251
Металеві порошки можуть замінити викопні палива
Традиційно метали не розчісуються речовини. Але, як виходить, метали спалюють і дуже добре. Група дослідників в Університеті McGill розробила технологію для перетворення металів в паливо, для якого вони повинні бути порошковими. Як відомо, борошно і цукрова пудра в певних умовах перетворюються в вибухонебезпечну речовину, тому відповідні виробничі потужності ретельно провітрюються. У своїх властивостях металеві порошки дуже багато способів схожих на них. Більш того, майже все (навіть землю) в стані крихітних частинок стає паливом.
Прикладом цього є металеві та алюмінієві порошки, які використовуються в якості феєрверків барвника та твердого палива. Під час лабораторних випробувань вчені виявили, що полум’я металевих порошків дуже схожа на полум’я «гідрокарбону», а в плані енергії, що виділяється, і рівень щільності, що є ускладненим з виконанням двигуна внутрішнього згоряння, теплових і парових двигунів.
Порошок металевого палива має ряд переваг. Зручно і безпечніше для перевезення і, головне, це рециклопедія. Як вони спалюють, металеві порошки утворюють стабільні, нетоксичні тверді оксиди, які потім можна збирати, витягують з чистого металу і багаторазово з вуглекислим газом та іншими продуктами згоряння. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.techcult.ru/science/2838-metallicheskie-poroshki
Прикладом цього є металеві та алюмінієві порошки, які використовуються в якості феєрверків барвника та твердого палива. Під час лабораторних випробувань вчені виявили, що полум’я металевих порошків дуже схожа на полум’я «гідрокарбону», а в плані енергії, що виділяється, і рівень щільності, що є ускладненим з виконанням двигуна внутрішнього згоряння, теплових і парових двигунів.
Порошок металевого палива має ряд переваг. Зручно і безпечніше для перевезення і, головне, це рециклопедія. Як вони спалюють, металеві порошки утворюють стабільні, нетоксичні тверді оксиди, які потім можна збирати, витягують з чистого металу і багаторазово з вуглекислим газом та іншими продуктами згоряння. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.techcult.ru/science/2838-metallicheskie-poroshki