Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語DeutschFrançaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية

Фотосесія з ведмедем та двома моделями. Фотосесія відбулася 7 березня, але зараз фотографії здобули несподівану популярність, а в значній мірі на заході.

Фотографії Ольги опублікований бізнес посередник, щоденна пошта, the Sun. На фото Марія Сидорова та Лідія Фетисова поза з великим коричневим ведмедем імені Степана. Ведмедя поранено мисливцями, але рятувальними. Зараз Степан працює у фільмах, наприклад, він вже відігравав у «Три 1914» та деяких інших фільмах.

756183

Дівчата піднялися на ведмеді і захоплюють його, і на Степані немає нікуди. Насправді це не варто повторювати з будь-яким іншим ведмедям, крім Степана (і Степана теж). Ведмедя дуже міцна тварина, тому вона може вбити людину легко і швидко, не докладаючи особливих зусиль в неї.

Р

Ольга Баренцева розповіла, що іноземні ЗМІ спотворили значення фотосесії. Це не рекламна кампанія для будь-якого, основною метою фотосесії є захист тварин, не комерція. По суті, є багато різних видів тварин з різних фотографів, і це несподівано, що ми помітили. Я вже вистріляв з Степаном восени, я хотів би стріляти снігом в кадрі, і тепер я планую стріляти з ним влітку, теж фотограф сказав.

р.

, Україна

3610Р. 4200Р.

опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: citifox.ru/2016/01/02/russkie-modeli-snyavshiesya-v-fotosessi/