Лікарі Тюмень отримали знак вдячності хворим

На початку жовтня в рамках проекту «Я довіряє.рф». Протягом місяця люди поділилися своїми історіями відновлення і подякували лікарям, які вдалося врятувати життя або не ставити бездіяльності хворим на ноги.

З 20 листопада по 8 грудня відбудеться церемонія нагородження призу публічного визнання «Сила довіри» всім лікарям, яким хворим у своїх реставраційних оповіданнях: «Подаруйте вам» своєчасну допомогу, участь та турботу про життя та здоров’я людей.

Жителі області активно відповіли за викликом, щоб подякувати лікарям - на сайті проекту було зібрано всього 1,082 історії. Я довірю.rf, і більше 70 000 людей відвідали сайт себе.

Нагорода у вигляді серця отримала 620 працівників різних медичних установ Тюменської області. Премії були представлені першими особами регіону та громадськими діячами - Головою Тюменської області Володимиром Якушевим, першим заступником Голови Тюменьської області Наталією Шевчиком, директором Департаменту охорони здоров'я Тюменьської області Інною Кулікова, заступником обласної Думи Павел Бейявського, головного фізика обласної клінічної лікарні No 2 Наталія Слівкіна та співголова Всеросійської Народної фронтової Ірини Широкова.

Кожна церемонія нагородження приймала участь у пацієнтів та лікарях - героїв попередньо знятих відеороликів, які розповідають про найскладніші випадки та найбільш дивовижне відновлення. У цих випадках життя пацієнта був буквально на кромці, і вони змогли вижити тільки завдяки виділеній роботі і професіоналізму лікарів. Відео можна побачити на сайті проекту «Я довіри.rf». Пацієнти можуть знову подякувати лікаря за своєчасну допомогу та збереження життя.

Так, мешканець Тюмень Олексій Корольов подякував від етапу лікарів швидкої допомоги Антону Кубасову та Олену Чемакіна, які неодноразово приходили до виклику і врятували батька. Дочка пацієнта Федерального Нейроцентру Світлана Бабанова висловлювала подяку нейрохірургам Альберту Суфіанов та Валерія Кустову, які кладуть маму на ноги. Медсестра Сургутська ТБ дозатор Валентина Яковлева подякувала Марія Кудряшова, якій медсестра допомогла на борту літака.

Детальніше про вдячних пацієнтів можна знайти на сайті www. Я довір.rf.

Джерело: www.xn-b1ade8am8fbf.xn-p1ai/