Ларрі Король: 25 чудових хитрощів, щоб говорити персуасивно

Промінент телеканалу Ларрі Король відомий тим, що провів багато інтерв'ю з всесвітньо відомими знаменитостями, а його питання завжди дуже гострі, в більшості випадків він не запасний на повітрі своїх співрозмовників. Його влада величезна, і багато телекомпаній мріяли журналіста цього масштабу. І ось його 25 хитрощів говорити переконливо

1,1 км Скажіть «Я рекомендую тебе» замість «Ви повинні». й
Наприклад, «Я раджу довіряти мені». Бажаю вам думати про це. Я раджу приймати рішення якомога швидше.

Слова «добрий» і «добрий» Ви поставили другу людину під тиском і віддали свою здатність самостійно приймати рішення. «Я рекомендую тебе» звучить набагато більш позитивним.

2. Скажіть "і" замість "і ще".
Я розумію, що ви не можете дати відповідь так швидко, так що нехай прийде. . . ?
На жаль, «Я розумію, що ви не можете відповісти прямо зараз, але це буде краще. . . ?

Тому що «і ще» розповідає про іншу людину, яка вам глибоко байдужа до своїх побажань, очікувань, сумнівів або питань.

3. У Використовуйте слово «для» замість слова «погашення». й
Наприклад, «Щоб змінити щось, підпишіться на спортивну секцію. й
замість того, що я можу зробити про боредом?

4. У Уникнути іржі "не"Зважаючи на те, що «не» випливають з відповідним тоном, можна зробити дуже негативне враження на партнера.

5. Умань Видалення виразу «попередньо» Виняток його словника, оскільки він звучить як чесность.

6. Жнівень Скажіть "вгору" замість "не".
Наприклад, «не так» або «не зараз». "Я не люблю це." «Я не маю часу для цього». й
А замість "No, я не люблю це", "No, я не встиг."

Тому що не відштовхується. «Ні» – це щось повне і остаточне рішення.

7. Про нас Зміна кута зору за допомогою слова «прочитати» замість слова «більше».
«Ви вже зробили половину. й
А замість того, щоб ви робили лише половину?

Тому що слово «прочитане» перетворюється на багато.

8. У Забудьте слова «право» та «право» або замініть їх іншими.
«Чому мій погляд», «Чому мій задум. й
А замість «Я просто говорю мій погляд». "Це просто така ідея."

Викреслити «просто» і «тільки».

9. Навігація Видаліть слово "Віронг". Краще запитати уточнення питання і показати співрозмовника, що ви також намагаєтеся вирішити проблему.
Наприклад, «Це не потрібно». Подумайте про те, як виправити помилку або уникнути її в майбутньому.
замість "погодні!" Це тільки ваша несправність.

10. Скажіть «в» і «в так багато» замість «десь» і «в околицях». й Зробіть час і час.
"Я зателефоную вам в п'ятницю" "Я буду дзвонити вам завтра о 11:00."
А замість "Я зателефоную в кінці тижня". "Я зателефоную 11 завтра."

11. Запитайте відкриті питання. Не можна вмістити з одноразовими так чи ні відповідей.
Наприклад, «Як вам подобається? «Коли я можу я зателефонувати? ?
А замість того, щоб вам було? "Ми можемо зателефонувати вам назад."

Тому що питання, як «Як», «Що» або «Хто» - отримайте цінну інформацію.

12. Використовуйте фразу “Від тепер на I...” замість “Якщо я...”
Відтепер я прослухаю більш ретельно порадами.
А замість того, "Якщо тільки я слухав його пораду" Тоді не сталося. ?

Тому що "Якщо тільки я..." шкодує, що пішов, і рідко допомагає рухатися далі. Краще дивитися на майбутнє. фраза «Від тепер на, я...» – це хороша основа для цієї позиції.

13.00 р. Зупинити евакуацію з «добрим» та «добрим». й
Краще: "Це важливо, щоб зробити цю роботу першим."
«Ми повинні думати про це», «Ми повинні закінчити цю роботу першим».

«Святий» і «добрий» нічого не говорять. Краще чітко і чітко назвати один (або що), про кого або що ви скажете ( "Я" - "Ви" - "ми" - "ми".
Наприклад, "Ви повинні закінчити його." Ви повинні надати перевагу цій роботі.

14. Скажіть «Я буду» або «Я хотів би» замість «Я повинен. й
«Я хотів би трохи думати». «Я отримую інформацію першим. й
А замість того, щоб я подумав трохи першим. "Я збираю інформацію".

«Я повинен» відноситься до співакції, тиску або зовнішнього визначення. Все, що ви робите з цим ставленням, ви не добровільно. «Я роблю» або «Я люблю» звучить набагато більш позитивним, доброзичливим і мотивованим іншим.

15.00 р. Видаліть слова “актуально” і “актуально” зі словника.
Наприклад, «Таке право».
А замість того, щоб «Видалити, це право».

«Загально» не містить інформації і сприймається як обмеження.

16.00 р. Скажіть "і" замість "але".
Наприклад, «Ви зробили добре, і якщо ви.... й
А замість «Так, це добре, але ви повинні». . . ?

Бо «але» гасить все, що сказав перед ним.

17.00 р. Використовуйте альтернативи «Я раджу тебе», такі як «Я запитаю тебе» і «Я буду вдячний Вам. й
«Я запитаю, щоб зробити рішення якомога швидше». Я вдячний Вам, якщо ви довіряєте мене.
Замість «Ви повинні приймати рішення якомога швидше». "Ви повинні довіряти мені."

"Я запитую вас" і "Я вдячний" дуже легко сказати, і вони роблять чудеса.

18 років Подаруйте всі форми заперечення; позитивно говорять.
Наприклад, «Це буде відмінно». "Чому дуже гарна ідея." "Це легко для мене."
А замість того, що "Не проблема для мене." "Ідея дійсно не погана." "Не буде складно мені."

Поговоріть негативно, ви йдете довгий шлях. Це занадто важко і може викликати неприємні асоціації. Скажіть прямо і позитивно.

19.00 р. Уникайте інших типових «не» форм.
«Зрозуміємо мене правильно» «Подумайте про ...!» «Збережіть очей на ... !
А замість «Плеза не виходить мене неправильно». «Не забудьте, що...!» "Не втратите пам'ятки цього!"

Поверніть ці негативні вирази в позитивні. Про те, що ви хочете. Зосередьте увагу на бажаній мети.

20. Використовуйте «мотивування денілів. й
Наприклад, «Що ви сказали не зовсім правильно». «Я не згодні з вами. й
Замість "Що ви сказали неправильно", "Я повинен об'єднатися до вас тут."

Зволоження заперечення має сенс в ситуаціях, де потрібно розповісти іншій людині щось неприємне або повністю відхиляти їх припущення. Важливо, щоб ви зрозуміли свою думку, і в той же час, щоб розповісти правду. З мотивуючим денним, можна сказати його більш полоненим. Ви фокусуєтесь на Вашій мети.

21. Точні поняття за неспецифічними дієсловами «до», «робку», «до».
Наприклад, «Ми ще не прийняли рішення про...» "Я просто читаю протокол" "Сучасна ситуація, що ..."
Замість "Ми не можемо з'ясувати його ще." "Я працюю над протоколом зараз." "Ми робимо все, що ми можемо."

Неспецифічні дієслова залишають занадто багато свободи для тлумачення.

22. Задайте питання, які можна відповісти лише на «так» або «не».
Наприклад, «Коли можна мені допомогти?» "Коли ми збираємося разом?"
«Чи можу я поговорити? ?

У відповідь на питання з «уві», ми отримаємо відповідь тільки у вигляді «так» або «не». Коли ви можете розраховувати на результат, він залишається відкритим. Тож не запитайте, якщо це можливо «до» або що, але показати позитивне очікування з «хто» та «якось». й

23. З'єднайте інші «ви» і «ми», замість постійного надягаючи себе в точковому світильникі з «ме».
Наприклад, «Ви бачите, що відбувається» «Будь ласка, дайте мені свою адресу» «Ми з’ясуємо його разом»
А замість "Нові я покажу вам те, що неправильно", "Я все ще потрібна адреса", "До чого я поясню це вам".

Якщо ви спілкуєтесь з першою людиною, ви поставите себе і свої дії першим. Використання «ви» та «ми» об’єднує та фокусує увагу на співрозмовнику.

24. Вишиванка «вічно», «вічно», «вічно», «всі», «всі», «всі».
Наприклад, «Ви точно допоможемо мені тут!» «Чи не пізно на другий тиждень, і ти ревнощий мій успіх. й
А замість "Ніколи це допомагає мені." "Ви завжди пізно" "Все ревнощі мого успіху".

Видалити узагальнення. Подумайте про «хто»: «хто» це стосується, «хто». Зробіть свої цілі чіткими. Узагальнення створення негативних можливостей для майбутнього.

25. Отримати відповідь співрозмовника з напіввідкритими питаннями.
Наприклад, «Що вам подобається?» «Що таке інше питання у вас є на речовині чого?
А замість того, як вам сподобалося? «Що подобається моя ідея? «Що таке інше питання?»

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: facebook.com/parapsychology/posts/738035972962990:0