Побажання або Золотий хвилину дня 31.12.2015!

Кожен день існує одна хвилина, коли прямий канал зв'язку відкривається між нами та вищими повноваженнями, які контролюють долю. І що ви думаєте про те, що в цей момент настає один сто відсотків.

Структура постійного припинення Землі влаштовується таким чином, що енергія та інформація (в тому числі карми) передається послідовно з дня до дня. Ця передача відбувається як ланцюг, але в строго визначених інтервалах. Як тільки день, за одну хвилину, стійкість ПВХ краплини майже нуль. Ця хвилина називається «золотою хвилину дня».

Ініціати Атлантида і Приести Стародавнього Єгипту активно використовують ці знання, щоб зробити те, що зараз називається дивами. Дійсно, в ці моменти можна досягти найбільш творчого ефекту з мінімумом енергозатрат. Це як двері для більш високих розмірів.

Тепер ви можете побачити, що слова висипання, зазначені в той час, коли побажання надаються. Щоб запобігти виникненню, позначити ці золоті хвилини в календарі і використовувати їх тільки для того, щоб зробити ваші найвибагливіші мрії.

Отже, спочатку напишіть дату - дату і місяць. Наприклад, 15 вересня - 15.09. З 15 вересня по 15 вересня в 15:9 годин, протягом шістдесяти секунд можна зробити одне бажання. Наприклад, «Я хочу отримати 30 тис. рублів на місяць з нового року!» Я хочу сказати, що я не можу підняти зарплату, це занадто невизначений. Запитайте, що ви хочете і коли.

Ви вже зрозуміли, що кількість дня відповідає годинам, а кількість місяця відповідає хвилині під час яких посміхається щастя. Але що робити, наприклад, 29 вересня або 31 січня? По суті, ми маємо лише 24 години в день. Тому, з 25 по 31-й, ми змінюємо правило підрахунку - кількість місяця показує нам годинник, а кількість дня стає індикатором хвилини. Наприклад, 29 вересня (29.09), час для отримання бажань прийде в 9:29.

31 січня (31ст.01) ми будемо прокидати на півгодини минулого дня, бо щаслива хвилина почнеться 01:31ст.

Відповідно, 31 грудня (31.12) ми повинні зробити вичерпне бажання посередині першого дня, адже щаслива хвилина почнеться вночі о 12:31.

Перевірити і повірити його!

Джерело: www.esotericblog.ru/2014/06/blog-post_9457.html