12 звичок потрібно розбити на наступні 12 місяців

Що ви плануєте зробити в новому році? Купити квартиру, автомобіль, меблі. Займіть відпочинок в гарячих країнах. Вчимося щось нове або успішно забуває щось старе (наприклад, куріння) Познайомтесь з вашим другом Посадити дерево, будувати будинок, мати сина. Вирізати дерево, продати будинок і змащувати дочку. Плани, як правило, величезні, і якщо ми підходимо до цього процесу правильно, вони, як правило, будуть реалізовані. І це чудово.

Ми сподіваємося, що ви вже знаєте, що робити наступний рік. Ми хочемо розповісти вам трохи про те, що не робити в новому році.

У людини є одна спадкова властивість. «Для того, що ми можемо вкрасти часову машину десь, ми іноді думаємо. Я ніколи не отримую погану роботу і дати, хто залишив мене. Я входжу в економіку замість педагогічного, я б інвестував в євро замість доларів, я б купити там, я б продаю там, тепер ви бачите, я б жити щасливо.

Я б. Я б. На жаль, є одне золото правило – якщо людина в одній ситуації незадоволена життям, то в інших випадках він незадоволений, незалежно від того, скільки повноважень, грошей і ювелірних виробів він має. Для того, щоб отримати тільки позитив від життя, необхідно першу роботу над собою.

Ми будемо мати велику причину цього: цілий рік вперед, 12 місяців часу, в якому ми можемо зробити багато хороших і корисних речей, і не робити багато шкідливих і непотрібних речей.

Ось 12 шкідливих звичок ви можете зламати 12 місяців.

Січень добольшией

Багато людей живуть не так, як вони хочуть, але як вони повинні. Вони хочуть зробити все про це. Мир і стабільність думали бути краще, ніж зміна, але навпаки це вірно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Неважливо, чи це позитивне або негативне, будь-який рух вперед.

Лютий до Вчитий

Якщо ви любите шкільні роки або не – незалежно від відповіді, час, проведений на столі, дав вам величезний досвід і заклали фундамент для вашого персонажа і світу. Однак, рано чи пізно ми залишаємо школу, і тепер ніхто не здивує нас, щоб дізнатися щось і розвивати. Цікаві люди природи продовжують досліджувати світ, виростити і досягти будь-яких цілей, які вони встановлюють, а інші просто живуть, як вони навчаються. Ваше завдання полягає в тому, щоб розробити цікавість і отримувати нові знання щодня. І для цього процесу, щоб бути успішним, обов'язково змусити себе вчитися нові речі. Книги, сайти, відео, тренінги, курси, спілкування з фахівцями – в нашому інформаційному віці можливостей для навчання принаймні п'ять.

марш доУвійтий

Намагатися змінити світ за своїми ідеями. Ми часто спробуємо накласти нашу думку, змінити щось, але ми зіштовхуємо непрофесійне та непорозуміння інших. Секрет простий – кожен думає, що вони найрозумніші і капелюхи, коли інші намагаються сумніватися. Таким чином, найкращий спосіб вписатися в навколишнє суспільство і дійсно зробити світ краще місце, щоб зупинити викладання людей, і якщо це необхідно, щоб вони хотіли вчитися з вас.

Квітень доКонтактий

Дуже часто люди намагаються розвивати байдужість, щоб захистити себе від болю, що світ викликає їх. Але байдужість може висихати не тільки біль, але і любов і співчуття і доброту. Не закрийте своє серце і намагайтеся не залишатися байдужими до когось іншого нещастя або радості і до чого відбувається навколо вас. Здавалося б, але це зробить вас краще.

Травень доневизначеністьй

Люди навколо вас можуть сказати, що ви робите багато речей неправильно, але я принаймні два аргументи на вашу користь. По-перше, подивіться на точку «березня» – ці люди не завжди можуть бути правими. І по-друге, ви вибрали це життя, і тільки ви несете відповідальність за ваші рішення. Ніколи не боїться робити щось неправильно або зробити неправильне рішення. Як зазначено вище, всі враження важливі, навіть негативні. Не дозволяйте іншим зупинити вас з переміщення вперед.

Червень донизька самооцінкай

Ви є однією з семи мільярдів людей, які заселяють планету, яка породжує навколо звичайної зірки, з яких немає числа в Всесвіті. Тексти пісень, а це означає: А ще ви унікальні! Ви маєте власний генетичний код, унікальний характер та унікальний набір знань та навичок. Це означає, що ваш досвід завжди буде корисним для людей, тому що ніхто інший не має такого досвіду. Подумайте про це.

Липень доневідповідністьй

Щодня наш організм відчуває великий стрес завдяки нашому способу життя: бездіяльність, нездорова дієта, нервове середовище і т.д. Ваше тіло належить лише до вас, це щось, без чого ви просто не можете існувати. Тому варто подбати не тільки про задоволення ваших звичок і інстинктів, але і про збереження тіла в чистому і робочому стані.

серпень до горінняй

Щодня життя дає нам 86,400 секунд, з яких ми проводимо третину на сонці, і решта керуємо як ми, будь ласка,. І це життєздатність, яку ви не можете ставити безпосередньо з вигодами в банку – вранці вони будуть опікуватися, а відлік знову почнеться. Оскільки ми не можемо зберегти їх, ми просто повинні керувати ними максимально ефективно. Не менше двох причин зробити це – ви можете досягти того, що ви мрієте в цьому житті, і ви не будете болісно шкода за втрачений час у віці. Якщо всі

Ваш день як відпочинок, дні перетворюються на тижні, тижнів в місяць, і місяці в роки. І після багатьох років ви будете мати тільки фрагментарні спогади, а потім тільки про ті події, які спалахували яскраві ігри серед рутини. Не дозволяйте цього, і заповніть час тільки яскравими і корисними подіями. Щоденне життя?

Вересень до Гратий

Якщо ви бачите нагрітий диск або аргумент, що перемішують, не намагайтеся потрапити в нього, щоб показати свій інтелект іншим. Якщо ви самі стаєте об'єктом словесної атаки, то не станете як суперника, так і ніколи не перейдете до особистостей або образів - ви це вище. Це допоможе зберегти нерви і зміцнити повноваження.

Жовтень. до христинай

Кожна сильна людина має свої слабкі сторони, і коли в неприємності, перше, що люди не хочуть, щоб розповісти, що вони винні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Листопад до флаг-фокусй

Ми зазвичай бачимо наші недоліки в долоні нашої руки, але ми не помітимо переваги на всіх. Однак правильне оцінювання та застосування ваших кращих якостей є прямим кроком до успіху.

Груденьй

Нарешті, як зазначено вище, Припинити шкоду минулогой Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Пам'ятайте, ви ніколи не зможете контролювати все, що ви робите, щоб прийняти ваші помилки як факт і викликати відбиття, не життєздатність. І якщо ви дійсно хочете зануритися в спогади, то подумайте тільки про те, що ви встигли зробити один раз. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: фольклор.ru/2012/12/12-місяць/