11 перевірених способів зробити бажання на Новий рік

Новорічна ніч чарівна і чарівна. Санта Клаус, Різдвяне дерево, гірлянди, Bengal вогні, шампанське, мандарини і хіми. Час для дива і початку нового життя! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ми застосовуємо практичні поради, щоб не тільки зробити бажання, але і зробити його сто відсотків. В іншому випадку, чому час відходи?

Правильне формулювання є запорукою успіху

Будьте обережні з вашими побажаннями - вони мають властивість прийти до себе. Булгаков М.

Ми будемо говорити про них нижче. Але правильно формувати їх на Новий рік є абсолютно різною речовиною, набагато важливіше використовуваного методу.

,00 Р

Дотримуючись цих порад, ви можете бути впевнені, що інформація, яку ви вносите у вашу мрію, буде правильно інтерпретована. Всесвіт. Ви не можете вірити це, але Новорічні побажання не тільки слова, вони приходять вірними.

І придумати, що ви дійсно хочете, і не те, що ви просили неправильно, ми будемо дотримуватися цих правил:

• Завжди зробіть запит в даний час. Багато людей використовуються для мислення, використовуючи минулий або майбутній час, "Я хочу бути здоровими," ви відчуваєте? З... Всесвіт відповідає, «Ви були здоровими», що це, не існує виконання. «Я вдячний за здоров’я, що вдосконалюється щодня». Це почуття.
  • Ми не робимо негативних або занадто критичних виписок у ваших запитах, оскільки все приймається буквально за умови. Ви знаєте, як вони кажуть, «блука з носа, але хочу піти в море». Одна людина постійно повторює фразу про кров'ю з носа, повністю раптово знизилася з сильна форма синуситу, замість отримання бажаного. Ось ми йдемо. Ще один варіант - «Я хочу машину за будь-яку ціну». Подумайте про це за будь-яку ціну? Навіть за вартістю близьких і здоров'я? Так бути обережними.
  • В ідеалі, після кожного бажання зробити позитивне письмове або словесне повідомлення: «Це легко і радісно» або «Я, всі мої родичі і друзі здорові і щасливі» або «це тільки вигідно».
  • Не використовуйте слова: «добрий» - це замовлення; «Я буду» - це обіцянка; не використовуйте «не» частинку; не вносить негативного повідомлення про інших людей, тому що згідно з законами Всесвіту негативне повідомлення повернеться до вас, лише десять разів.
  • Подаруйте енергію любові та вдячності, дайте подяку за те, що ви вже маєте, не боїтеся запитати більше. Не використовуйте слова «принаймні», «принаймні» або схожі. Ви знаєте, як іноді люди просять: «принаймні, навіть маленькі, хоча б в загальній кухні, тільки власний куточок», а потім скаржтеся і дивляться, що вони живуть в загальному будинку. Чи не те, що ви хочете?
  • Зрозуміти про те, що ви хочете, щоб не зробити анотації або неоднозначні побажання, які можуть бути неприпустимими або непереборними. Скажіть, що в тонкому світі вона вже була виконана, ви повинні тільки правильно матеріалізувати запит на вашу реальність.
11 перевірених способів залучення бажаного

Тепер ви знаєте, як зробити бажане право. Це методи, які можуть використовуватися для Нового року.

No1
Класика. Багато людей знають, як зробити бажання на Новий рік під шампанським шампанським. Однак цей варіант залишається найбільш ефективним. Отже, приготуйте заздалегідь, що писати і що писати (доз, листя).

У той час, коли застрягають хіми, потрібно швидко писати свої побажання (див. їх заздалегідь і формувати їх правильно, щоб встигнути встигнути). Ви встановлюєте вогонь на папір з письмовою золи, перекидаємо залишки золи в склянку шампанського (якщо ви не пити спирт, можна зробити це зі склянкою соку, лимонад або простої води), після чого ви п'єте все на дно. Не забути, перед тим, що "краса" з сім'єю і бажаю всім щастям в Новому році.

No 2
Підготовка до новорічного свята, психологічно формулювати найбільш вичерпне або головне бажання. Тепер усвідомлює його духовну складову (що вам потрібно, що це дасть вам).

Наприклад, якщо ви мрієте про нову квартиру, то духовний компонент – комфорт, безпека, комфорт. Якщо ви мрієте про створення сім'ї, це радість тісних відносин, материнство, батьківство, любов. Якщо це подорожі, то духовно це знання раніше невідомого, спокою, новими враженнями. Ви знаєте ідею.

Тепер придумайте символ Ваших побажань, наприклад, приготуйте національну страву країни, яку ви хочете піти, зробіть салат у формі серця, будинку або автомобіля, купуйте напій, приготований у запеченій країні. Наприклад, французький шампанське.

Побажаєте, голосуйте своє духовне значення, «замочіть» символом мрії. Необхідно їсти або пити на новорічному столі без сліду, дуже добре, якщо родичі, друзі і рідні допоможуть вам, то енергія бажання тільки підвищиться.

No 3
Хімейний бій несе особливе психічне повідомлення. На даний момент все, здається, заморожити, заповнивши спеціальною магічною енергією переходу на Новий час. Затишно стояти на стільці, зробити побажання і уявити себе максимально реалістично, де вони вже приходять, в момент останнього удару стрибати з крісла до нового життя, де всі мрії були виконані.

No 4
Напишіть листа до Діда Мороза. Ви думаєте про те, що тільки працює у дітей? Не всі! Поставте лист в красивий конверт, ущільнювати і залишити під дерево для всіх свят, пам'ятайте і повторіть ваші побажання щодня. При видаленні дерева поставте конверт з літерою в відокремлене місце. Наступного року роздрукуйте його і перевірте, що сталося. Вас приємно здивувати.

No 5
Купити найкрасивішу листівку вам сподобається. Краще, якщо зображення на ньому символізує вашу мрію. Напишіть свої побажання до себе. Потім надішліть листа самостійно. Зберігати цю листівку, як щасливий туш протягом усього року. Він буде корисний таким же чином, щоб писати привітання коханим і близьким, а також друзів.

No 6
Чи знаєте ви, що карта бажань? Ці мрії, але не письмові, але представлені у вигляді образів - фото, схеми наклейки на звичайному аркуші, пластику, фанери. Так, карта бажань найкраще виконана напередодні Нового року.

No 7
Лісовий танець. До лісу краще робити один або кілька днів до Нового року, або напередодні старого Нового року. Запрошення друзів, родичів, дітей (більше людей, чим сильніше ефект). Принесіть кілька різдвяних іграшок з вами, дощ. Ви можете мати Bengali світильники, спи. Можливі склянки шампанського і кристалів (але не пластика). Прикрасьте найкрасивішу ялинку в лісі і танці, загорніть Bengali світильники, пагони з тріщин, пити шампанське (не забудьте очистити сміття після того, як). Подумайте про ваші мрії, відправляйте їх до Всесвіту під час такого веселого та дружного часу.

No 8
Цей метод для любителів орігамі і закоханих виробів, буде цікаво застосувати цей метод разом з дітьми. Виготовляєте ремесла деяких тварин або птахів з паперу, розкажте її в каструлі всі заповітні мрії, а потім покладіть на дерево. Нехай є всі свята, що переносить енергію Ваших побажань і поглинає енергію свята. Після видалення дерева помістіть ремесла у видному місці. Нагадуємо вам про ваші мрії та мотивуємо вас діяти.

No 9
Хвилинний удар, відкрити вікно, вікно або виходите на балкон і озвучуйте свої мрії, дайте їм піти в Всесвіт. Особлива енергія свята, настрій, віра і сила наміру сприятимуть швидкому виконанні.

No 10
І цей метод розповість вам, як зробити бажання після пиття шампанського. Вам потрібен листок, який ви хочете розкачати і покласти в порожній шампанське пляшки. Залога зверху з воском або пластиком, залишають до наступного року в таємному місці.

No 11
І цікава техніка. Ідеально підходить для тих, хто має безліч бажань. Ми беремо 12 штук паперу і напишіть наші запити. Ось дванадцять побажань. Вранці, як тільки ви прокинете, витягніть один лист. Що написано на ньому 100% виконано в наступному році.

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/wall-69565480?q=%23%D0%9F%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F&w=wall-6956548069352%2Fall