Як позбутися від негативних думок

Техніка для різання

Після того, як ви відчуваєте негативне мислення, що стикається з розумом, просто відрізати його. Не проаналізуйте його, не сперечаючись з ним, не відповійте себе проти неї. Так само вирізати з вас і покласти щось інше на своєму місці. І ключовий принцип тут, що ви повинні зробити це відразу, як тільки ви відчуваєте, що дуже продумано.

Техніка етикетки (який приклеюємо до чого)

Ця техніка відрізняється від першого, вона складається з того, що замість позбавлення від цієї думки ми виводимо з неї і дотримуючись зовні. Ми дивитися його з-за кордону, але ми не даємо його. Ви можете сказати собі, «Що відбувається мені?» – тепер у мене є така думка, але ви вже зателефонуєте її в лапках, тим самим визначивши своє місце. І просто дивитися її.
Негативні думки мають владу над вами тільки якщо ви відреагуєте на них.

Методи перебільшення

Після того, як ви виявите негативну думку, ви повинні перебільшити її до абсурду. Ключ тут, щоб зробити його смішним. Ви повинні зловити себе мислення негативно, ви знаєте, що свідомість є великим крилом. Ви знаєте, що він намагається відтворити жарт з вами щодня. Ви спостережник. Ви помітили її. І ви вирішили вдатися до техніки перебільшення.

Ви повинні сказати, дійсно, я не можу продати нічого; ви можете сказати собі, добре, що залишилося зробити, можливо, я закликаю або я надійде до цієї людини і відкрию двері, і раптом з'явиться механічний фіст, і деякі роботи з'являться і розтріскувати мене з усіма його можливо, а потім натовп людей буде працювати з водою і почати поливати мене. А потім я збираюся боляче, я буду всі вологі і загартовані ... то вони йдуть, щоб покласти пасту на мене ... і я всі вологі, всі трохи... але не тільки це, я збираюся повернутися до мого офісу, і всі співробітники покладуть знаки кажучи, Ви ідіот, чому ви повернулися?

Це абсурд, але це те, що робить негативні думки безглуздими. Якщо ви відреагуєте на них негативні думки.

Техніка протистояння

Все, що негативна думка говорить про те, що ми повинні бути перетворені в протилежне. Як тільки думка «Я не зможу зробити продаж» приходить до вас, необхідно поставити на місце зовсім суперечливу думку. Іншими словами, я зможу зробити продаж. Якщо ви думаєте, що «Я ніколи не зможе досягнути фінансового успіху», вам слід негайно відреагувати в зворотному напрямку і сказати собі, «Я обов'язково досягне великого фінансового успіху. й

Як тільки ви думаєте, «Я нічого не хочу, я нічого не здатний», - розповідаєте собі: «Я можу що-небудь, я дуже незвичайна людина». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ви можете експериментувати з цими методами і вибрати той, який вам подобається. Попереду! Не дозволяйте негативності в житті!

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/parapsychologys/posts/731794296920491:0