273
Одномісний будинок.
Що, як правило, пов'язано з виразом «бахельора»? Я бачу, але з якоїсь причини я думаю, що пальці немиті посуду, неочищений одяг, лілове харчування на столі і як: Про стиль, продуманий дизайн і смак, ми навряд чи говоримо. Але це не стосується героя нашого посту.
Звісно, його будинок не можна назвати вишуканим, але все ж зрозуміло, що власник думав про все до найменшої деталі і інвестував душу в облаштування хата. Не існує стін, їх роль виконується стійками і шафами. В цьому, до речі, є дуже практична сторона - в холодну пору року деревно-горіховий камін нагріває всю кімнату, що дозволяє власникам заощадити на електриці. Це будинок!
Р
Р
р.
Видання
Кредит Сержа Пуфик
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.pufikhomes.com/2011/02/dom-dlya-holostyaka/
Звісно, його будинок не можна назвати вишуканим, але все ж зрозуміло, що власник думав про все до найменшої деталі і інвестував душу в облаштування хата. Не існує стін, їх роль виконується стійками і шафами. В цьому, до речі, є дуже практична сторона - в холодну пору року деревно-горіховий камін нагріває всю кімнату, що дозволяє власникам заощадити на електриці. Це будинок!
Р
Р
р.
Видання
Кредит Сержа Пуфик
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.pufikhomes.com/2011/02/dom-dlya-holostyaka/