Деякі речі допускаються лише на вибір.

Я часто згадує, як в Радянському Союзі багато людей закрили шлях до деяких видів спорту або до деяких класів, але тільки тому, що хтось вирішив, що це «легально» зробити лише на Олімпійському рівні. Це, як і ви поставите своє життя на ньому з 4-го віку (встановлюємо з великим талантом), або не приїжджаєте до неї (на жаль, потрібно це, ненаряддя).

Я можу дати безліч прикладів: балет, спорт і ритмічна гімнастика, акробатика, фігурне катання, певні музичні класи ... і особливо тісні двері закриті з віком. З 16 років до гімнастики? Це божевільний. Повністю бездіяльність. Абсолютно. Нічого не буває! Це жарт. Або ж, можливо, людина любить це? Для себе? Не Олімпійські ігри, щоб виграти, але подивитися, де він сам за своїми зусиллями Або, можливо, він навіть має талант і дані, і це буде досить добре.

У мене є відносний, хто дійсно мріяв про гімнастики, але це навіть не розглядався близько. Він був неспортивним єврейським хлопчиком, і він мав такі мрії в 10-12 років. А потім він пішов до Ізраїлю і у віці від 19 років він побачив, що був недосвідчений розділ, де ви могли б зареєструватися. Він був щасливим і пішов. Тексти пісень, а це означає: І ви зробили багато прогресу! Ну і ви, він не став професійним спортсменом. І в цілому він не став гімнастом, і не виконав в будь-якому місці, і не виграв будь-який конкурс. Але він навчався себе дуже гарним тілом, і дуже красивою постави. А на пляжі здивує дівчат з всілякими хитрощами в піском, і радіє. Ну, в цілому - це 20 років, і він любить робити 5 разів на тиждень - тобто знайшов свій улюблений спортивний хобі, це погано?

Або тут про трюки - в Берліні є школа, де вони навчають акробатики всім, хто радує. Незалежно від віку, ваги, фізичного виховання та фізичного виховання. Добре, не кожен може закрутити в кільце під стелю. Але можливо, для кого-небудь засмажити. А стояти на руках, або зробити міст - ліміт снів. І відчайдушно хочеться, і змотивуючи море.

Добре, або той же балет - оплачуйте, і дотримуйтеся до цієї машини, принаймні, за сорок, в будь-яку вагу. І ми не взяли, навіть просто «до важких дівчат», а не те, що там – тітка.

Я пам'ятаю, що "вибір" був — вам довелося продемонструвати певні таланти та слухання. І багато сказали, що вони були привезені пізно - ви не можете навчити нічого тут, нічого розумного не вийде з музики тут. Хто вирішує, що відбувається? М., хто нічого не робив з музикою, купив себе фортепіано у віці 38 і пішов до класу. Так, він не став піаністом, але він навчився грати в певну репертуар дуже добре. І найголовніше, скільки радості! Грати, навчання. Я отримав акордеон і пішов до класу. Я хотів би. У вільний час, щоб спробувати грати! Він вже стояв на вулиці з цим акордоном і відігравав за пасерами-на прикладі, коли марафон побіг. Я закинув пару разів, щоб що? Яка радість співати по вулиці!

Головне, що я пам'ятаю, що люди, якось принесли цей комплекс: Хто ти? Ви не повинні робити це, ви не повинні!

«Я роблю це», а потім помітьте, що це «не професійно». й

- І як?
- Для себе?

Як для вас? Просто для задоволення? З деяких причин, про багато речей, хтось вирішив, що тільки заради задоволення, щоб зробити їх гідними, це необхідно для допомоги примежування, конкуренції та перемоги. Можливо, ви не хочете бити всіх, крім себе. Але хто проти нього: як це так? На правому шляху люди загиблились за це. І якщо ви берете половину кроку в неправильному напрямку, ви будете літати! Виключені! Випробувано! Ви не гідні! Ви не знайдете! Це війна. Що таке задоволення.

Хто придумав, і чому? Деякі речі можна зробити лише для вбивця. Або ні. Опубліковано.

Кредит: Ян Франк

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: miumau.livejournal.com/2041919