Цей божевільний втечу з власного щастя

Я не думаю, що ми повинні платити за все в нашому житті. Моє спостереження свідчать про інше. Чим більше реальних потреб, тим простіше їх задовольняти. Найцінніші товари і послуги, тим дешевше вони є. І всі найкращі і найцінніші речі на цій планеті, все, що ми не можемо обійтися без, це дається нам абсолютно безкоштовно.

Це так зрозуміло, що це свого роду, щоб дати докази. Тільки пошкоджена природа людини не може бачити їх у кожному кроці.

Що ми платимо? Для будь-якого образу, який має значення тільки в нашій образній уяві. Для міцності, для життєдіяльності, для маленьких і великих слабких сторін. Дуже дорогі заздрості, ненависті, лаціна, страх. Все це в кінцевому рахунку виражається в певних предметах витрат - на додаткові речі, які необхідні не одягатися, але для збільшення самооцінки; на непотрібних сервісах, які набагато краще забезпечити себе; на способу життя, що дає нічого, крім гіркого розчарування і передчасного здоров'я проблеми.

У той же час фундаментальні ресурси, без яких ніхто не зможе жити, не дивно дешево або навіть взагалі. Повітря не може бути виготовлений товаром. Сонце світить як на правому, так і злий. Вода набагато дешевше, ніж будь-які напої, придумані людьми.

Здорове харчування коштує порядок дешевше, ніж глутонія. Війни виправжують всі країни і цивілізації, в той час як мир ніколи не зробив всіх бідних. Церкови відкриті для всіх бажаючих, проповіді, сповіді, причастя є все включено. І нарешті,Не варто людувати найцінніший ресурс: любов.

Люди, звичайно, не вілли. Люди ідіотів. Не тільки вони не приймають це безцінне джерело всіх благословення в подарунок, але і витрачають багато грошей, щоб оплачувати його. Це жахливо смішний.

Уявіть фольгу, яка проходить після того, як міський нотаріус з його цілою ретинацією і намагається йому покинути його на його великогабаритну багатомільйонну спадщину. А фольга, замість стрибків для радості, дає нотаріусні гроші, поки він падає за ним. Я думаю, що я розумію секрет терпіння Бога. Він просто сміється на нас. Ну, як можна відображати ці клоуни, які вірять одне, скажуть ще, робимо третій, і отримати щось четверте? В результаті вони налякають такі подрібнювачі по собі, що додавати до цього вище покарання, щоб збити лежачи.

«Кохання свого сусіда як себе» – іноді здається, що цей наказ присвоюється ролі свиней для філософських досліджень зло-людства. Які тлумачення не придумуються, щоб побачити в цих простих словах, як три пені, ще одна загадкова формула любові. Один веселий, ніж інші. Тут, наприклад, з останнього: полюбляйте себе з усіма вашими недоліками, а потім від великої кількості любові ви будете любити сусіда і далекого, достатньо для всіх. І це ще не найкращий варіант. Якщо було телебачення в Царстві Божої, можна буде відкрити гуморну програму.

Але де починається пошук «формула любові»

Любов може мати лише одну формулу: прямий дії. Усі інші тлумачення є просто іншим звичаєм для оплати нотаріуса і продовження цього втечу з власного щастя.

Любов - це подарунок, який потрібно тільки прийняти. У іншій євангельській фразі «Год є любов’ю», достатньо підкреслити слово Богу замість імпровізування слова «лове» на повному діапазоні значень з Вікіпедії. Любов є державою відродженості Крюка і його створення. Не існує різниці між вами і вашим сусідом. Ми всі несемо в собі образ і подобність Бога, ми всі пригнічуємо і спотворюємо його один спосіб або інший, але ми маємо право любити і бути любимо тільки на одному підставі - через це Бог-перевага в кожному з нас.

По-перше, це не випадково, що Saviour розповіли про те, що любов до одного сусіда як продовження командування любові до Бога: Слухати, Ізраїль! Господи наш Бог є одним Господом, і ти любиш Господа Твого Бога з усім серцем, і з усіма твою душею, і з усім розумом, і з усіма твоїми силою: це перше ім'я. Друге, як це: любов вашого сусіда як себе. Немає більше командування, ніж це (Mark 12:29-31).

Побачити По суті, другий командування тільки засвідчує перший. Не зважаючи на те, що Бог може любити Бога з чіткою совістю до надзвичайних степів. І не вказуючи про « себе» можна досягти ступеня самобазації, коли боротьба з власним егоїзмом, неприпустимо, перетворюється в бій. ворог людської гонки - це жорстокий і винахідливий. Іноді набагато простіше захопити образ і подобність Бога, ніж в одному сусіді.

Хто любить кохану. У Царстві Божого не знають маркетингу, фахівці цієї справи знаходять в межах інших меж - тих, де ведеться широкі ворота. Любов не є секретним нектаром, який дивно працює через приховані труби і підвіконня в прихованих місцях. Любов невичерпний, і тому не має ціни і не піддається інфляції. Любов - це світло, яке надається безкоштовно для всіх, ви просто повинні відкрити очі. Ви знову виграли, дорогі нотаріуси, щоб бути його, дати мені свої мільйони. опублікований

Автор: Дмитро Соколов-Мітріх

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: foma.ru/besplatny-syir-bez-myishelovki.html