Значення життя

Я шукаю всі зміни навколо мене. Це як я стоячи там, і світ змінює форми. Зрозуміло, що це не справа, і я не стоячи ні, але хоча б активно підтримувати баланс, балансування. Але це не так помітно, як це навколо.

Так як мій син пішов, я перестав боятися смерті. До цього я мав дуже простий життя з Значенням життя – точка буде жити якомога довше, щоб бути точним, щоб відкласти приходу смерті якомога довше. Добре, це в глибині, і вище - жити якомога довше в здоровому фізичному і психічному стані і якомога простіше робити цікаві і корисні речі для душі і тіла, а в цілому - весело і отримати різноманітні враження. Що я зробив.

І тепер поставлено завдання «як можна» Тут було багато розваг, багато досвіду. Бажання вмирати ще не виникло (крім випадків пара разів дуже коротко і на сильні почуття). А потім знову, питання про те, що я все ж живе, чому? Так що тіло ще не видається? ?

У той же час всі значення публічної сфери дивилися більше, як відповіді на питання «як жити», а не «нехай». Ну, з серії, що з тих пір, і в той час, я тут жити - Я буду влаштувати світ навколо мене так, щоб я хотів це (до найкращої моєї здатності, звичайно) ... Відповідав про те, що сенс прийшов до мене. Але для того, щоб розповісти про це, необхідно уточнити з якої ідеї структури Всесвіту з точки зору життя і смерті я продовжую, інакше це буде незрозуміло.

Коли світ швидко змінюється і щось незрозуміло, головне, щоб спостерігати дихання. Точно, щоб заспокоїти час. Хіба – це живий. Ми побачили в кінофестивалях «останнього дихання» - є персонажі красиво, або не так, закриваємо очі з виснаженням. Булсіт! Коли я був 12, мій бабуся загинув до очей (зліво, після інсульту, лежачи в домашніх умовах довгий час) і останній був диханням. А потім ті, хто побачив, що він живий підтвердив його. Так корисно стежити за виснаженням - і відчуттям життєдіяльності опор у випадках, коли здається, що це вже над, і заощаджує від «сихої між собою» - вони пропускають більш м'якше, можна сказати, «дихати», не дозволяючи організму чіпати.

Ну, що говорилося. І тепер продовження сенсу життя.

Буде потрібно починати з філософських роз’яснень. З того, що значення може бути затребуваним для мене. Якщо, наприклад, для мене є післявиживання (в одній формі або іншому, це не має значення) - то можна подивитися значення в зв'язку з ним, і якщо для мене це не існує, але є поняття «дощ до батьківщини», то значення можна знайти там, але в післявизначення – ні. Пошук сенсу життя завжди базується на ідеях, пов'язаних з структурою життя і смертю. І вони різні для багатьох людей.

Я спробую коротко описати себе.

На мій погляд, кожна людина має 3 "подібні тіла". Фізично. Він помітний і навіть може бути доторкненим, і сенс його життя в житті себе, він радує від стану живих ліній, радує турботам, руху, їжі і напою на час, турбота всіх – як вихованець. І не можна думати про майбутнє, крім найближчих.

Друге тіло є соціальним тілом.й Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Значення життя цього тіла полягає в тому, щоб надати людині не менше виживання в суспільстві, а в якості максимуму - заняття і обслуговування гідного місця в ньому (іноді навіть посмертно - це відбувається з видатними особистостями). Особистість включає в себе всі візерунки поведінки і здатний підірвати тіло - якщо вияв, що організм хоче небезпечно для нього, це не дозволить, і якщо він потребує чого, що організм неприємний - він може компельувати (хоча не завжди, тут вони іноді вимірюють їх міцність). Людина здатна думати про майбутнє, і в цілому жити, тільки в суспільстві. Не може бути відсутній. З руйнуванням тіла також знищується.

Третій корпус - душа.й Вона є найстарішою в цій компанії, тому що найсильніший - з смертю, тіло не руйнується. І з народженням тіла не виникає. Таким чином, його значення існування є найсильнішим, і як фізичного тіла, так і особистості підпорядковані їм. Заради духовних завдань людина може жертвувати як своє становище в суспільстві, так і навіть його тіло. Є інші речі, які, здається, захищають організм найбільш, але якщо ви уважно дивитеся, є ще щось духовне за ним, що робить тіло таким цінним. Як працює душа – Я не знаю, є припущення, але про них немає сенсу. Значення життя душі в цілому, поза цим тілом, недоступний для мене, знову тільки припущення. Залишилося розглянути значення життя в державі, втілених в бетонному корпусі.

Ось де починається задоволення. Якщо я вірю, що життя душі більша, ніж життя тіла, то з яких причин вона потребує благотворного варіанту (для деяких почуттів) є те, що він може тільки в ньому. Що таке питання? Питання, звичайно, відкрито. Але спостерігаючи свого життя, життя інших людей, читання всіляких давньофілософських і релігійних текстів, отримує враження, що душа має завдання двох видів - зробити щось (будувати будинок, виростити дерево, дати народження сина, писати роботу, виявити людей наступного закону Всесвіту, літати в космос і т.д.) і дізнатися щось.

Ну, коли я думав про своє значення життя, почуття на тему Study досить спокійний – про те, що основні уроки пройшли, а потім є, звичайно, перспектива нескінченного вдосконалення, але це «необов'язково», тобто не обов'язково – ви можете зараз, потім, інший час в іншому місці. Але в плані досконалості досить багато робити при живих і здорових умовах.

Чи можна вдосконалити душу в цілому, це питання відкрито. Я не знаю відповідь, я не маю певної думки, і тому я не зацікавлений в обговоренні її у цій формі. () Але безперечно можна поліпшити психічні якості або риси і розкрити здібності. Це досить стабільні і впізнавані фрази, вони знаходяться в мові і це сама по собі трохи захоплююче. Але спочатку потрібно уточнити (або нагадувати) що я маю на увазі, коли я розповідаю про душу і поліпшення якості того, що я буду обговорювати тут. Людина може бути видно, щоб мати три «боді». Фізична (актуально, тіло) - і зрозуміло, як можна поліпшити, розвитку в цьому напрямку займаються медицина, спорт, косметологія. Public (Personality) – що включає в себе все, пов’язане з поведінкою в суспільстві, займаючи потрібне місце в ньому – і поліпшення цього тіла також відомий – всі види методів особистої ефективності, PR-технологій, образобудування, управління часом, етикет тощо.

Все, що не входить до вищевказаного і відчувається в складі себе, можна віднести до третьої «боді» – душі. Тобто це всілякі «сердя» імпульси, почуття і прагнення, внутрішні стани, різні «інтервунарні» (тобто не викликані поведінкою) реакції на людей і події, які не мають простих боділ причини, внутрішні відчуття від себе, тонкі відчуття від навколишнього простору, які мало описуються словами. З точки зору нашої теми досконалості, важливо, щоб серед спостерігаючих (з сфери душі) є те, що я люблю себе, що підходить мені, що я вважаю мої сильністю або якостями. І є те, що я сприймаю як слабкість або перешкода, недосконалість. Однак іноді виникають плутании – наприклад, надмірна жорсткість може бути силою, але вона може бути відчужена як перешкода для гнучкості і тому не схожа.

І ці якості, або риси, які відчувають себе як слабкі сторони або перешкоди, можуть працювати над ослабленням або посиленням їх. Це їх, не як проявляється. Так, наприклад, як дитина, у мене була «подруга», яка подумала, що я занадто доторкнувся, і «потрібно не бути відступним» – постійно намагалася навмисно відхиляти і відразу ж позбавляти мій відступ. І я «треную» ... не показати, що я був відхилений. Внутрішнє почуття не змінилося, і незабаром я припинив спілкування з цією дівчиною.

Є ще одна труднощі - іноді перешкоди точно не визначені. І що, здається, є слабкістю або перешкодою, насправді є стан іншої дуже важливої якості або психічної якості. Наприклад, підвищена вразливість - часто буває, що вона не любить себе. Але в деяких людей (не всі!), це просто ознака глибокого рівня чутливості в цілому, а ослаблення її, людина буде змушена ослаблювати чутливість. Ще один варіант неточності полягає в тому, що слабкість або перешкода не в дуже спокійному або якісному варіанті, але таким чином вона проявляється в світі – наприклад, найбільша доброта може так «забудити» інших, демонструючи її без згоди, що вони просто захоплюють.

І останнє, що я не можу сказати, що все є умовним, відносним і в кожному. Не існує ніяких ознак і якостей, абсолютно поганого або шкідливого, кожна людина має повний набір хромосом всіх з них, і ви не можете видалити будь-який з них. Ви можете тільки зміцнити, ослаблити, виявити нелюдство. Я не заважав. Ті філософи і пророки стародавніх, які сказали: «У вас є все» – це вони. І якщо ви приймаєте це – виникає природне питання – що то для захоплення, де почати особисто, що робити, якщо взагалі?

Не хвилюйтеся, є ще один красивий світовий закон, який допоможе, ілюстрований анемекдо: «Мій син, Господь завжди відправляє нам проблеми до нашої міцності, і якщо у вас є такі проблеми, то або у вас є сила, щоб впоратися з ними, або це не ваша проблема! й

Про те, що кожна людина має свої зовнішні та внутрішні умови, які визначають предмет покращення. Зовнішні умови є життєвими обставинами, включаючи символи близьких, культуру країни проживання, особливості вашого фізичного тіла, його можливості та обмеження. Внутрішні умови є тенденціями і прагненнями, які визначають, як і де людина рухається в життя.

Наприклад, я не маю можливості і нахилу, щоб конкурувати і боротися з людьми. Тому не існує бажання поліпшити якості, необхідні для атаки. У зв'язку з цим я можу вирішити, що поганий борець є слабкістю, і він повинен поліпшити тут ... але душа не реагує на це, не існує ніякого контрабану бажання в ньому. І так так, я розумію далі, якщо життя натискається, я буду покращувати. У той же час я буду робити щось інше. Це, якщо є слабкість, але не заважає життя, краще не доторкнутися до неї. Можливо це не слабкість, але стан. ;

Це дуже «вижити» є одним з головних визначних пам'яток, що варто звернути увагу і що орієнтуватися на вибір – що поліпшити! Другим напрямком є внутрішня бажання. Всесвіт, вид уважний і відповідальний, зазвичай влаштовує так, щоб наші слабкі сторони, жорсткість та інші «теми для вивчення» регулярно чуйно літають по щільності навколишнього світу та інших людей. Зворотній зв'язок і наше розуміння іноді неприпустимо, але самі програми нездатні. Тому для того, щоб зрозуміти, що краще вдосконалювати зараз, варто вивчити ваше життя на тиждень, на більшості - місяць тому, для предмету подій, які глибоко спіймани душу (чи ви були правими / справедливими або ні - це не важливо). Ви можете навіть перерахувати їх на шматку паперу - три або п'ять досить, не більше. Якщо є занадто багато почуттів, то краще «жити» їх відразу, щоб не заважати мислення. Що таке мій психічний розлад у більшості (або всіх) цих ситуацій?

Як приклад, я можу зробити те, що я запропонував. 4 ситуації, в трьох - відступ до людей за брак підтримки з боку сторони. Не дивлячись на те, що деяка підтримка була, і сила, щоб впоратися з ним досить мало. Вистачить бути відхилений! ; Що було відсутні? Всередині себе? Я можу побачити дуже добре, але це важко назвати. В даний час ми можемо сказати, що ця якість зазвичай називається «додатковим персентом» або навіть «лікативністю». І це відсутні, так. І я хочу розвивати! :

Як поліпшити, ослаблити, розвивати? Це не м'яз, який може бути завантажений вправами або розслабленим масажем. Якщо, наприклад, слабкість полягає в тому, що людина не здатна прощастити, або занадто торкатися (вони не однакові!), або горді, або легко сердитися, не можна просто почати «тренуватися не робити цього». Максимально, що з'явиться, щоб видалити зовнішні прояви, відчуття водіння глибоко, або заморожувати чутливість. Не дуже добре для вашого здоров'я. В результаті людина продовжує робити те, що він зробив (відповідає, не прощадить, і т.д.), але не відчуває себе чи не дає їй шлях. І починають накопичуватися почуття, внутрішня напруга виростає і зникає у вигляді дивних реакцій або нездатних захворювань. У сенсі «підготовки» тільки особливий напрямок уваги до себе, до місця, з яким хочеться працювати, і до завдання, яке необхідно вирішити, корисно.

Оскільки будь-яке поліпшення зручно видно як умовна проблема, схожа на проблему фізики. Я зроблю його з власної, щоб говорити, живий приклад. Надається - коли я відчуваю себе поганим / самотнім - Я відразу ж шукаю або чекаю на підтримку, незалежно від того, чи є сила впоратися з собою, я забуваю про можливість худнути на себе в цей момент. Завдання полягає в тому, щоб розробити те, що вона називається «ментальною належністю» – можливість не брати участь у «фалії», коли не існує підтримки, а не «пам» на людину, коли є одна, але для того, щоб покладатися на себе весь час, не закриваючи і готовий прийняти допомогу і «підсилення» від інших, а не «рескуту». Які проблеми вирішуються?

Є лише два основні методи, і це значно спрощує справу!

1,1 км Знайдіть і видаліть втручання з необхідною дією.

На мій приклад, якщо є сили, що запобігає очікуванням підтримки та їх використання? Не згадуйте! Так що щось відбувається в дорозі. Якщо ви уважно дивитесь - Я розумію, що запобігає знанням - "Я не можу це зробити." Знання було отримано з моєї матері (на мене постійно сказали, що про мене і про себе) і випробувано з дитинства досвіду, висновки було прийнято і прийнято рішення - так, я не зможе впоратися з собою. Всі. Період.

Це більше не думав, що це стає знанням про те, що я діяв, і як я зробив це рішення забуте. Тепер нам потрібно повернутися до цього рішення, подумайте про це знову – і зараз це правда для мене? – і змінити рішення. Але це не все.

2,2 км У місці, де я не знаю, як діяти, створити новий образ.

На мій приклад, рішення, яке я не можу впоратися з собою, я скасував, якщо є сила, то я можу. Добрий день Отже, діяти в старому вигляді, чекати і бути відхилений, не потрібно. Що потрібно? Як ще? Я зробив це моє життя? Ось наступне питання. Відповіді на який іноді виникає як епіфані, коли ви знімаєте перешкоду, а іноді вимагає творчого пошуку – виявляти нові шляхи внутрішніх дій, перевірити їх на практиці, знайти кращі варіанти і зафіксувати їх як нову звичку.

Хати є дуже непристойним амбашом. Помилки. Вони не думають. І коли ви змінюєте свою звичну дію, вам доведеться пам'ятати, коли в відповідних ситуаціях, і що я хочу зробити зараз. Інакше, «на машині» перетворюється на старий зразок. опублікований

Автор: Ольга Коляда

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: lyosia.livejournal.com/225718.html?title=%D0%A8%D0%B8%D0%BE%D0%B0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B0%B0%B0%B0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B0%B%D0%B0%B%D0%B0%B%D0%B0%B%D0%B0%B0%B%D0%B0%B0%B%D0%B%D0%B0%B%D0%B0%B%D0%B%D0%B%D0%B0%B%D0%B0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%