Слава Polunin: збираються тільки ті, які ви хочете

1,1 км Зберіть тільки ті, які ви хочете повісити.

- З тим, хто не хоче захопити, нічого не буде працювати, говорить Полунін. І у всіх своїх командах були тільки ті, хто не можу взагалі.
Як ви не занурилися один з одним? Ось трюк. Я впевнений, що митці не завжди будуть разом. Стираючи їх на деякий час.

2,2 км Не робіть те, що вам не подобається.

- Я збираюсь до Cirque du Soleil. Чудове місце, найкращий цирк у світі, все добре організовано. Але я не можу. Шість місяців були чудовими. В той час як ми створили,... А потім все перетворилося в невеликий завод, який був просто видавати продукцію. Не цікаво. Я страждав, почав йти до лікарів, почався депресія.

Я сказав: «Ойдіть мене, я маю контракт на рік, але я не можу піти на». Я сказав, що ви повинні знайти когось високої якості замість вас і дати їм йти. Я кинувся поза, отримав в таксі, і раптом сталося диво. Драйвер Юра Медведєва. Працює на Театрі Таганки, чудовому мімі. Я хотів бути клоуном. Я працюю в кабіні. І я сказав: "Юра, ви працюєте як клоун в Чіркому-ду-Солі від завтрашнього дня". Якщо він не був, він буде знепадати від щастя. Це його мрія робота. Для мене втекти з там була порятунку.

3. У Не варто говорити про погану.

до Це принцип нашої команди. Заборонено. Ми ніколи не говоримо про те, що це неправильно. Ми просто скажемо, "Як дивовижна ви, як чудово ви зробили сьогодні!" Що ви зробили! Вам потрібно надихати один одному, іноді лежати, але захопити.

4. У Не варто брати сендвіч більше, ніж у роті.

- Кожна людина має певну кількість сил. І тільки тоді відходи цих сил створюють щасливу атмосферу. Я знаю, що художник не може працювати більше восьми тижнів поспіль. Ми завжди відпочивали.

5. Умань Поверніть життя в творчість мистецтва

- У мене немає будинку до 50 років. А потім я побачила дружину починає відчувати сумний.
Ведуться, нам потрібен будинок! Розпочався тривалий процес. Я окреслюв десять міст світу, де я думаю, що ми можемо жити щасливо. Я жив у кожному з них трохи і зрозумів, що Париж був найкращим варіантом. Але я не люблю Париж, це натовп. Так я вимірюв радіус півгодини з міста (інші мої друзі не підуть) і почав шукати.

Будинок мав бути з млином. Що був мій фантазії. Я зробив. У нашому жовтому млині кожен номер має свою назву і душу. Наприклад, в номері «Грандма» ми навчили сотні предметів з ринків блоґів. Або вежа Fairy Tales - це ідеальне дитяче приміщення. І є сади. Про них ми теж фантазуємо. Якось я хотів, щоб змінити колір. Немає садівника не займе, вони кажуть, що це бур'яни не вийде разом з тим, він не буде працювати. І я зробив. І маю великий луг діаметром 50 метрів кожні два тижні змінив колір: зелений, жовтий, червоний, рожевий.

Кредит Антон Пикус

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vladimiryakovlev.ru/happiness_polunin/#more-2608