3 основні емоції, які ми "в"

Анксіті, сором'язливі і провини три емоції, які спровокують переїдання і бути глутонії. Психотерапевт Світлана Броннікова в книзі «Інтуїтивне харчування» пропонує прості ефективні способи вирішення проблеми.

Важливо пам'ятати: У нас немає хороших і поганих емоцій, заборонених і допускаються всі вони лише відомості. Головне в процесі оволодіння власними емоціями – взяти їх на користь. Не намагайтеся запевнити, що немає емоцій неприємних для вас або когось іншого, розуміючи, що ви людина живий і може відчувати небезпечний, сумний, сором'язливий, страх. Другий крок - прийняти, відокремити емоції від себе. Вони роблять нас живими, але вони не визначають, хто ми.

Перша вкрай корисна майстерністьЩоб впоратися з будь-яким негативним емоціям: ім'я його, до себе або з гучним. При худненні в нашому мозку і тілі виникають дивовижні процеси: arousal значно знижується, рівень гормону стресу кортизол краплі.

Атаки глутонії часто виникають не тільки на тлі негативних емоцій, але разом з почуттям, що ці враження непереносимі, наша несвідома фантазія, яку ми не будемо вижити і згорнемо під наглядом цих переживань, помирати, і тому ми повинні зробити все, щоб згасити інтенсивність досвіду (наприклад, їсти, щоб втратити себе).

Спокуса вправи

Як регулювати силу емоцій без допомоги їжі.

Насолоджуйтеся, закрийте очі і намагайтеся розслабитися. Зосередитися на досвіді, які ви переживаєте прямо зараз. Як досвідчений у вашому тілі? Не намагайтеся пригнічувати або змінити емоції – просто дивитися. Після того, як ви помітите, що є піки в досвіді, коли відчуття сягає його «паїнний» максимум, а рецесії, коли вона стає більш м'якою, її інтенсивність знижується. Дивитися зміни піків і відхилитих, як ніби «попливаючи на хвилі», так як серфери роблять в морі. Незабаром ви знайдете, що вершини останні дуже короткі, а в інших моментах ви цілком зможете впоратися з враженнями, вони неприємні, але неспроможні.

Неперевершена атака завжди буває до нас на піку емоційного досвіду, адже здається, що максимум неприємних хворобливих відчуттів прослужить назавжди, ніколи не закінчиться. Тепер ви знаєте, що не вірно.

Аксіті.

Одна з головних емоцій, які ми їсти. Anxiety - це продукт, який живе в середовищі постійного конкурсу і високої необхідності отримати кращий. Люди з розладами харчування часто відчувають надмірну, неконтрольовану тривожність. Це почуття тривожності, яке найчастіше викликає поломки їжі. Вона запобігає слуханню себе, вибираючи те, що ви хочете, вона втрачає контакт з собою.

Щоб зупинити їсти тривогу, вам спочатку потрібно зупинити заборону себе ... їсти тривогу або покарати себе на неї. Важливо, щоб ви відмітили – у щоденному щоденному режимі, у вашій голові, перед дзеркалом – «Я їсть, тому що я нервую, хвилюватися». Їжа допомагає мені впоратися з тривожністю і розслабитися. Це може бути сто тисяч разів неправильно, я не блюво собі за неї. Це єдиний ефективний спосіб, який я знаю. Тепер мені важливо заспокоїти тривогу і думати про те, що робити далі. й

Це сумний сьогодні. До тих пір, поки я падає. Це нерв зараз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Зосередитися на стані тривоги замість того, щоб пригнічувати його: Що відбувається в організмі, коли я хвилююсь? У яких частинах тіла виникає тривожність? Як описати ваше почуття тривоги прямо зараз – який колір це (жовтий? зеленувато?), яка текстура це (вага, гладка?). Може бути, що це її смак?

Допускається себе з'їсти тривожність, попросити себе – тривожний напад, який відбувається мені зараз – що це про? Що він намагається розповісти мені? Що потрібно? Це може бути важко зрозуміти, і іноді це допомагає зробити це: уявіть, що ви носите або деякі інші дикої тварини в лісі. Тексти пісень, а це означає: І кожен навколо вас, і все навколо вас, живе в цьому лісі. Чому потрібна ця тривожна атака, як вона допомагає вижити, від чого вона захищає вас, зберегти вас, захистити вас?

провини

Ще один чемпіон світу, де шоколад є лікуванням для почуттів. Ви не можете бути як вираженими на рівні боді, так як тривога або небезпека. Ви не розбоїте руки, ви не рум'яєте обличчя, але ви завжди трохи потурбуєте. Вирощуємо з цього таємного місця нашої душі, де ми досконалі, або принаймні близько до досконалості, наше ідеальне само. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Проблема полягає в тому, що люди, які схильні до перевищення сухожилля, щоб отримати качка в досвіді провини, відчувати винність про що-небудь і занадто часто. Чи говорить твій колега вранці? Чи сказав він про звіт ще? Чи зателефонував ваш друг? Не запрошуйте когось на день народження? Чи поговорив мій батько сина? Причини провини можуть бути багато, коктейль провини і тривоги створює основу для постійних коливань – не робили так, не встигав час, не встигав час.

З часом «великогабаритні думки» стають автоматичним процесом - вам не доведеться турбуватися про те, що все, що відбувається навколо вас, щоб полум'я. Пам'ятайте – ніхто не може зробити вас винними – це особистий вибір, хоча люди намагаються накладати його на вас – один з найстаріших, обов'язкових способів боротьби з поведінкою людини.

Чим більше ваших ідеалів, тим вище і невагомий Ваш ідеальний, тим міцніше ваш провин буде і тим частіше ви будете відчувати його. Як відрізнити здоровий провал від нездорової провини? Почуття винності ви повертаєте назад, проаналізуйте те, що сталося і намагайтеся зрозуміти, чи дійсно виненьте щось. Якщо ви дізнаєтесь, що ви, то ви не вчиняєте harakiri на головній вулиці міста – ви оберете, ви спробуєте виправити помилки, але найголовніше, ви розумієте, як не зробити наступного разу. Після того, як ви зробили все, що ви можете виправити свою помилку і дізнатися урок, це час, щоб прощастити себе і дати йти провину. Це все.

Нездорове почуття провини надходить в будь-який момент, чи ви робили щось неправильно або ні. Наприклад, якщо ви маєте можливість самостійно подбати про себе, а не інших, сказати не до кого-небудь іншому запиту або попиту, ви можете залишити від хворого. Однак, догляд за власними потребами є ідеальним нормальним і правим. Здоровий провин - це причина, щоб запитати себе, «Що я неправда?» Як виправити це? Нездоровий провал змушує вас страждати - це все це робить. Мета нездорового провини не залишає вас самостійно, в результаті ви нічого не дізнаєте, що ви просто страждаєте. Ви їсти, щоб захистити себе від страждання.

Вправа "Полювання гулятих думок"

Кращий засіб для нездорового провини є усвідомленням. Ви можете розглянути і дізнатися, як це адекватно або цей досвід, і як він генерується минулими травмами, ранні болісні враження від втрати і відродження.

Уявіть, що ви постійно зношуєте провину, ретельно записуйте кожен раз, коли ви відчуваєте, що почуття. Спробуйте запам'ятати і проаналізувати кожен випадок. Оцінити, як правильно і заслуговувати кожного разу, коли ви відчували почуття провини. Коротко описати кожен випадок. Ви помітили щось нове? Гільт може формувати середовище як будь-яке інше емоція. Не засмучує звичну провину і відображає кожен раз, коли вона з'являється в душі.

Шамінь.

Шам і провини часто плутають, але ці емоції не тільки близькі родичі. Гільт - це почуття, що я зробив помилку, і сором'язлива - це почуття, що я помилився. Bodily shame - це специфічна голка не для того, як поганий, непривабливий я, але для того, як мій організм виглядає. Почуття нестерпності істоти в організмі, що викликає псевдо або не схожу на інших людей. До того ж, я не маю права бути. Шам'я часто успадкувала. У своїх зауваженнях батьки самі інфіковані шахом і не змогли її визнати, заражати дитину з шахом у вигляді повільної отрути.

Spotlight вправи

Пишіть епізоди з дитинства, коли ви були проповідними для чогось, звинуватили, і ви відчували паління припливу шамби - потрібно принести їх під потужну промінь точкового світла і як розглянути. Можливо, ви були названі недбалими, сказали, що у вас є товсті щіки, пропагували долю джента за шкільні збої, підозрюваного лежачи?

Тепер спробуйте розібратися, чия сором'язливість ви відчуваєте в кожному з цих епізодів, ваш власний або ваш батько? Як сором'язлива це падіння і сльоза колготки у віці 5 під час бігу на дворі? Або проблема була батьківською сором'кою і страхом – що кажуть сусіди, дитина йде в ганчі, де мама виглядає? Якщо ви подивитеся на свої дитячі фотографії і дивитесь звичайна дитина – можливо, позбавлена аристократичної крихкості, але зазвичай складалася? Чи дійсно ви очікуєте, що ви повинні зробити свою домашню роботу у віці від 8 років без помилки? Чи був це, бо ваші шкільні збої виливають тінь за своїм методом освіти? У короткі, які захопили ці моменти, ви або ваших близьких?

Підкреслити один колір епізоди, де заслуговано ваше шампанське (поважність криється або крадіжка) і тих, де було накладено на вас ззовні. Як результат, ви можете знайти себе в сім'ї з дуже вразливими людьми, які бояться їхнього сором'язливого чоловіка і пропустити його до вас в незрівнянних руках, як гаряча сковорода. Тепер прийшов час позбутися від зайвих, накладаються токсичні шампани, в тому числі тілесний шампан.

Консоляція.

Запобігання – це те, що нам потрібно, і що ми практично завжди не робимо. Якщо ви не думаєте, що дорослі потребують комфорту. Їжа часто замінює комфорт, але не приносить головне – мир розуму.

Сісти максимально комфортно. Виберіть м'яке крісло або посидіти на м'яких подушках - так, щоб створити максимально комфорт. Тепер обійняти своїми руками, акуратно, акуратно - повісити себе. Зрозумійте, як ви відчуваєте про це hug. Якщо вони є позитивними, то намагайтеся зміцнити їх, відтіняє себе затягувачем, лущуючи себе в руках або пришиваючи голову. Проживання в цьому стані до тих пір, поки ви будете комфортно. Спробуйте щось затишне, ніжне. Це може здатися дивним, дурним або навіть дратівливим. Це океї. Зберігайте це, поки ви не відчуваєте себе комфортно і спокійно. опублікований

Автор: Світлана Броннікова

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: smart-cookie.com/weight-loss/3-glavnyx-emocii-kotorye-my-zaedaem/