Я маю щось сказати про своїх батьків.

Ми друзі, будь ласка, якщо ваш батько або матір збирається записатися з онкологом, і якщо це про новодіагностований рак, планування оглядів і лікування, будь ласка, перейдіть з батьками разом. Скрізь. Кожен лікар, кожен іспит. Якщо ви перебуваєте у вашій сім'ї 20-х і 30-х років, і якщо є довіра і розуміння вашої сім'ї.

Для людини особливо старша жінка і середнього віку людина (Я не знаю, чому, але молоді жінки і чоловіки більше 70 краще при адаптації до небезпеки), перша поінформованість раку – стрес, сильний стрес. Це розуміння загрози життя, а іноді перебільшення загрози.

Багато людей, особливо похилого віку, розвивалися під час свого життя ідеї, що рак є смертним вироком. Ці люди вже втратили деякі з своїх друзів і родичів, які загинув рак, і зараз ця небезпека прийшла до них.

Що говорить людина, коли вони думають, що вони є обов'язковими?Перша реакція, а іноді єдиний він здатний, є відмовою. І заперечення не дуже добре слово. Я хотів би викликати цю відмову від реакції. Видалення ідеї власної хвороби і власної кінцівки. Відмовляючи дуже потрібно, щоб заглибитися в цю новину, і ще більше, щоб почати приймати важливі рішення. Рішення, які зараз можуть врятувати життя, якщо прийняти.

Людина іноді відхиляє все так багато, що він навіть не чує слів лікаря, і не здатний зрозуміти їх. Як сказати, це така загальна реакція - відмова від усього, що пов'язана з необхідністю приймати захворювання. Людина в цій ситуації іноді фактично нездатна, неорієнтована і не може зрозуміти, що говорить лікар і приймати правильні рішення. Він займе деякий час і він буде адаптуватися. Прийміть захворювання, починайте сердитися, починайте діяти, в цілому, вводять нормальний перебіг боротьби з недугою. Але на першому етапі він не завжди здатний. І це етап, початковий етап обстеження і планування лікування є найважливішим.

На прийомі прийшла літня жінка. На шкірі нижньої ноги велика, нехтована меланома. T4 присуджено. По-перше, жінка вже була в онколога, лікар окреслив діагноз і план додаткового обстеження і лікування. Моя дочка сказала мені, щоб побачити мене.

Чому жінка прийшла до мене? По суті в надії, що я б відреагував діагноз. Я розповім, що це океї.
Дуже добре. Я згоден з діагнозом попереднього онколога. І я не можу приховати діагноз, це неправомірно, або послухати свою серйозність. І знає, що це серйозна діагностика.

І я говорю з нею, я кажу її, що робити, і я бачу, що вона просто не розумію, що я говорю. Повторно запитує, чи є надія, і на словах, які сподіваються, що є багато шансів, які після хірургічного лікування все буде тонким, запитує це питання про надію знову і знову. І знову, мій відповідь на те, що, і що ця надія пов'язана з потребою хірургічного лікування, перезавантаження, говорить про те, що немає надії, запитує, чи можна лікувати трави, якщо є надія, і так на колах.

Бажаю мені дочку. Або чоловік. Або деякі інші родичі. Що, хоча це також буде під впливом стресу, набагато менш виражений, і в якому не буде завантажена програма новин. Я маю багато, щоб пояснити, і я повинен бути зрозумілим. Що ви не напишіть в будь-якому висновку, ви можете пояснити тільки в словах. Ні, ні. В даний час пацієнт не може сприймати, а людина, яка з нею, і хто візьме відповідальність за найближче майбутнє.

Я спробував пояснити пацієнтам, що важливо, щоб один з своїх дітей піти до лікаря з нею. Він взяв участь в огляді та візитах до лікарів у місті. Вона має два з них, і я сподіваюся, що вони зараз орієнтовані, що їх участь необхідна. Взяти відпустку. Так, ми всі роботи, це все зрозуміло, але рано чи пізно настає час, коли потрібно взяти відпустку. Не для себе, не для відпочинку. Для чого можна трохи залишити.

Так само з серединними чоловіками. Ви думаєте, що ваш батько/люда є сильною людиною в своєму прем'єрі? Що він є бізнесменом, міцною людиною, хорошим організатором, професіоналом? Що він використовується для прийняття важливих рішень, забезпечення процвітання і безпеки сім'ї, і буде впоратися з деякими клінічними діями?

Не помилуйся. Я не є психологом, і я не можу пояснити його добре, але ця категорія міцних чоловіків, хороших організаторів і професіоналів дуже ризикована з точки зору регулювання власної хвороби. Може бути, тому що вони не використовуються для отримання хворого. Може бути, тому що вони використовуються для розмежування влади і делегування догляду за здоров'ям своїх дружин, можливо, все разом.

І так, їм також потрібна людина, яка буде з ними, як і з дітьми, ходити по дверима до лікарів, привести до обстеження, заспокоїти, і слухати, які кажуть лікарі, орієнтуватися на те, що відбувається, читати Інтернет і додаткову літературу. Хто буде відповідальність. Як мінімум за перший раз.

Ви просто вважаєте, що ви будете розуміти його пізніше.

Автор: Ігор Синельников

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Категории

Смотрите также

Новое и интересное