Чоловіче щастя

Чим ближче я отримую сорок, тим більше знайомих однолітків розлучаються. Хтось не підійшов до молодої, але тільки залишити. Тому що вони більше не можуть.

У зв'язку з тим, як жити з сучасною жінкою, не виправдовує психо-експедицію дорослого і більше не гіперсексуального чоловіка.

Решта страждає. З причин відповідальності і життєдіяльності: що станеться дітям, і що буде родичам сказати, і як буде жити, якщо я даю або поділитися квартиру, котедж, автомобіль?

Тільки кілька людей дійсно щасливі, і ви можете зрозуміти, що пекло - вони щасливі або так добре навчаються заманювати себе.

Я написав деякі неприємні речі про нас хлопці. І пообіцяв він, як тільки 8 березня, писати непристойні речі про жінок. Але я обдурив. Я не збираюся писати шати про жінок. Я просто пишу про чоловіче щастя. Ви чули про це? Я не чув.

Р

10 Шляхи, щоб зробити жінку щасливою 20 Можливостей, щоб зробити її для оргазм 100 Words ваш коханий один wants для засмаги Бренд «Жіночий щастя» піднімається з усіх тріщин – просто додж. Що стосується щастя чоловіків, соціальна вимога для цього бізнесу під неспішним табу. Як зробити чоловіка щасливим, якщо хтось затертий, то жінки знову. Або через гламурний «шу-шу». Я ніколи не чув чоловіків, які говорять серйозно, публічно і російською мовою на цьому предметі. Ми переконані, що такі дискусії є ознакою слабкості. І побороти це непорозуміння, вона займає занадто багато мужності і політичної невірності – в сучасному світі це не так.

Не дивлячись на те, що ця препуляція тиші є від заслуженого зібрання застарілих гендерних стереотипів, які все ще тримають тому, що це ніколи не сталося, щоб поламати їх. Якщо ви трафаретуєте цю хибну відвагу в жіночому дискурсі, ви отримуєте щось схоже, «Наша жіноча частина – любов і терпіння». Так як такі вирази були популярні, жіноча емансипація приймала величезний крок вперед. Так великий, здається, це час для емансипації чоловіків.

Ні, я не зателефоную нікому до ралі, я не раджу писати проголошення і боротися за чоловічі права. Я просто хочу сказати, що ви, людина, і ви, жінка, знайти тверду відповідь на одне погане питання. Чому нам потрібна жіноча людина в цілому, з усіма його поточними культурними і ідеологічним навантаженням, після цього людина виходить 40 років і, нарешті, втратив єдине, що був жіночий в ньому - зовнішня привабливість? Що ми робимо з ним зараз? ?

- Суддя для себе, ще один одноліток, який подав за розлучення вчора транслює мене над склом неалкогольного мохіту. Чому варто пережити все це? Давайте подивимося на речі з здоровим циніком, відкинувши все, що морква любов, що євреї придумали, щоб тримати гроші від оплати. Повний пакет послуг жінок в Москві коштує від 30 до 100 тис. рублів на місяць, в залежності від їх якості. Немає опцій, і я можу дозволити собі будь-який. Секретар з сексом, наприклад, витрати 70-80 тис. Додайте $10,000 до Тітка для її щотижневого прибирання будинку, а питання виникає: «Чому мені потрібна ця бліда, неадекватна хістерія, яка також курить в квартирі?» Ще одним варіантом є оренда гарної квартири з регулярними відвідуваннями в п'ятницях на 30 000 для окремого студента. Нарешті, ви можете просто стати постійним клієнтом елітного бульйону.

- І сімейний затишок? І дітям? І тепла?

- Так, це дорого. Але немає нічого - не теплих, ніякого комфорту, ніякої освіти матері у своїх дітей поважають батькам! - раптом починався, якщо у склянці він не мохіто, а горілка з пивом. - Ні, це не може бути! Понад 90 відсотків жінок у великому місті, навіть якщо вони виростили в провінції, дуже швидко стають схожими на дружину. Вони занадто мало, щоб ризикувати їх. Що ви можете зробити, якщо вона непристойна? Закон, культура, не на боці. Ви можете залишити тільки. Постраждали важкі втрати.

Чому чоловік одружився? Відповідь на це питання романтично і неправильно. По суті, в будь-якій об’єднанні чоловіка і жінки, певна економія відносин, певна «на тебе – Я за тебе» неминуче виходить, а порушення цих неписаних правил неминуче призводить, якщо не до руйнування шлюбу, то, безумовно, до зникнення любові.

Уявіть, наприклад, що ваш чоловік переходить в безумовну відповідальність, втрачає бажання домінувати поле життя. Що робити? Це право, він скоро побачить відмерлі очі дружини. Таким же чином, жінка, якщо вона втратила всю жіночність, крім статевих органів, рано чи пізно вбиває себе в очах чоловіка. Невідповідна до чоловіка – це її право, враховуючи її законом Російської Федерації і не викликав культурних норм.

Але після 35-40 настає період з'єднання ілюзій, природа кладе все на своєму місці. Багато чоловіків зараз не мають причин, щоб щиро продовжити відносини з такою жінкою. Ті, хто зумів взяти участь, починають відчувати неспроможне бажання залишити. Бо тільки «Я тобі», що ця жінка була її неземною красою, яка вже не існує.

Не дивлячись на те, що її партнер має манічне терпіння, вона допускається до розлучення. Людина просто не може допомогти, але залишити її. Перебуваючи з жінкою без найменших «Я тобі», він втратив на власні очі право називати чоловіка. Але в плані законності і моральності він в цілому ситу. Це дуже сучасне право і сучасна моральність, що не заперечує нездатне ставлення жінок до чоловіків. Пакет жіночих послуг як альтернатива шлюбу з емансипаною людиною є вид, звичайно, барбаричний, але все більш популярний, і тому варто відбиття. Далі не варто читати, бо тепер я поверне на холодний душ чоловічого прагматизму.

Це проблема, яку ми зберігаємо тихо, як риба на льоді. Покажіть мені статтю в глянцевому журналі з цією головоломкою: "100 Причини Tolerate Woman в вашому домі після 40" 10 причин перенести жінку в вашому будинку після 40 років 5 причин перенести жінку в будинок після 40 років

Немає таких публікацій. Немає причин. За винятком одного. Але не прийнято писати про це в глянцевих журналах.

Ви можете перенести жінку після 40 років у вашому домі тільки якщо після 40 років вона не втратила свою жіночу привабливість. У віці 50 років вона не втратила свою привабливість. І 60, і навіть 90.

Якщо вона розуміє, що жіноча привабливість не тільки обличчя, грудей і алетак. І навіть не поширені погляди і духовна худоба – поняття, які опанували жінок, як маніпулювати. Жіноча привабливість – можливість заряджати повітря. Гармонізуйте світ принаймні в одному будинку. Не рапсувати чоловічий і жіночий характер, але дати його обраним щось без того, що він не може відчувати себе щасливим: повага, легкий панування, мир. І без хістерії вимагати від нього все, що без якого жінка в світі може бути щасливою, незалежно від того, як вона позиціонує себе. Це почуття безпеки і все, що випливає з неї – ніжність, генерозність, лояльність.

Шановні дівчата та жінки, ви можете продовжити експериментувати та поважати ілюзію, що ваш експеримент є успішним. Я не здивився, якщо ваш чоловік підтвердив вашу думку. Але ви впевнені, що він ніколи не забив фразу «секретар з сексом» в пошуковій системі? Або «учасна квартира, оплата в роді»? Ви впевнені? Точно? Поговоримо десять років. Видання

Автор: Дмитро Соколов-Мітріх

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Категории

Смотрите также

Новое и интересное