Про правопорушення: Я хворий, і ви повинні бути занадто!

Я часто стикався з поведінкою людей, які відступають і починають мовчати, не спілкуючись. Вони очікують, що інша людина, яка нібито відхилена, повинна, безумовно, апологізувати, почати розмову першим. Вимкнена людина не плутається з тривалістю тиші (від декількох годин до декількох тижнів).

Я також знаю, що хтось, хто, здається, не може зрозуміти сутність такої тиші. Сім'я з одруженою парою, в якій жінка легко відключена і одночасно закінчується і демонструє почуття, як до самого захисника, так і дітям, і всім її оточенням.

Що стоїть за такою застарілою державою? Відсутність визнання любові та важливості. Таким чином, людина продемонструвала своє непідставне лідерство в цій ситуації, надаючи сигналу «Я визначаю себе, коли зупинитися, і в той же час буде залежати від настрою». Я відчуваю себе погано і нехай це так для вас. й

Звичайно, ми всі, як правило, покажемо наш застарілий стан таким чином. При цьому не існує розуміння, коли очікування не зустрінеться, коли не існує конструктивного діалогу, коли немає можливості показати агресію або інше почуття, що не відбувається поруч. Різні варіанти переадресації.

Ви не знаєте, що ні ви, нікому не відступили, ні люди навколо вас задоволені цією державою. І ти теж! Ви просто думаєте, що це простіше. Ви приховуєте істинний стан під маскою відступу. Ви не знали, як ви очікуєте. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Не схожий на поведінку вашого партнера або слова, розкажіть їх. Ви не прийняли, не затвердили, що ваші дії стали причиною обговорення? Є багато причин відступу, але найголовніше, ніхто не змусить вас відступати, і тільки ви віддаєте собі дозвіл на проявляти це почуття. Вам просто простіше.

Це знайома реакція, можливо з дитинства, коли ви були показані, що робить неправильне. Або це єдина ефективна форма для висловлення почуттів любові та значення. Нерідко це жінки, які вдаються до такої поведінки. Можливо, ваша мама спробувала так важко стверджувати себе і встановити, що вона кохана, оцінила, помітили.

Визначте, що ви дійсно відчуваєте в момент, коли ви починаєте відключатися і робить процес відновлення, щоб ви сильніше, це дає вам впевненість? Ви використовували всі методи діалогу з потенційним захисником? Якщо ви думаєте, що це не ваша проблема, то чому ви повинні бути відхилені? Чи є що-небудь довести, показати, показати? Чи приносить вам радість і розвиток ваших кращих якостей або миттєвий прояв звичної реакції за зручним сценарієм?

У мене є ще одна ідея про причину правопорушення. Ви можете не погоджуватися, але подумайте про це, будь ласка. Я хочу вірити, що. Іноді людина повинна бути самостійною. Він не може знати про це, або він може бачити необхідність. Циркумстанці розвиваються таким чином, що конфлікт приваблюється і, відповідно, певний час для його відображення або прийняття рішень для продовження відносин. Так, людина використовує цей час для себе, накопичуючи ресурси і просто думають про захоплюючі моменти.

Налаштуйте себе можна, так як ми часто чуємо «від ніде», але ви починаєте відчувати себе щось, як повторення, але насправді потрібно час, щоб бути самостійно. Це часто буває в робочій команді, коли ви не розумієте, що інший щось засмічення, а з третіми ви повинні вирішувати інші проблеми, і ви повинні зібрати свої думки і приймати рішення. Ви можете спровокувати кварель, нібито відображати когось, і в той же час ви можете просто відпочивати з усіх.

Або приклад дитини. Щодо того, щоб нічого не було аргументу, і всі рети з їх невдоволеннями, резиденції і продовжує йти про щоденні справи, тоді як дитина або матір просто необхідний відпочинок, час для себе. Як це сталося?

Що стоїть за Вашим зверненням? Спробуйте зрозуміти себе. Видання

Автор: Яна Тарасенко

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.b17.ru/article/35256/