Як тільки

Після того, як я був окремо протягом року і навпіл. У свідомому віці це багато. І для дівчинки над двадцять п'ять - і на всіх «невинних». Будь-який, хто пережив довгостроковий розрив (у моєму випадку, вісім років) буде розуміти, що він любить втратити половину себе. Іноді краще.

Якщо ви не пам'ятаєте, що це так само, щоб бути самотніми.й А що ви дійсно є вашими, і не "колекційно придбали майно." Ці слова, жести, вирази обличчя, інтонації є вашими або з людини? Або ж, можливо, це, як правило, "компонент", і коли частина краще залишити його десь в пилоподібному куті в старому квартирі, щоб не нагадати і катування?

Перші дні після розбиттяВін охоплює вас з річкою Amazon, виводить вас в солоному розпаді, перетягує обличчя внизу. І для одного або двох ночей ви йдете через всі її круті пороги, в основному болючі, щоб відчути дно вашої самотності пальцями і відштовхувати назад.

Слова перестануть торкнутися.

Люди перестануть торкнутися.

Що використовується для того, щоб здатися так великим і важливим стає з нігтями.

Коли я був самотнім, мені довелося знову навчатися.- наприклад, в кафе, де призначені тільки барні стійки. Я вже німий про деякі соціальні заходи: бути на них без супутника - це поганий тон. Але все це нещастя в порівнянні з приниженням того, що знову входить в число тих, хто активно перетягують з столу, щоб зловити букет нареченої на весілля. Не знаю, що це таке.Зловживанняй Ще одинскидатий

І ще,Коли я був самотнім, я мав вчитися купа інших речей -- абсолютно дивовижна.й Наприклад, пам'ятайте, що це так само належить до себе, щоб піти де і коли ви хочете, щоб повернутися додому як пізно, як ви хочете, щоб розглянути місце, де ви прокинулися.

Не варте, якщо ви хочете. Почати покупку сукні на кожну зарплату. Взяти участь у пригодах, виходити з них непристойно. Не болить інших. Поверніть голову навколо, помітайте красу інших, не відключайте в підборі від тих, хто закоханий і щасливий.

Rediscover the значення дружби, коли хтось блимає “відомість” для вас в ніч і допомагає транспортувати кота, фікус, книги і коробки. (Ви не знаєте, наскільки компактні ваші життя можуть бути.)

Я навчився покладатися на себе, щоб очікувати нічого від будь-якого, щоб взяти нічого за надану.й Я не можу мати дуже хорошу ідею того, що я хотів, але поступово я став більш і більш обізнаним про те, що мені не потрібно. І зв'язки включені. Я не злякався проспектом перебування в старій покоївці - для мене це було набагато більше, щоб не вдалося заробити достатньо, щоб забезпечити собі задоволення ніколи не просити будь-кого. У два роки я був одинарним, я зробив більше прогресу в моїй кар'єрі, ніж в попередні п'ять років, і в шість разів мій ринковий значення як професіонал.

Я думаю.Це час здорового гніву в іншій і здоровій помсти на себе.- за неприпустимий страх «що кажуть люди». Тому що люди не сказали нічого. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вони просто не доглядали. А хто піклується про світ, де порогу чутливості до поганих новин від інших життів людей настільки високий, що ви будете струнчати швидше, ніж ви вводите?

Коли я був самотньою, я даю піцу в напівкопчених кафе, де я проходив через фольги квартали старих двоповерхових будинків. Зароблений жорсткий. Я не бачив меж між днями. Найпопулярніші сексуальні фантазії Увечері я захопила глибоке дихання і половила себе думка, що я пам'ятаю нічого. Періодично, що моє ім'я і хто я, але в основному про те, що сталося до цього моменту.

Я шкодую, що з цього часу?? Ноп. Тому що я розумію, що нічого не буде. І якщо це не було, я ніколи не навчився відчувати себе самотності інших, зрозуміти його, поважати її, бути в змозі ретельно розділяти і залишити без значного спадку в передпокої і відвернути вогні за мною, щоб не турбувати тих, хто залишився.

... Всесвіт мудрий і добрий мені. Тож навіть якщо це відбувається зараз,

Це погано, просто зробити його навесні.

Зроби з руки добре. ... й опублікований

Автор: Ольга Примаченко П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, Vkontakte, Odnoklassniki

Джерело: gnezdo.by/blog/be-alone/