Manifesto для кожного дня by Dale Carnegie

1,1 км Я щаслива. Це означає, що я скажу собі, як сказав Абрахем Лінкольн, «Мост нас тільки так щасливий, як ми хочемо бути». Щастя відстає від всередині, зовнішні стимули нічого не роблять з ним.

2,2 км На сьогодні я буду вважати тільки те, що я не змусив світатись, щоб відреконувати свої бажання. Я приймаю свою сім'ю, моя робота, і мій долі, як вони і намагаються жити до них.

3. У Сьогодні Я буду подбати про своє тіло. Я зміцнююю його з фізичними вправами, дбайливе ставлення до тіла, правильне харчування. Я захищаю його з шкідливими надлишками. Я хочу, щоб зробити його ідеальним машином для моїх потреб.

4. У Сьогодні Я спробую розвивати мій інтелект. Я спробую дізнатися щось цінне. Я зроблю роботу мозку і читати те, що вимагає психічних зусиль і концентрації.

5. Умань Сьогодні Я збираюся поліпшити душу. Це займе мені три речі для цього. Тексти пісень, а це означає: Я хочу, щоб хтось знав. І я зроблю два речі, які я не хочу зробити, просто навчати себе, як сказав Вільям Джеймс.

6. Жнівень Сьогодні Я намагаюся бути приємною людиною у всіх відносинах. Я буду подбати про мій зовнішній вигляд, намагатися вдягати краще, говорити м'яко і поведітися більш полоненими з іншими, бути щедрими з похвалою, відтримуватися від критики і прокидання іншим - і, звичайно, від інструктації будь-якого на правому шляху.

7. Про нас На сьогодні я спробую жити тільки один день, зберігаючи всі мої проблеми одночасно. У ті дванадцять годин я можу зробити кілька бетонних речей, найбільш важливі для всіх, які, якщо я залишила їх пізніше, доведеться перевернути мене на решту мого життя.

8. У На сьогоднішній день я покажу себе. Я буду писати те, що потрібно робити в будь-який час. Я не може бути в змозі строго дотримуватися цього графіка, але принаймні він буде зберегти мене з двох найгірших злаків у світі - хеште і неприпустимо.

9. Навігація На сьогоднішній день я влаштував на півгодини для відпочинку і відпочинку. Подумайте про Бога іноді під час цих тихих напівгодинних, це подарує моє життя.

10. Це день, коли я перестаю боятися. Я побоююся бути щасливою, щоб бути боїтеся, щоб насолоджуватися всіма красивими речами в світі, щоб уникнути боятися любові і вірити, що я занадто любив. Я подумаю, що я буду щасливою. опублікований

й Дале Карнегі

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: /users/4