«Ви» проти «Я»: Наслідок відповідей слів

«Я такий слоб! Ви просто чекаєте мене, щоб очистити після вас. й

«Ви працюєте весь час. Для вас робота більш важлива, ніж сім'я. й

«Ви нездатні. Ви думаєте, що гроші ростуть на деревах. й

Звуки знайомі?

Закупівлі про гроші, пріоритети та обов’язки домогосподарств не є новими. Насправді, для багатьох пар, це стандартні питання. Саме тому дуже важливо вибрати правильні слова під час кварелі.

Навіть якщо у вас є кращі наміри, що ви можете завдати шкоди людині, яку ви любите. І найбільша помилка, яку ми робимо, це часте використання «ви» в нашій заяві.

Як ми використовуємо "Ви" квадроцикли?

Заяви, які починаються з слова «Ви» – це те, що слухач несе відповідальність за щось. Вони не висловлюють свої емоції, але досить точку зору провини або помилки співрозмовника. Цей тип заяви, ймовірно, може зробити ваш партнер відчувати себе відповідальним і приймати оборонну позицію. Він трохи полегшує трю...

Як використовувати «Я» в Аргументах?

Висловлення, які починають з «Я», змушують нас брати відповідальність за те, що ми думаємо та не допускаємо наших партнерів. Ми можемо залишатися відповідальними, але не ворожими.

Як повернути "Ви"?

По-перше, пам'ятайте, що «Я» у Вашій заяві допомагає вам використовувати фрази, такі як «Я відчуваю», «Я відчуваю,» і т.д. Уникайте слів, які виглядають як емоції, але насправді несуть ваші дії партнера: «Я відчуваю...

Не використовуйте свої емоції, щоб замаскувати ваші вимоги. Наприклад, «Я відчуваю, що ви не збираєте мене серйозно». Це означає провину і не висловлює своїх справжніх емоцій. Видання

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/photo.php?fbid=998153836946245&set=a.751407031620928.1073741826.100002549157155&type=3&theater