Перелік 52 речей, які замінюють нудну неділю на рік

Я дуже часто поплавлю на дивані, кладуть ноутбук на животі і, без руху, проведіть вільний день, або навіть всі вихідні. Про те, що це не найцікавіший варіант, я вирішив подумати про альтернативи. У них було багато.

Я пишу цю статтю так само, як я витрачаю неділі. Одну годину ночі я лежаю на дивані з моїм ноутбуком на животі і сяйво на світлі екрана. Він сказав, що для того, щоб зрозуміти вбивця, потрібно діяти як вбивця. Отже, для того, щоб зрозуміти, як замінювати непотрібне лежання на дивані, потрібно лежати на дивані. Зроби почуття? Ні, але все. Головне, що я вірю, і я думаю, що краще.

р.

Ось список речей, щоб зробити замість:

Пройдіть покупки на тиждень. Сортувати менеджером завдання на тиждень. Знайдіть нову людину на Tinder або іншому сервісі, і перейдіть на дату з ними. Запустіть книгу марафону і прочитайте книгу в один день. Очистити квартиру. Ви ніколи не бували. Зателефонуйте старому другу або колишнього однокласника і отримайте задоволення. Зазирніть себе в подкастах і послухайте цікаві люди. Дізнайтеся гру та грати з друзями. Вивчайте в юві. Чому? Видалити непотрібні файли з комп'ютера. Почати журнал і зробити перший запис. Вивчайте щось абсолютно нове для себе. Чи є вода на інших планетах в сонячній системі? Підготувати їжу на тиждень вперед і покласти його в контейнери. Перейти до практики. Все геній простий. Дайте другу половину ідеального дня. Зробіть щось нове з вашим зображенням. Наприклад, спробуйте нову зачіску. Дізнайтеся, як зробити паперові літаки. Знайти нову музику. Виберіть для себе нову мову та починайте навчання. Зателефонуйте близько людей, які ви вже давно не говорили. Знайдіть волонтерську організацію в місті та зайдіть туди безкоштовно. Дізнайтеся, як масажувати. Віддати зайві речі до благодійності. Прийміть стару консоль з шафи і запам'ятовуйте свій малюк. Займіть свій велосипед і візьміть з міста. Знайдіть великий рецепт і підготуйте щось нове. Згадуйте про те, що ваша остання обіцянка і зберігайте її. Відкрийте рейтинг кращих фільмів на "Кінопозіск" і запустіть перегляд всіх фільмів з вершини донизу. Залиште будинок без думки і імпровізування. Перейти до салону краси і покласти руки в акваріум з рибою. Сервіс називається "рибний масаж". До чогось ви знайдете гасіння перед незнайомими людьми в незайманому районі. Але без порушення закону. Написати реальний лист коханій людині. Зробіть свій хобі. Очищення холодильника. Зайдіть до бібліотеки і отримайте книгу, яку ви хочете. Напишіть список речей, які ви хочете зробити у вашому житті. Погляньте на красиві місця вашого міста. Знайдіть тайську школу. Спробуйте навчатися медитувати. Вивчіть прийом картки. Напишіть лист і відправте його до себе в майбутньому. Почати готувати подарунки на Новий рік. Виберіть музичний інструмент і почати навчання, щоб грати його. Дізнайтеся, де ви хочете піти. Напишіть список 10 речей, які ви хочете спробувати. Знайти діяльність для ваших інтересів і піти там. Відключення від всіх електронних речей і проведення денного офлайну. Подаруйте подарунок коханій людині. Повернути назад якомога більше разів і спробувати поліпшити цей результат. Побудувати укриття подушки. Зняти подушку укриття. Тепер у вас є список 52 способів провести неділю. Це досить для відпочинку року.

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: lifehacker.ru/2015/03/21/spisok-iz-52-del-kotory-mi-mozhno-zamenit-skuchny-e-voskresen-ya-na-god-vperyod/