Emotions, Behavior і Circumstances: Основи свідомості

Емоції, поведінка та обставини взаємодіють один з одним. Ці взаємодії формують інформаційні шаблони, які потрібно розпізнати та використовувати для розвитку вашої свідомості.Найефективніший спосіб зробити в пошуку розуму полягає в тому, щоб зрозуміти, як пов'язані ваші EPO, збирати дані про те, як ці три взаємозв'язані елементи впливають на один одного і з'являються окремо або окремо.

"А" означає "емоції".й Емоції – це те, що ви відчуваєте і що у вашій голові. Це може бути набагато важче, ніж «Так, я у великому стані» або «Я сумний сьогодні». Багато емоцій розміщуються у вас одночасно для різних причин, як ви комфортно з двома різними речами не схожий на стан хвилювання з тієї причини і посміхається на інший; і ні держава не схожа на те, що дуже важливо для вас. Це щось схоже: ви хвилюєтесь про оцінку вашої роботи і насолоджуватися покупкою, і ви шукаєте, щоб побачити свій коусин наступного тижня, і в той же час, ви дратували, що ви пошкодили вашу ногу, все на фоні смішної пісні на радіо. Для простоти я додав менш емоційне визнання, теж: які думки приходять до свого розуму, які етапи мотивації ви стежите, що приваблює вашу увагу у всьому світі.

"П" стоїть на "ведучому".й У цій статті поведінка означає те, що ви насправді робимо. Це включає в себе дуже невелику категорію речей, які ви насправді встановили, щоб зробити — і практично почалися, але не зробили через зовнішні обставини, або змінили плани після отримання нової інформації. Важливо. Збірні плани і наміри ввійдуть в наші голови весь час, і якщо ви вирішили міцно і остаточно, що ви будете дотримуватися в кінці, ви будете мати тільки підсвідомо обрані брухти незакінчених планів. Це особливо проблема, тому що слабкі наміри будуть відхилені незначними зовнішніми перешкодами значно більшою мірою. Не хвилюйтеся про те, що цей процес фільтрування відкидає. Якщо ці відхилені плани були типовими для вас, то вони будуть впливати на вашу реальну поведінку. Довірити закон про середи.

«О» означає «циркулі»й Що відбувається навколо вас? Що відбувається в житті зараз, що сталося недавно, і що, швидше за все, відбувається в найближчому майбутньому: основні події, незначні зміни, плани пізніше, що говорять люди? Де ви: теплі або холодні, світло або темні, вітер, спокійні, спокійні, шумні, є запахи, є спеціальні ознаки біля місця, є джгут навколо, барвисті або сірі, природно штучні, красиві, потворні, просторі, затишні, вологі, сухі, пустелі, натовповані, формально, неофіційно, знайомі, нові, метелики або акуратні? Він також включає в себе ваші дії, і що відбувається всередині вас – що зазвичай згадується як чисто фізичні явища (проводиться вичерпається, втомлюється після польоту, інксифікований, молочний або голодний, ви нездоровий, п'яний, енергійний, свербіж, мобільний, збуджена або тремтіння? Ви відмовляєте в стілець, приховавши в підвалі, танці, походи, граючи барабани або підводне плавання? Циркумстанці трохи легше відстежити, ніж емоції і поведінка. Якщо у вас є невідкладна, чітка і чітка проблема, то це мудро вирішувати її, а потім займатися розумом. І якщо окремі проблеми, пов'язані з деякими фізичними недугами, можна ігнорувати, то важко ігнорувати біль або сильний голод, і необхідно негайно боротися. Не нехтуйте обставинами, коли ви виконуєте вправи на комплаєнс, тому що ви думаєте, що це просто «міст вашого черепа». SAD (сезонний торкнений розлад або «зимова депресія») є доказом того, що навколишнє середовище може серйозно вплинути на наші почуття. І це не дивно, адже якщо ви відчуваєте себе і діють таким же чином, коли ви танцюєте на м'ячі, і коли ви налаштували таймер на мікрохвильовці, щоб прогріти суп, і коли ви прийняли хостування, коли ви приймаєте банк?

Всі ці аспекти взаємозалежні:

Ег, П.: Ваші емоції впливають на вашу поведінку практично безпосередньо – емоції, після усього, залучають ваші думки та почуття, а не залежать від чисто рефлексних дій, які з'являються під їх впливом.

А: Циркумстанці також очевидно впливають на поведінку. Ви не можете натиснути педаль газу, якщо ви не маєте його під ногами, ви не можете взяти деякі гойдалки, якщо ви не маєте цього; і я знаходжу його важко спинитися в спідниці, якщо я зносила костюм.

О. О.: Емоції можуть змінити ваші обставини через вашу поведінку, а також що відбувається до вашого тіла (ми всі знайомі з як стрес, наприклад, може впливати на ваше благополуччя), а через інші через невербальні засоби.

Ой! Ваша поведінка, очевидно, впливає на обставини: розірвати вікно, і відразу ж буде проект. Скажіть щось, і люди навколо вас, ймовірно, будуть почути вас і реагувати.

П.Є.: Поведінка може впливати на емоції через близьке двостороннє з'єднання (смішка і Ваші емоції посміхаються з вами!) і через когерентний ефект, який змушує вас виглядати як особистість, чия поведінка ви імітує.

О.: Циркумстанці впливають на ваші емоції як свідомо, через конвекцію та інформацію («Мій день народження! Гура!», а несвідомо, через фізичні ефекти (якщо ви працюєте з довгою годиною, нехтуючи соном, ви навряд чи будете щасливі з результатом).

Так що не варто забувати, як вони разом. Також відзначають причинні зв'язки. До того ж ви розвиваєте свідомість, щоб визначити їх безпосередньо, вам може знадобитися ретроспективний аналіз, щоб зрозуміти ланцюжок важче, ніж «Я був голодним і думав про сир, так що я трохи не знаю». І помітили цікаві зазори. Якщо щось, яке, як правило, вважається сумним, ви не можете виявити смутку або ваші фізичні реакції, це дуже важливі дані.

Ці співвідношення формують будівельні блоки для першого завершення моделі, що базується на сирих даних, видобуті з зовнішніх джерел. Видання

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: ezotera.ariom.ru/ 2015/12/13/epo.html