Залізо. Ігри грають. . . дорослий

Цього року 31 грудня... або на найближчих датах писати психологи та психологія блогерів аналізують герої щорічного фільму «Іронія фети, або з легкою парою!» Уже майже наші родичі Надія, Женя, Галя, Хіпполита, а також мати Женія та Надія розміщені на психотипах та інших полицях. Ми також не будемо стояти поруч і спекулювати про те, що близько до нас в персонажах цього вже класичного фільму і що продовжує його приваблювати.

У кінці радянських часів 70-80-ті роки минулого століття популярною темою ряду фільмів стала самотність і нестабільність в особистому житті людей середнього віку. «Іронія долі ...», «Офісний роман», «Москва не вірить у сльози» та інші «Аутумні марафони» та «Зимова вишня».

Середня криза - це час, коли це час, щоб реалізувати те, що в житті, що це реальний і який замок в повітрі, який швидше або пізно буде розчинятися. Надія з «Іронії» – жінка, яка продовжує грати в її «тридцях», і доля приносить її тим, хто знайомий гей для неї може продовжити.

Вона говорить, що протягом багатьох років вона була володаркою одруженого чоловіка, і це домовила її в самотні вихідні та свята. Надія не визнає цей спосіб організації свого особистого життя, як власний вибір, але вважає її різновидом долі, що не можна уникнути. Ну, ви отримали одружений чоловік, тому це доля, приймаєте і терпіння.

Як і її партнери в кіно, і Женя, і Хіпполіт, є благородними гравцями, з якими можна продовжити гру на довгий і захоплюючий час. Можливо, сам фільм продовжує бути цікавим не першим поколінням глядачів саме тому, що ігри, які грають його персонажами, досить поширені в житті людей середнього віку.

Перша гра, для дорослих людей, які ніколи не були офіційно заміжні, називається "Я тільки один, я чекаю на тебе все моє життя". Не раніше зазначають, що колишні дружини та випадкові партнери. Ідеалізація побудована на зірковому контрасті: ви є принцесами, вони всі ніхто.

На жаль, багато жінок роблять ці дні. Я бачив історії красивих, розумних, зроблених, заможних жінок, які марують чоловіків далеко бідніше, значно нижчий в соціальному статусі, значно старші і більш невротичні, ніж самі, тільки тому що наречена красиво розширилася легендою «ми» і наречена щиро вважалася в ній. Він зумів відродити в душі, що маленька дівчина, яка не отримала підтвердження її винятковості і цінності від батьків в часі і продовжував шукати її.

Друга гра «Я маю найбільш серйозні наміри». Коли людина 35-40 років говорить це, ви навмисно думаєте: що це все раптово? Чи є багато серйозної еволюції поглядів, які прийшли до розуміння? Що сталося перед?

«Сергійність» часто є спосіб уникнути застрахності. Я пропоную маррі її, але вона не давалася і побігла, вона була її вини. Справа в тому, що люди цього типу роблять серйозні пропозиції на етапі, коли відносини ще не зрілі до серйозності, люди ще не встигли пройти через природний шлях, який зробить їх парою. І тут здається, що він підтвердив свою серйозність, і це не його вини, можна шукати ідеальну жінку далі.

Генуя зрілість – це вміння розпізнати, що не є ідеальними принцесами і принцесами, і це безперечно чекати їх. Зупиняючись, що не було попередніх відносин в житті, а також напишіть їх в один гігант “місце” і спробуйте почати життя з нуля. Правда не те, що я « чекав і чекав», але що були хороші і погані речі в житті, що я був закінчений, що я сказав про себе, і що були речі, які я хотів почати і продовжувати.

Якщо ви готові допустити нових людей в життя і чекаєте загострення пальця долі, щоб підтвердити, чи це потрібно чи ні, то не варто шукати ознаки серйозності намірів або підтвердження вашої відчуттості. Кращий знак, що ця людина може бути довірена, буде його зрілий, здоровий і мудрий rethinking життєвого досвіду.

Так, я боявся глибокої інтимності, і тому я не одружився, не тому, що я чекаю лише одного з моїх життів. Що чекати, коли є багато красивих жінок навколо? Так, я теж боявся, що все буде «серйозним і довгий час», тому я вибрав «галф» стосунки з одруженими людьми. Я використовуюсь, але тепер я готовий. Я, не світ, не інші люди і не розклад найближчих рейсів.

Якщо ви відчуваєте своє значення, це обов’язок не потрібно делегувати іншим людям. Вам не потрібно нікому ставити на роль «принцеси» і «досить любов до життя». Відносини перестануть міркувати, скільки ви зробили в житті – хто і скільки разів назвав вас маррі, хто вибрав кого, і хто відкинув.

Це основа, на якій можна зупинити грати і почати жити. Видання

Автор: Ольга Гуманова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.matrony.ru/po-ironii-sudbyi-igryi-v-kotoryie-reyut-vzroslyie/