21 ст. Немовля модна

Скільки часу я помітив просте зв’язок між діями людини та його внутрішньою державою? Коли ви робите право, ви відчуваєте себе добре, безкоштовно і щасливо всередині. Зловживання неправильним - є депресія, небезпека, заздрість, заздрість. Я подарував дитині солодощі, побачила свою щасливу посмішку і стала світлом на душі. Я жив у випадковому пасторі, вкритому триповерховим матом - привітанням, лютий настрій на наступну пару годин надається!

Логіка проста, але чому світ наповнений нещасливими людьми? Відповіді начебто на поверхні: робити правильні речі і ви будете в правому стані. Але тут виникає дуже розумне і своєчасне питання. Що таке "право"?

Користь дії визначається почуттями після неї. Якщо ви зробили і ставали добре, то справа, і немає суду. Не можна заздалегідь дізнатися, як правило, з математики, можна тільки зрозуміти емпірично.

Один з найвідоміших людей з давніх часів сказав:
Порадуйте людей, які хочуть їх лікувати.

Я не думаю, що автор цитати повинен бути зазначений. Якщо ви стежите за цим правилом, все потрапляє в місце. Ви хочете образити чоловіка? Подумайте про це, ви хотіли б розповісти, що ви хочете сказати? Ви хочете обдурити? Що робити те ж саме з вами? Якщо ви любите комплімент, подарунок або несподіваний сюрприз? Бажаєте бути приємними?

Так чому людство збирається іншим чином? На природі моєї роботи я спілкуюсь з людьми і, на жаль, багато хто самотні навіть в середині натовпу і сотні друзів Вконтакте. Люди не мають любові, догляду, уваги, прийняття, вони шукають його в інших, але кожен раз вони тільки спалюються і закриваються ще більше.

Зараз ніхто не здивує скандали в сім'ях, сварки в громадських місцях, насильства, брехні, зради, небажання слухати і самопізнати. Тексти пісень, а це означає: Дами і джентльменами, я поспішаю вас, щоб застаратися. Це 21 століття і не схожий на моду.

У ЗМІ миготливий близько 9,000 способів мати секс, але майже не згадується про любов. З самого раннього віку суспільство навчає нас думати тільки про себе і не довіряти нікому. Пам'ятайте про батьківські інструкції: «Не спілкуйтеся з незнайомцями», «Коли ви приїжджаєте до школи, розкажіть менше про себе, а потім чутки підуть», «Якщо Aunt Lena називає, розкажіть, що я не вдома. й

Чи не ви почуєте? Я сказав. Я розумію, що це залишки 90-х, коли люди болісно забули, як довірити інших, але зараз пропущені часи злочину і перстрофії, а примирення залишилися однаковими. Так само, як у мирний час у військовій формі з автоматичними гвинтівками, що проходять через вулиці. Саме там, де знаходиться девіз.

Культура споживання постійно кричить для нових речей: iPhones, Mercedes і Ferrari автомобілів, розкішний корпус в центрі, сумочка з останньої колекції Dolce & Gabbana, і ми crave ці речі, іноді без навіть розуміння чому. Чому я хочу купити квартиру в центрі, де страшні джеми трафіку, страшна екологія, а в той же час ціни на простір? Я не знаю, але TV сказав, що це було прохолодно. Чому потрібно взуття на 45,000 рублів? Добре, це модний бренд. У вас є 100 000!

І виходячи з всіх цих цінностей, люди будують кар’єру, бігають над головами, сидять один одному і плести інтригу. Потім, в кінці свого життя, щоб подивитися назад і усвідомити, що всі він буде залишити позаду, це шипка з ягняти, яка вийшла з моди.

Але зараз ми продовжуємо ставити наші кар’єри на фронті, щоб не присвятити час родині і друзям, близьким і яким ми дійсно любимо. І більшість буде оплачена пенною заробітною платою, яка, звичайно, не достатньо для останніх скрипок моди, а тут - hello, позики, друга робота, комплекси, стрес і нова партія скандалів і незадоволення їх життям. Який час для любові? З повагою!!!

Чоловіча боротьба, кицька штука один від одного, хочуть, щоб зробити себе більшим і тастером, і зв'язатися з іншими тільки тоді, коли вони потрібні щось від них. Це не перебільшення і не гарний поворот, але реальне життя, тому що коли я зустрічаю людей в Інтернеті або на вулиці, вони просять прямо: Що потрібно? й

А потім вони дивляться, чому є так багато нещастя і розчарування у їхньому житті. Це просто: що ви доводите до світу, він повернеться до вас. Ви не довірте нікому, і вони не довіряються. Ви не любите всіх, не можете чекати любові. Ви не даєте нічого, і ви не отримаєте ніяких подарунків. Це тільки в ресторані, який ви їсти перше, а потім ви платите вексель, і життя відрізняється. Якщо ви хочете щось, ви повинні дати його першим.

Ви хочете гарну дівчину любити тебе? Люблю її. Звертаємо увагу, зробіть свою щасливу, подбаєте про неї, лікуйте її добрих, зробіть компліменти, прийміть її як вона, буде щирим, обійняти і прогрійте її на холодний день і дуже скоро її серце згорнеться любов'ю і вдячністю.

Ви хочете розповісти правду? Поведінка з людьми самостійно, не лежачи, не ховатися, і вони зроблять вас тим самим.

Це секрет щастя. Якщо ви хочете посміхатися, посміхатися першим. Якщо ви хочете звернути увагу, навчайтеся подарувати іншим особам, якщо ви хочете любити, навчайтеся любити.

Щоб любити щиро, не хочу отримати щось в поверненні, отримати прибуток від або скористатися особою. В іншому випадку це не любов, але ще одне відображення культури споживання і самопізнання. Просто починайте робити те, що ви хочете бачити навколо вас. І всі інші питання зникнуть автоматично, як непотрібні.

Любов – це життя заради іншого. Якщо ви хочете, щоб ще одна людина була щасливою, ви хочете компліментувати його, ви хочете подарувати подарунки, ви хочете підтримати і допомогти в складних моментах, зробити свої дні щасливішим, поглинути в свою особистість, відкрити нові і нові обличчя персонажа і разом перейти в майбутнє.

На жаль, в сучасному світі це практично не лівий, і тільки одна людина може виправити все - ви. Оздоблення читання цієї статті і початок любові, почати дарувати людям щастя і перед тим, як ви встигли поглянути, весь світ навколо буде трансформуватися і буде повною гармонією, змістом і радістю. Успіхів і всіх кращих! Я з вами. Опубліковано.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/the_intellectuals?w=wall-43503264_72740