Самооцінка утворюється в дитинстві

Чому це так важко, щоб любити себе? Ми всі знаємо, що якщо ми не можемо зробити це, ніхто інший не подуматиме нас.

І дійсно, якщо людина загинув свою руку на себе, то це ставлення підходить йому цілком, і він не стверджує більше з боку інших. Але щоб реалізувати потребу в самолюбленні одне, але як перетворити думки в реальність ще, набагато складніше питання.

Звідки про те, що всі наші звичаї проведуться? Чому ми потрапляємо в цей чарівний коло, з якого ми не можемо дізнатися шлях?

Звісно, проблеми починаються в дитинстві.Дитина отримує інформацію про себе через дорослих навколо нього. Незалежно визначити, чи він хороший або поганий, малюк ще не здатний. Все, що він просто існує. Батьки стають транспортними засобами, через які дитина починає розуміти щось про себе. І якщо батьки приділяють достатню увагу дитині, спілкуючись з ним, хваллю і допоможи йому, то це створює підставу для розвитку позитивного образу «І». Я добро! Якщо дорослі не звертають уваги до своєї дитини і часто не затверджують свою поведінку, малюк навряд чи має достатню самооцінку.

Навіть якщо дорослі в критиці керуються чистими намірами, це не приносить хороші результати. Наприклад: «Лок, Петя вже читає стрункості, і ви все ще не навчитесь!» Може бути мама або тато хотів, щоб дитина приділити більше уваги до навчання, стати більш стійким до досягнення своїх цілей, навчитися подолати перешкоди? А син або дочка чує щось, як це: "Я гірше, ніж Петіт". І для того, щоб бути краще, ніж Petit, щоб бути коханим мій мама і тато, я повинен навчитися читати. Діти дізнаються, що вони люблять щось. Для того, щоб він вже знає, як зав'язати взуття, тримати олівцем і т.д. Але частіше з'являються досягнення дитини, а збої потрапляють в точковий світильник.

Це буває, що вимоги до дітей дуже високі. Саме тому батьки вже вирішили підняти геній. Дитина завантажується відповідальність, щоб бути гарною для мами і дад він занадто багато. І послухайте і слухайте страви, і багато іншого. Звісно, впоратися з таким тягаром, малюк просто не здатний. Хочу ходити і забути про все!

Зробляючи ще один проповід, дитина розуміє, що він не відповідає очікуванням, призначеним йому, і чому його любити? Це створює відчуття провини і низької самооцінки.

Ви повинні любити дитину на ніч! Просто тому що це існує, і це щастя. Іноді батьки бояться похвалити своїх дітей, але на практиці відбувається протилежне. Звичайно, щоб впадати в допустимість також не варто, це інші екстремальні. Дитина повинна розуміти, що ви незадоволені деякими його діями, наприклад, зламали вазу, але не себе. Ви завжди повинні бути улюбленими.

Вже в дитинстві ви можете відрізняти дітей адекватною самооцінкою і заниженою. Представники адекватної самооцінки легше створювати контакти, більш відкриті для спілкування, активного і не боїться прийняти ініціативу, адже вони не покарані для неї! Діти з низькою самооцінкою, навпаки, протипоказані, зафіксовані, комунікація важче для них, і вони відключені більш легко.

Люблю своїх дітей, як вони, хваліте їх за свої досягнення, і бути толерантним до суперечок. Можливо, ви були у дитини, яка не втратила тепла мама і тато? Тоді не повторюйте свої помилки і нехай ваші діти відчувають нестандартну любов батьків. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/brain_up?w=wall-70427221_15068