«Воман...на неконтрольована жінка, як латмастра, атомна бомба. й

Жінки мають величезну силу.
Ведик працює з харчуванням жінок. Які жінки мають такий сильний вплив.

Жінки О, красиві істоти,
Пити голову важче вина.
Тільки один погляд протипоказання грудей, дихання,
Ох, скільки енергії природа дає вам.

Чому це відбувається? Яка жінка є сто разів більш потужним, ніж чоловік. «Жінки дуже потужні і не мають жодної якості, яка в свідомості». Розум має два види діяльності. Це пам'ять і здатність відрізняти. І каже: "Не зовсім зрозуміло свою владу, тому вони завжди нездатні для їх зовнішнього вигляду, для їх поведінки, для своїх слів, для їх дій."

Ми можемо бачити жінку, кажучи, "Ді я нічого робити?" Чому привертають до мене? ?
Вона кладе на коротку спідницю і йде, і каже, "Я просто хочу бути впевненим - в собі." Прогулянка по вулиці і
Можливо, 15 000 чоловіків -- добре, yeah, можливо, 15 000 чоловіків пішки від великої вулиці. Хтось вже їздив.
Я майже подрібнила когось, тому що жінка в короткій спідниці ходить, ви бачите, вона впевнена.

«Жіноча ходьба» і састра описують, що «боже тіло жінки так привабливо для чоловіків».
Її фігура, її груди пишні, так що він говорить пишні, жорсткий-hitting. У састра, в Srimad Bhagavatam можна
Прочитайте, як описані жінки. «Лутус-шкіра, як персик шкіри, або оксамитова шкіра, шовк,
Порівняє волосся з шовком. Чому? Бо навіть форма жінки настільки потужна для чоловіків.
Жінка не може зрозуміти або зрозуміти це, але не несе відповідальності за неї. - Що таке? "Так," вона каже.

Але вже величезна кількість людей плутають. А мудрість стала фолтишом, а великі воїни подарували любов.
Все зараз зосереджено на жінці. І навіть коли жінка зникає, що почуття...
Що ж, режим пристрасті кидається відразу, людина відразу має режим пристрасті. Задоволення пристрасних кішок дуже довго.
Час, і людина починає медитувати на чуттєвих задоволеннях. Саме тому слово ashram має внутрішнє значення.
Обмеження контакту. Які контакти? Зв'язатися з нами

Я тепер перерахую ці якості, які допомагають жінці тримати сім'ю, людина ніколи не залишить, якщо жінка навчається.
Шість. І навчався в розумінні чоловічого хибного его.
Як правильно використовувати вашу потужність.

Він сказав: «Людина має інтелект і знання, і жінка має силу і красу». Але ні чого? Розум і знання. Ось чому
«Для того, щоб завжди бути під контролем причини». Саме тому чоловік повинен контролювати жінку. Чоловік повинен обов'язково
Щодо сім'ї? В іншому випадку це жіноча сила стає неконтрольованою. І каже: «Воман...на неконтрольована жінка схожа на брахмастра, атомна бомба.» Багато людей можна загинути. Занадто багато.