Як дарувати подарунки від духовної точки зору

Я не готовий до гістеричного марафону, під час якого я повинен правильно вгадати, що подарувати і хто подарувати., говорить Bridget Jones в свіжому романі Helen Fielding.

Ви готові до такого роду стресу знову? Крім того, ці марафони повторюються з частотою зарядки, враховуючи кількість держави, професійні, особисті свята у календарі.

Якщо ви хочете дізнатися, як подарувати подарунки жінкам 8 березня чоловікам 23 лютого, друзі напередодні Нового Року, діти на день народження, босівки для корпоративного свята – подивіться на інформацію в інтернеті (для хорошого, достатньо). Ми говоримо про щось інше.

Назвіть, що вам потрібно зробити так, щоб в подарунковій заїзді ви не втратите себе, зберігайте і множте енергію, доставляйте максимум радості важливим людям для вас, покажіть свою любов.

Історія подарунків. Як повернути від рутинного до духовного подарунка

Оригінально традиція подарунків обрядй

Ініціатором знаряддя та духів, для того, щоб платити хамаж до них або попросити благословення за свого роду.

Також на святкових і святкових днів (астрологічні дати, урожай, народження дитини, весілля), люди обмінялися символічними речами як ознака симпатії і любові.красивай

60802 500 р.

Тим не менш, ніж час, дарування подарунків стала соціальною необхідністю, індикатором стану, і просто рутинною «облігацією». Звичайно, серед цього ми все ще зберігаємо щиру теплоту і бажання порадувати близьких, але міцність для цього менше і менше. І так ми не розуміємо, як ми купуємо на шляху до ринку ще один гель для гоління чоловіка і комічної книги для дитини.

Чим більше ми розірвались в інформаційний хаос «що і хто править подарувати», тим більше ми атакуємо непривабливою і кричущою рекламі, тим більш переконливими нашими спробами встигнути на свято «зробимо всіх щасливих» – далі йдемо з головної речі.

Від держави власної духовної цілісності і внутрішнього щастя, яке, в теорії, слід зберігати на святі - але з якихось причин знову замінює «гістеричний марафон».

У цій статті ми пропонуємо Вам новий, духовний вигляд подарунка.

Нові духовні правила надання подарунків

Є кілька цих правил, але всі вони базуються на принципі:увагу на себе і стан повнотий

Класичні онлайн-підказки роблять вашу енергію дифузією над мінусом, щоб обійняти всі види подарунків для всіх людей, які "надаються".

Наше завдання полягає в тому, щоб повернути вам свою цілісність і правдивість, енергійну повноту. Тільки з цієї держави ви зможете подарувати як духовний акт і виростити енергію багато разів.

Можливо, деякі з цих правил, які ви вже застосовуєте інтуїтивно зрозуміло (гладу для вас!), і деякі стануть відкриттям.

1,1 км Оцінити свої енергетичні можливості

Допуск - у вас є строго визначений запас часу, грошей, розумової сили. Навіть якщо це досить великий (або здається так), він не обмежений.

Таким чином, напередодні наступного свята, переважно і спокійно розрахувати свої можливості:

• Скільки людей ви?дужеВи хочете зробити подарунки?

Візьміть його.ВеденняНаписати список та оцінити людей (за результатами голосування) з найбільш важливого (No 1) та за її межами. Якщо це важко, порівнювати пари, запитуючи себе питання «Якщо у мене є можливість подарувати тільки це або інший, то який один? й

Тепер викреслити нижню половину списку. Послухайте свої почуття. Якщо ви чесні, ви будете розуміти, що нічого дійсно турбує вас.

Першими 3-5 осіб з переліку дуже важливі для Вас.

• Скільки?Чи можете ви витрачати гроші і час на пошук подарунків?

Не стільки, скільки ви хочете. Не так багато, як ви піклуєтеся про людей (я маю такі дорогоцінні люди).

А стільки ж, скільки ви дійсно можете, щоб вам було достатньо залишити для збалансованого життя в нормальному режимі.

Від досвіду, подарунки вичавлені з бюджету з пітом і кров'ю, подарунки для яких був прийнятий кредит (відмінює себе протягом декількох років) енергійно знеструктивно. Ви можете мати підсвідоме враження, що особа перед вами ненавидна. Це негативно впливає на відносини.

• У вас є достатньо?панчохиЗнайти оригінальний і емоційний подарунок для всіх?

По суті, ми можемо дарувати не більше ніж 1-3 осіб духовних і емоційних дарів. Просто тому, що це займає час, дозріває ідею, творча підготовка тощо.

Не намагайтеся здивувати всіх.

Головне в цій точці є те, що під час вибору і після надання, не варто почувати себе енергійно і фінансово зливається.

Тільки тоді твої подарунки допоможуть вам і людям.

2,2 км Визначте, що потрібно для себе і подбати про нього.

Вибираємо подарунок для сім'ї і друзів, ми часто забуваємо про себе.

Дуже мало людей цілеспрямовано дарують собі подарунок. Нерідко з яких причин немає часу і грошей, що залишилися.

В кінці ми очікуємо, щоб отримати те, що будь ласка, зв'яжіться з нами. Але це не гарантується. В результаті виникає розчарування і відчуття самотності.

Тому я рекомендуюВідправитий

Скажіть, як ви любите себе. Або попросіть своїх друзів прямо. В цьому, навпаки, любі люди будуть раді, що вони не повинні подряпинити голову, боятися не вгадати.

3. У Додайте собі, як ви відчуваєте про дарування подарунка.

З чим почуттям ви подаруєте подарунок людині, потім перенести її до відносин.

Якщо ви зрозумієте бути судженим або відхилений, боротися зі страхом. Ви будете витрачати гроші і тимчасово не втрачайте цю ситуацію, але страх не буде йти.

Це те ж саме з подарунками від почуття мита (Я не хочу, але я повинен), провини. Ви відчуваєте, що вони необхідні для підтримки або відновлення балансу шкарпеток. Але атлас. Цей енергетичний подарунок не відновлює його, але посилює його, навіть якщо він з'являється пізніше.

Є навіть подарунки, в яких прокладено агресію, поведінка, приниження. Наприклад, мій друг був представлений з дорогими лижами, які вже були в рулоні, некомфортний, вирішив дати йому її («на вас, кицька, що я не подбаю». Взаємозв’язок між цими людьми начебто закінчуються назавжди.

Крім того, якщо ви даєте «з очікуванням» певної реакції особи, наприклад, ви хочете отримати деякі почуття або еквівалентний подарунок від нього, підготувавши до розчарування обличчя.

Почуття на основі яких людина повинна дійсно подарувати подарунокподякий Про насй любові симпатіяйсвінгери(для благодійних дарів) і гумору, весело разом (для дітей і друзів).

Якщо Ваш внутрішній повідомлення при виборі подарунка відрізняється від цих почуттів, радимо Вам не дарувати подарунок.

4. У Ви не маєте права дарувати або приймати подарунки.

Як духовні люди, ми більш чутливі до енергії. Коли ми даємо або отримуємо подарунок, ми завжди даруємо.енергообмінй

Ми завждиЗберегтий Якщо ви зрозуміло не хочете прийняти подарунок, не зайдіть його. Навіть родичі.

Також, якщо ваша внутрішня правда говорить вам не дарувати, слухайте її.

Особливо важко, коли люблять маніпулювати дарами, як маніпулятор для сприйняття, відмінності, контролю («Чим не носити мій одяг?»).

Непросто пройти цей етап, але повірити мене, якщо ви стояти, ви будете відчувати себе дійсно безкоштовно. Ви маєте право щирого виразу почуттів, розкладання їх грошей і дій.

5. Умань Подаруйте вам подарунки або прийміть від вас.

Всі вищевказані точки працюють в обох напрямках. Будьте готові до того, що ви також можете залишити без подарунка. Або ви не приймаєте подарунок.

Якщо ви на цеУвійтиІ ви не можете його обробити, у вас є два варіанти. Ефір продовжує старий шлях («гістеричний марафон»), або працює над нападом.Увійтий

Насправді, перейшовши до цієї трансформації, ви відчуєте світло і радісно. А подарунки повернеться.дивнийй

Ви не зможете чекати до дати правильного часу. Але ви можете отримати від несподіваної особи і без причин! Це дійсно чарівне почуття.

6. Жнівень Дякуемо!

Цей пункт підбиває всі попередні.

Ні.не давати за бракй Коли ви відкинулися фінансово, емоційно, коли зв'язок лопається на швах і ви намагаєтеся виправити ситуацію з подарунком - це не робити. Це може тимчасово “просувати тебе”, але це дійсно знищить вас.

Якщо ви хочете зробити подарунок, просто зробити його.доляй Від зайвої любові, радості, достатку, творчого польоту, щастя, грошей, часу.

Якщо ви перебуваєте в стані надлишок, навіть скромний подарунок перенесе свої почуття до дорогої людини, і вони розмножать багато разів.

І це реальна річ.духовністьВід серця до серця.

Бажаю Вам подарувати і отримувати тільки найщасливіші подарунки!

Автор: Уляна Радна

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: kluchimasterstva.ru/kak-pravilno-darit-podarki-s-duhovnoy-tochki-zreniya