Одномісна мати як вирок

Кожна третя Латвійська сім'я є однією матір'ю з дітьмиКілька місяців тому, син Танін Антошка пішов на навчання в Німеччині, і матір його залишилася наодинці. Важко пережити сепарацію від сина і, очевидно, хоче говорити, Тетяна вперше розповіла про себе, не ховавши нічого. Проте, за її словами, оцінка та поради іншої людини не була головною - це важливо для неї висловити те, що було охоплення душі протягом багатьох років, що вона боїться визнати себе. Згода одної мами примусила зовсім інший погляд на прагнення інших жінок віддати народження дитини, щоб «старий вік був хто-небудь привезти воду. й

«Я просто зрозумів, що Антон виріс, і що він мав життя свого, - сказав Тетяна, не помічаючи сльози, що жила її обличчя. Я розумію, що він не повинен бути прив'язаний до своєї рідної спідниці, але його відправлення дуже важко. Він виріс занадто швидко. Я навіть не промив свою сорочку, щоб я не забув, що мій хлопчик пахне. Таке довге серце, яке готове викинути все і піти після нього. Антошка – це не тільки зміст мого життя: мій хлопчик навчив мене виглядати в житті зовсім інакше. Коли хлопець росте без батька, він інтуїтивно починає діяти як захисник. І здавалося мені, що я не була дорослою і відповідальною жінкою, але він, мій маленький хлопчик, який рано став головним чоловіком в будинку. Як «пожити дітям» Одні мами вже багато разів, але в останні кілька десятиліть вона стала невизначною. Причини, чому жінка піднімає дитину самостійно, може бути дуже різним - від банального розлучення від чоловіка або непланованої «світи» до реальної трагедії. Тетяна не мала. Вона свідомо стала єдиною матір'ю.

Ця мила жінка спочатку не розвивалася відносин з чоловіками. Можливо, що вона завжди була модною і сором'язливою, і однолітки були швидше, щоб привести на її хабарку і сміливих друзів. Можливо, кожен хлопець зустрівся, Тетяна оцінюється як потенційний костюм. Таня завжди зробила високі вимоги до себе, і вона вимагала те ж саме від хлопця. Так що вона вписується, і сім'я може підтримувати. "Я одружився, коли у мене була робота, квартира, де я можу принести дружину." Якщо ви привезете в нас наречену, Танку, ми не будемо разом з ним. й

Таніна однолітків і однолітків про житло і перспективи не турбувалися: кохана людина поруч, а решта буде додано. Молода сім'я орендувала квартири, мешкала в хостелі, повільно отримала власний будинок. Тетяни залишили для відвідування їх і бути ревнощими, але У той же час, друзі виросли дітей, і Тетяна була в нескінченному пошуку тільки «принци». До одного дня я зрозумів, що не буде князя. Немає нікого. Ті, хто піклується, не люблять, і хто любить – алас, вже прикріплений. 32 роки - вік для жінки; якщо ви не народжуєте зараз, то це буде занадто пізно. І Таня все частіше почала думати про народження дитини. А потім просто трапилося: другу Алку збирався з дочкою на місяць, щоб відвідати родичів і попросити Таня на «дощ» свого чоловіка.

Одного разу, коли нічого не сталося, Тетяна під назвою Влада і попросила відвідати, перспективну домашню вечерю. Заспокійливий і ретельний чоловік В цілому, приготуванні суглобів, легкому мухуванні завершився досить передбачуваним - з ліжком. Продовжували знайомство навіть тоді, коли повернулася Тетяна.

Дуже складна розмова з батьками. "Ми не будемо кинути дитину, ми допоможемо навчати." Але ви не будете лікуватися до. Мама любить жінку: спочатку вона оголена, а потім вона кричав, чуйлива. Тож, щоб люди не загинули за спиною і не вимили кісточки Тетяни, було прийнято рішення відправити свій час на сестри матері. Моя тітка була самотньою і живою в Росії. Вже прийшла історія: як Тетяна вирушила до своєї сім'ї, заміжала там і подарувала народження, а потім не робила – повернулася додому.

Не батько. Хлопець народився міцний, дуже спокійний, але Таня подарувала народження з кесараном секцією.

«Мама і тато приїхали забрати мене з лікарні», – розповідає Тетяна. Я був спокійним, як слон. Я пам'ятаю на ганку, з медсестрою, що тримає Антошка, я бачу мій батько і матір. Дад має квіти і цукерки для лікарів. А потім перерву. Я ніколи не кричав, як це раніше. А потім почали будні дні: годування, підгузники. Моя тітка допомогла мені увечері, оскільки вона все ще працює. Рік вийшов без повідомлення. Антошка, хоча неприємності великого і не доставлялися, але, як і будь-яка дитина, вимагає багато зусиль і часу. Коли я отримав додому, це було простіше, тому що мій мама вже там. Я дуже боявся зустрічі з Алкою та Владом - Антошка була як батько. На щастя, вони продали квартиру і переїхала, починаючи від будівництва свого будинку. Так ми рідко побачили один одного. До того ж, я мав думати про те, що жити, і я серйозно займаюся торгівлею. Що ще ви зробите в місті?

Антошка виросла настільки славний, що навіть мій stern daddy пішов, коли він грав з ним. І не вдалося бути різними, дивлячись на цьому посміху і керма обличчя. Тоша, Тошенка, моя радість...

Я завжди думав, що мій син без батька. Але один день... Антошка було п'ять років, ми пішли на майданчик з ним. З батькам був хлопчик, який грає з батьком. Чоловік, великий і невеликий, розмовлявся про щось чоловіче і сміється. Моя Тошка не могла стояти її, побігла і стояв. Він був безшумним і дивився з такими очима, що серце моє було в боці. Я розумію, що мій син був відсутній. Він не буде мати такого роду футболу, хлопчиківських секретів, які можна поділитися з батьком.

І більше. У перший раз я розумію мій тато, який спробував помітити батька Антошка – забрав його риболовлі, до лісу на гриби, навіть погодився собаку в будинку, щоб його онука виростала в любові і догляді. І якщо це не для мого батька, то я, ймовірно, зіпсував сина з моїм безмежною любов'ю, моя турбота, бажання контролювати свій кожен рух і, навіть з хорошими намірами, щоб захистити його від нещастя і помилок життя. Його батько навчив Антошка: «Ви – майбутній чоловік і повинні бути відповідальними за ваші дії». Моє батько не дасть мені участь, коли хлопці вийшли в бій. Я пам'ятаю, і я думаю, що він був правий.

Я не люблю дарувати пораду – кожен вибирає свій шлях. Я не шкодую, що двадцять років тому я вирішив мати дитину без чоловіка. Але тільки зараз я повністю зрозумів, що вони породжують дитину не для того, щоб мати комусь годувати воду до старого віку, але для того, щоб мати комусь жити, хто піклується про людей. Діти не можуть доглядати за тим, хто живе. Не забуваючи про себе, інакше вони підуть в доросле життя, і ви будете ліві нікому. й

Одномісна мати як вирок Ситуація в Латвії далеко від щасливих, статистика шокує. Жінки в нашій країні 10% більше чоловіків. Наші жінки старші і живуть, в середньому, 11 років довше, і чималу частину латвійських чоловіків страждають від алкоголю, наркотиків, гральної залежності або просто паразитизм.

У нашій країні постійно зростає частка дітей, які народилися в незареєстрованому шлюбі. Згідно з останнім переписом, є близько 80 000 одномісних матерів і близько 10 000 одноденних батьків Латвії.

Єдина мама звучить як речення. Кожен з них повинен відповісти на хворобливе питання: «Мама, де мій тато?» Але найстрашнішим є приплив суспільства, яке, здається, потрібно поліпшити демографічну ситуацію, а, з іншого боку, не тільки не прагне підтримувати однодумців, але і засуджує цих жінок для нібито створення бідності.

Щорічно про тисячі дітей народжуються в Латвії, свідоцтво про народження якого в колонці «шкіра» є висипом. Але якщо є одномісні мами, то в метриці – значить, це час, щоб остаточно надати державі статус, піклуючись і захист цих дітей для себе. Видання

Підготовлено Анна Романова P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: город.lv/novosti/263731-otkroveniya-materi-odinochki