Головне джерело стресу

Головне джерело стресу в нашому житті не є металевим об’ємом мегаполісу, зайнятими графіками, джемами та новинними звітами. Головне, що витримує рівень натягу в нашому житті – це наша віра, яка не може бути іншим способом. Ми звикли до стресу, що ми починаємо вважати його нормальним.

Що робити, щоб краще розслабитися?Як діти Західної цивілізації, ми витрачаємо більшість наших життів в дуже напруженому стані, як морально, так і фізично. Вичавлені плечі, десять спини, приглушені щелепи, занурення чола і вічної тривожності в оці - як досягти скрізь, отримати кращий результат, пропустити нічого, забути нічого. Щодня ми звикли до цього стану. В особливо стресових випадках ми п'ятаємо проноси різних ступенів нуклеї: від нешкідливого материнства і закінчуючи антидепресантами.

І ми сподіваємося, що наслідки стресу, такі як невроз, безсоння, біль у спині «не зникне сам». У хорошому сценарії, якщо людина має багато фізичної активності в житті, або якщо є довгий відпочинок, вони дійсно "абсорб". Але не завжди. І не завжди довго. Один стрес швидко слідує іншим, а колесо життя продовжує обертатися в одному ритмі.

Однак, усвідомлюючи свій стрес, не поспішайте навчатися на антистресі, йога або цигуні.Щоб почати з того, щоб відповісти на себе чесно до питання – ви задоволені станом стресу, тривожності та напруги, присутніх у вашому житті? І не поспішайте сказати: «Особливе не». У мене є багато прикладів людей, які, хоча скаржаться на стрес у їхньому житті, ніколи не зробили серйозної спроби боротися з нею.

- Я розумію, що я в постійному стані напруги. Я не можу розслабитися навіть тоді, коли я в Шавасані після йога! Про це заявив один з моїх студентів імені Наталії. Я можу відчувати м'язи усадки.

Проте, на моїй пропозиції звертатися до психолога, або хоча б регулярно практикувати дихальні техніки, Наталашка завжди знайдеться накидки. Не хочу йти до безкоштовної соціальної служби, бо вона не довіряла нікому. Для регулярних незалежних класів, як правило, не вистачає часу і зусиль.

- Я приходжу додому і просто не можу нічого робити, вона скаржалася. Не думайте про дихання.

Стрес може бути як нормально, так як стругані плечі або регулярні головні болі. Людина напої аналгін таблетки, йде від часу до масажиста, і це робота з ефектами стресових кінцівок. Оскільки все інше вимагає реструктуризації звичного ритму життя.

до Моя щелепа завжди кріпиться. Мій чоловік каже, що вночі я подрібнила зуби, сказав ще один учасник моєї підготовки, Даша.

Тим не менш, якщо вона хоче працювати над зменшенням рівня стресу, Даша збив її плечі. Я маю на увазі, що буде приємно. Але, загалом, це не в планах. Чому? У нас є багато причин.

Найдовший зароблений стрес

Я колись жив у стані постійного напруження і втоми. Після того, як я проаналізував причини, чому я не можу вийти з цього замкненого кола, я прийшов до висновку, що цей ритм підвищив свою цінність в власних очах. Я втратив свою причину самооцінки.

За моїми спостереженнями, багато людей мають стан нервового напруження, відсутність сну і втоми знаходяться в категорії «роблене добре, заслуговують п'ять». Звичайно, ми говоримо про віртуальні «фіти» з життя, які ми розуміли себе. Але звички оцінити себе пропорційно кількості зусиль, які інвестували, сидять в розумі, як шпилька. Тому важко вірити, що стрес не завжди дорівнює хорошому результату, а втома не синонімна з ефективністю.

Якщо протягом багатьох років ви живете в стані постійної втоми, напруги і стресу, постійно зберігайте материнську суспензію і valerian у вашій шафі, варто почати чесно думати: чому? Що робити, щоб зменшити рівень стресу у вашому житті або принаймні гладкі ваші реакції?

Чи означає стрес, що ви цінуєте на власні очі? Або ж це дає вам гарну причину, щоб відчути себе і скаржаться на життя? Останній часто буває, теж. Я говорю з другом шахти, які скаржались на мене і знову про свою роботу. Так само, вона займає багато енергії і дає невелике задоволення, і в результаті він не встигає грати гітару, майже покинутий музику і знаходиться в ангуші. Щоразу я почав дати йому поради про те, як знайти новий. Я дивився, чому він не робив цього. Нарешті, Женка, не в змозі стояти, сказав:

доЯкщо хтось скаржаться на те, що вам не потрібно порадувати! Для мене зміни робочих місць ще більш напружений! Я не готовий до цього виду змін. Хочу скаржатись! Я хочу, щоб бути життєздатним і протертим на голові! Більше

Ви думаєте, що стрес є вашої основною мотивацією?

- Я вірю, що тривога є дуже хорошим фактором у моєму житті! – сказав мій друг Алла, відомий журналіст. Я не досягла таких результатів. Постійний страх для майбутнього все життя стимулює мене вчитися, працювати, покращувати. Якщо він не був для нього, я, ймовірно, просто зв'язався і лежачи на дивані з книгами.

Вона сказала, що це слово у відповідь на моє питання - чому вона, усвідомлення високого рівня її тривожності і страху майбутнього, не йде до психолога і не виходить на цю проблему.

Можливо, у вас є ще одна причина, чому ви не хочете, щоб дати вам стрес. Якщо ви не знаєте, що ви робите те ж саме, що мій друг Нестя. Після розірвання коханої людини і почуття глибоко вражається, вона назвав її тіло терапевт другом, який же день.

- Я вже зробив призначення з лікарем, який повинен призначити антидепресанти, але це три дні до цього! На жаль, вона сказала.

Подруга відразу ж дав бинт простих бодільських практик. Настя, знаючи особливості психіки зміщення, писав їх на папері, відтворили і вішали по всій квартирі.

- Я постійно шукаю нагадування - що потрібно робити. Наприклад, вивести на кухні, почувши себе ледь живим, і є замітка висить – «Зніміть склянку холодної води!». Пити, це трохи простіше. Холодна вода добре працює на нервовій системі. Тоді я отримую номер, сидю до роботи. На деякий момент стає нестерпним. А погляд відразу відпочиває на іншу замітку - "Рінги-брацелети". Я роблю самомасажа, я повернувся до нормального. Увечері я не можу спати, я прогуляю нервово навколо кімнати і знову поїжджаю на нагадування – «Поппі». Якщо ви сидите на підлозі, киньте її з бутонами, як ви пишете слова на підлозі. Ви можете написати Ваше ім'я. Подруга пояснила мені, що деякі нервові закінчення також беруть участь. Дуже корисно!

Так, якщо ви дійсно хочете отримати від стресу, ви йдете до психолога, почитайте правильні книги і знайдіть метод. Головне - вірити, що можна жити без стресу.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: matrony.ru/glavnyiy-istochnik-stressa/