Чому жінки одружені?

Дивись як дивне питання. Але якщо ви не прочитаєте свою першу статтю, ви знаєте, що я люблю копати глибоко, ніж що лежить на поверхні.

Тут ми розглянемо спільні жіночі мотиви для отримання шлюбу, і ви розумієте, що спрямованість йти або одружитися або покращити існуючі відносини. Подумайте про різницю між "Сучасне виховання" і "Процедури одружитися"Це очевидне джерело багатьох проблем у відносинах. Я також відповість на цікаве питання від читача:

«Ярослав,

На Вашому блозі буде цікаво прочитати питання, яке буде цікаво читати. На даний момент це стосується багатьох моїх друзів.

Чому чоловіки одружилися? Як попросити руки і серце? Як ви відштовхуєте це вперед?

Ідея фемінності, вміння обійти і вміння насолоджуватися процесом, дає чоловіка можливість досягати результатів і приймати рішення - червона нитка в вашому блозі. Але що про дівчат, які живуть з хлопцями на 5 років, і в кінці перерву, що залишилися на «брукені» (на їх думку)?

У мене є цілий ряд прикладів, коли дівчата практично кладуть ультиматум, щоб зробити їх пропозицією (все одружився, або окремо - це не може продовжуватися).

Але в цьому випадку не можна говорити про фемінність. Я не хотів би такого сценарію для себе, так що я хотів би зрозуміти, як бути так, щоб час я хочу отримати одружений і реалізувати, що це людина, з яким я бачив себе поруч в майбутньому, я не мав такої ж гістерики і бажання «зручити» процес, як мої друзі?

Я хотів би подякувати, якщо ця тема цікавить вас і найближчим часом я буду мати можливість читати своє бачення і відповісти.

Анна.

Всі замовлення

Проксимус Чому жінки хочуть одружитися?

Як і будь-який час

Класика. Або сама дівчина вирішила, що це було погано, щоб бути незаміжнім у цьому віці. Подруги там стрибали, діти народилися. вона сама. Aye-aye-aye.

Жінка встановлює неускладнену мету - одружитися. І вони беруть участь в цьому напрямку.

Хтось досягає мети, і хто не розуміє, що це неправильно. Здавалося б, щоб зробити все, як одружений однокласник Tanka, але не щасливий. Подруга почала навчання лідерства (на мій слова, навчання для чоловіків) і встановити мету отримати шлюб протягом двох місяців. Мета Застосувати... але розлучатися через рік.

Уникаючи самотності

Жінка нудьга, самотні, нелюблена робота, відсутність хобі. Вона бачить її як вихід: зустрітися з чоловіком і одружитися. Здавалося б, що після одруження відтінки життя різко змінять колір. Життя буде відчувати себе.

Одного разу дівчина кинула мене в холодну поту, кажучи, у мене була кричуща депресія, я не отримую разом з роботою, я нічого не хочу. Я хочу зустріти чоловіка, одружитися, мати дитину. Щоб відволіктися від поганих ...

Ви повинні пояснити трагічну природу цього мислення? Багато людей живуть з аналогічних причин.

При розрахунку.

Подруга шахти одружнього і тушкована в США. Шукаю чоловіка, важко знати, що вона побачила в нього. Не запах, як любов. Мотив простий: шлюб зручності. Мій батько чоловіка - це мультимільйонер.

Ви думаєте, що погано? Я б не стрибав до висновків. Я вже писав про статистику шлюбу. Довгий, ніж заміж за любов. Чому це? Тому що жінка дивиться на зв'язки спочатку приспокійливим і здатний «додати» чоловікові, в свою чергу отримати бажаний від такого шлюбу.

Я хочу, щоб ви одружилися з метою? Ноп.

Жіноча реалізація

Жінки, які не погоджуються з тим, що написано нижче, не витрачайте час, щоб довести до мене що-небудь, просто пройти. Я не проти цього.

Єдиний спосіб жінка може бути дійсно реалізована людиною (заміжна). Шлюб не є метою її. Процес.

Як відрізнити мету від процесу? У перших двох випадках жінка хоче досягти мети (забудь результат). Одружитися з:

1) будь ласка, будь ласка,

(2) позбутися від самотності

(3) маррі вигідно

Тільки в цій версії (true) жінка лікує шлюб як процес, який йде прямо зараз, чи є вона одружена або ні. [Відповіді Анни]

І якщо після трьох років відносин жінка раптом замислюється, чому чоловік не пропонує її шлюбу, або це буде час, щоб одружитися, все це говорить одне - вона сприймає шлюб в якості мети, але не як процес, шлях, дочка жінки.

Яка різниця?

Я не розкриває Америку, якщо я скажу, що наші зовнішні зовнішні вигляди є результатом того, що всередині. Те ж саме стосується поведінки жінок до чоловіків. Жінка, яка усвідомлює, що її долею, є чоловіком (заміжна), або жінкою, яка має мету - одружитися.

Ви розумієте, що це два різних жінок в поведінці, енергії, ставлення чоловіків до неї і її ставлення до чоловіків? Результатом є те, що завтра, ніколи. Процес тут і зараз.

Чи не жінка одружена? Це означає, що вона занадто фіксується на результаті, відсутній процес, задоволення, життя, високий від слабкості (від природи).

Жінки одружилися, а шлюб не був настільки насиченим, тому вона зацікавила результат, не процес. Якщо він починає переходити в процес (жіноченість), шлюб буде різним (відповіді навіть краще, ніж в американських кіно).

Висновки:

Жіночий маррі з різних причин (час, самотні, за рахунок розрахунку), за мету (результат).

Це правда, натуральний, натуральний (що ви будете) для лікування шлюбу як жіноче покликання, шлях, життя, процес.

За чоловіком є спосіб життя жінки, не передній. А потім чарівно все потрапляє в місце. Щаслива жінка + успішна людина = Любов.

Дівчата, ми працюємо над тим, хто любить життя!опублікований

Автор: Ярослав Самольов

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Фото: yaroslav-samoylov.com/kak-vyjti-zamuzh/pochemu-zhenshiny-vyhodyat-zamuzh.html