У кожного є мрія. Неодино. Великий або невеликий. Виконується дуже легко або вимагає часу і зусиль. Але це завжди там. Хто має будинок, хтось має сім'ю, хтось має машину, хтось має подорожувати. Але не всі мрії приходять вірно. Дуже швидко, хтось – вірний, але дуже повільно, і є мрії, які не приходять на все. Всі Чому?
Більшість наших снів не приходять, тому що ми не будемо платити за них. Ми хочемо, щоб вони безкоштовно, ніщо. Приїжджайте і отримайте те, що вам подобається. Не змінюємо. Ми хочемо мати дітей, але ми не хочемо бути матір’ю. Ми хочемо, щоб великий будинок, але ми не робимо очищення. Ми хочемо, щоб гарний автомобіль, але ми постійно скаржаємось на високу вартість бензину. Ми хочемо, щоб князь на коні, але ми далеко від князів. Бажаєте одружитися і залишатися в будинку, так що князь може знайти нас. Ми хочемо, щоб зробити багато грошей, але ми не хочемо нічого робити. Ми хочемо багато речей. Ми не хочемо зробити все для цього. Особливо, що дійсно потрібно зробити. Найголовніше, як правило, внутрішня робота.
Тексти пісень, а це означає: І життя ярмарок у всьому світі. Гарячий матеріал радості та захоплення в нашому долі. І ви повинні платити за все. Я буду. Я можу це дозволити, але я повинен. Кожна ціна за однакову мрію може бути різною, але це завжди вірно для цієї людини. Хтось має великий запас пирогів від минулих життів, він зараз просто повинен зробити трохи, просто перемістити палець. І якщо в минулих заслугах не накопичуються, то ціна вища, і потрібно працювати більше – чи фізично чи духовно.
Ви повинні оплатити будь-яку мрію. Різні методи приймаються до оплати – міцність, час, праця, незручність, терпіння, особистісна трансформація, робота знову. Робота не обов'язково лально-фізичний, жорсткий і нестерпний, багато частіше - психічний, духовний. Трансформація, пошук відповідей на внутрішні питання, очищення серця, очищення життя.
Коли ми почуємо про оплату снів, жирів і больових відчуттів. Що потрібно знати щастя, оплачується за сльозами. Ні, що я маю на увазі. Я більше про те, щоб прийняти це щастя. Щоб змінити себе, змінити світ навколо вас, щоб ви готові обійти мрії. Не просте, хоча я думаю, що я готовий до всього. Так, так. Власне, немає. Якщо уві сні, я, ймовірно, не готовий до неї. Всі
Якщо уві сні є великий будинок, будьте готові очистити його весь час. Щодня ви повинні зробити вологу чистку в деяких частинах. До того часу ви отримаєте в останній номер, ви повинні знову промити підлогу. Так, ви можете найняти цей чоловік. Але приготувати його, в кількості щомісячної заробітної плати. Будинок несе з собою інші риси - потрібно мати ті ж речі в декількох примірниках, на різних поверхах, необхідно очистити не тільки всередині, але і зовні, потрібно продумати більший масштаб. В будинку завжди є чим зайнятися. Не можна ігнорувати і ігнорувати. Багато роботи. І це ціна за такий прекрасний сон. Тут можна зробити концесії і мріяти про будинок, який можна почистити самостійно. Або опанувати такі системи, які допоможуть вам зберегти порядок у великому будинку з мінімумом зусиль.
Якщо уві сні є велика сім'я, будьте готові готувати багато, варити постійно, мити, прасувати, очистити і звикати до шуму. Приготувавши до того, що зліва від шматочок торта «вранці» не буде жити до ранку. Хто буде використовувати ваші речі в будь-який час. Що ваші значення змінять багато, а замість балету випікають печиво у вигляді чоловіків. І ви повинні бути дійсно, як це. Все це шум, шум, періодичні пастки дітей, їх проблеми, їх сміх, сімейні вечірки і відпочинок без екскурсій. У великій родині щастя кілька разів більше, потрібно тільки бути готовим прийняти таке щастя.
Якщо уві сні є дитина, підготувавши до вагітності. Так - чекати такого довгого дев'яти місяців, можливого токсикозу, набряку, тяжкості в ногах, сонливість і найголовніше - до пологів. А потім бути готовим до того, щоб зупинитися в ночі, загострити ваші дзвіночки, виростити зуби, лікувати сови і ніколи не належить до себе знову. Відтепер ваше серце буде проходити від вас і ви повинні прийняти його. Будьте готові пробачити, приймати, почути, любити, пустити. Як мати є великою психічною роботою. Тексти пісень, а це означає: Він фізично величезний, але також психічно - Я не можу сказати вам, скільки. Але що щастя це – і це також слова не можна донести.
Якщо уві сні є подорожі, будьте готові адаптуватися до різних кліматів, дієт, людей та мов. Підготовлений для того, що ви не будете розуміти вас всюди, ви не будете розуміти всюди, ви не зможете говорити всюди. А іноді ви хочете. Так ви повинні вивчати мови. Не всі традиції будуть любити вас, не всі будуть відповідати вам, деякі поцілунки ви відчуєте. А бути готовим до дня, ви дійсно хочете носити свою улюблену синю сукню, вона не буде у вашому валізу, тому що це вдома. Підготовлені для зустрічей і розбиття. Вам не сподобається. Це не всюди ви будете комфортними, а іноді ви будете заплести гречку або сметану, і ви не знайдете їх в будь-якому магазині. Ви можете знайти багато нових речей, якщо ви хочете. Включаючи всередину себе.
Якщо уві сні прекрасний автомобіль, то готовий заплатити транспортний податок на нього, залити хороший бензин в нього, перенести його на обслуговування. А також підготувати до того, що цей автомобіль може подряпини, обмазувати, зіпсувати оббивку в ній. Що потрібно знати, інвестиції сил в неї. Що ви застрягнете в ньому трафік. Не означає, що ви повинні відмовитися від мрії. Все, що ви повинні зробити, приймаєте наслідки, ціна за мрію. Вчиться бути спокійними про речі, наприклад. І насолоджуйтеся ковтати.
Все повинно бути сплачено. Для довгого і красивого волосся – важко доглядати за ними. Для красивого малюнка - правильне харчування і рух. Для доходу потрібно - не тільки праця, але і користь для інших людей. Для здорових зубів – регулярний догляд.
Для ідеального шлюбу – гнучкість, можливість почути інші, відмова від самопізності, терпіння, прийняття, прощення – багато іншого. Для хороших відносин з батьками - мудрість і зрілість, знову прийняття. Для талановитих картин - років навчання.
І люди, які здавалося б, можуть зробити це легко, просто не скажуть вам про свої трансформації, роботу, які вкладають в кожну мрію. І багато хто з них отримують задоволення не від досягнення мети, як такої, але від цієї трансформації по шляху до мети. Просто тримайте тихий про це. Про те, як багато разів на тиждень роблять маски для обличчя, як вранці і ввечері обов'язково подбати про шкіру, щоб вона виглядала так випромінювачем. Про те, як десять або двадцять років кожен день сиділи протягом декількох годин на фортепіано, так що сьогодні так легко грати в Моцарт. Про те, як багато ночей не сплять і скільки valerian women drank під час підняти свою дивну дитину. Про те, скільки нам довелося прощати один одному, як нам довелося змінити і що подарувати святкувати золоті весілля сьогодні. Скільки часу і зусиль витрачаються на публікацію книги. Про те, наскільки важко було подарувати торти і морозиво для красивої фігури. Як багато речей, які повинні прасувати кожен день для всієї овець.
Я повинен платити багато для нашої мрії. Іноді я так втомився бути дружиною кочівника, яка постійно йде на бізнес, розв'язуючи різні питання, навчання, роботу. А заради того, щоб бути разом, ми іноді літаємо всю сім'ю, щоб він був з ним, коли він робить щось важливе. Це моя ціна, яку я оплачую, відхиляв його, коли він пішов, перейшовши на рейси, коли ми йдемо кудись. Я оплачую ціну на кожну подорож, яка не має своїх горщиків, а ліжка не такі комфортні. Я оплачую свою ціну на успіх чоловіка, залишатися тут і тільки з дітьми. Поклавши їх на ліжко самостійно, надаючи їм повну опіку під час Даду. І все більш цінний час, коли ми всі разом, коли я можу співати своїм колегам або ставити на грудях, сміятися і пити чай разом, говорити, робити плани. Це моє життя, мої мрії та мої ціни на їх виконання.
Я часто пишу, що це добре для мене, щоб бути розумним, я одружений, мій чоловік великий, я їду тут. Удачливий мене, просто щасливий. Я посміхатися, бо я знаю, хто щасливий. Якщо я не витратив так багато розумової енергії на розвиток, зростання, якщо я не вивчи, як будувати стосунки, я не маю чоловіка, сім'ї, подорожі. Ніщо буде. Я не прийшов до Бога, нічого не було, і це було так важко для мене, щоб приїхати до Його. Кожна мрія, яка прийшла до мене, дорого. Багато часу, зусиль, роботи. Якщо це сім'я, книги, подорожі, діти або щось інше.
У мене є мрії, які ще не приходять. Вони не приходять. І я знаю, чому. Я чекаю на них, щоб стати для мене. Що мені не потрібно змінити, перебудувати, працювати. Я просто закрию очі, я відкрию його, і це сталося. Неважливо, що для мене чи скільки коштує. Нехай сон матеріалізуємо, так само як.
У деяких випадках це ярмарок для жінки. Дуже важливо довірити чоловіка і не контролювати. Але навіть виконати мрії, такі як кільце або плаття, потрібно працювати міцно. Вчимося надихати свого чоловіка, щоб він хоче подарувати вам. Не безкоштовно.
Що таке, наша оплата за сни не завжди важка фізична праця. Найчастіше оплатити свої мрії – внутрішня робота. Щоб навчитися поважати чоловіка, ненависть власної гідності, впоратися з егоизмом, позбутися від заздрості. Область величезна. Якщо змінити, виростити, працювати, долати дискомфорт, вийти за межі зони комфорту, то мрії стають ближче до вас – і один день вони приходять вірно. Ви поступово вносите вклади на рахунок снів, заощаджуйте, інвестуйте - і в день необхідної суми в рахунок. Це ваш будинок, ваш автомобіль, ваша сім'я. Насолоджуйтесь, радійте!
І питання, "Чи можна зробити щось дешевше?" Немає труднощів? Ви можете. Звичайно, ви можете! У матеріальному світі ми безкоштовно в цьому відношенні – не хочемо працювати і змінюватися, просто подаруємо мрії і це. Правда, тоді ви можете пошкодити це рішення все своє життя - і це також ціна, ціна за бездіяльність, лінь, страхи, апатія. Ця ціна, я повинен сказати, дуже високий, такий досвід може отруювати ваше існування. Вирішити все ще – чи можна змінити, працювати, вкладати час і енергію в сні – або відмовитися від них і робити нічого. Вам необхідно сплатити будь-яку сторону.
Не вірю, що коли ви сказали, що щастя дарують нікому. Ви повинні бути, заробити, вкладати всю душу в реалізації снів, будувати своє майбутнє з благословенням Вищих Сил. Але варто. Саме для чого сниться, щоб вони могли виконати. опублікований
Автор: Ольга Валяєва
П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.valyaeva.ru/kak-ispolnyayatsya-mechty/