу бачити, як щасливий і наповнений ним. Скільки він готовий зробити для мене і дітей.

Ви можете подумати про це як інвестиції. Хто може проростити і дати дивідендів у вигляді любові і догляду.

Це не все, звичайно. Це просто перший крок для розуміння чоловіка. І коли ми беремо цей крок у його напрямку, це може зробити нас як щасливим.

Автор: Ольга Валяєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.valyaeva.ru/chego-xotyat-muzhchiny-samye-vazhnye-potre/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное