Бетрайон в житті і бізнесі: феномен і традиції

Після деяких подій, пов’язаних з темою, він звернув увагу на філософсько-психологічні дослідження в цій області, і виявився (докладно?!):

По-перше, явище досить поширене в житті в цілому, а в бізнесі зокрема (не плутати з порадами і відчаттям відрізняються речі);

по-друге, травматичний, дуже болючий для індивіда, залишаючи найглибші рани і враження - як у той, хто і той, хто;

Третя, досить плутана подія, що супроводжується витонченими самоплануваннями і самофлагацією, і, нарешті, не найвизначніше явище в психології і абсолютно мало вкрите для бізнесу.

Хоча, я повинен сказати, на невеликий і великий масштаб, це відбувається на кожному етапі. й

Так, коли і з ким, хто схильний, хто і що провокує, як уникнути, що робити в разі. Як перевірити людину, наприклад, бізнес-партнер, для нахилу? . й

Про нас

Тварина, яка зраджує упаковку, зазвичай гине. Це не випадок, щоб говорити, на генетичному рівні. Так, це люди! І чим ближче один одному, тим більш несподіваним і болючим. У наявних психологічних, філософських, фантастичних і релігійних джерелах є навіть градація тяжкості чиненого зради. І найсерйозніший, який ви думаєте? Чоловік/дружина? Що таке? Подруга? Про нас Викладачі! І їжа. Учитель, який інвестував частину своєї душі і пройшов на життєвих навичках (виживання) студенту. Чому їжа? З часів печерного часу спільний ризик отримання їжі та спільного бенкету залишаються підсвідомими атрибутами виживання людського суспільства. Зради тих, хто шукає їжу разом, це те ж, що і направляючи їх до голодації. Чи можна малювати аналогію між старовинними гірничодобувними та сучасними бізнес-партнерами?

Про нас

Закрита, довірена особа (чотирьох або двосторонній друг, група людей, компанії, країни). Що таке, що може бути викликаний несподіваним, в будь-якому випадку, самостійно прийнята відмова виконувати свої зобов'язання тим, хто довіряє вам своїм майбутнім. Не дарма біблійна Юдас (до речі, скарбниця всієї компанії) здавалася вчителям після великого з'єднання бенкету. У бізнесі вони зазвичай зраджують: компанія, яка виросла, бос, які навчилися і пройшли на своїх навичках, стільниця-колегія, яка доручила їх майбутнім супутникам.

Коли

Як правило, в самому несподіваному часі. І болить.

Як вона відрізняється від обману? Відчуття різниці.

Філософське і релігійне значення. З якоїсь причини, шлях Кріса до відмирання і сальвації людства кладуть через зраду.

Справжнє обличчя

Як правило, виконавці орієнтуються на передбачуваний вибір власної самовираження, перспективи, можливості, інтереси третіх осіб, тобто простір варіантів. І, звичайно, в той же час, ці «найкращі» варіанти перетворюються навколо. І в досягненні такого «виданого» у власній (і тоді у тих, хто свідкує цю дію) очі, збудовані найкрасивіші і вражаючі аргументи.

Засвідчення

Він був необхідний для справи... Зазвичай, в якості групових інтересів є власні індивідуальні інтереси. Сама дія зазвичай відбувається спонтанно, підсвідомо, але обґрунтовується в процесі або після. Ви думаєте, що мити очі людей? Ні, щоб замкнути рот моєї слави. І знову, виправдання або обґрунтування такої дії, як правило, досить раціональна, розумна і навіть математична.

А що?

Всі гіркоту зради падає на грудях дезоте? Не всі! Це єдиний образ, який, як і будь-яка психотравма, повинен бути швидко поборонений - при бажанні відірвати свідомість спиртом або за допомогою фахівця. І найдовший!

А ось зрада набагато цікавіше. По-перше, він (ше) знаходить більше і більше пояснень, раціоналізує доцільність того, що сталося. Далі він починає говорити про це громадсько, шукаючи підтримку та обґрунтування інших. Потім, в небажанні бачити і будь-яким чином нагадувати себе, хочеться позбутися від об'єкта зради і обставин, починаючи від уникнення бажання помирати як до придушення, так і всіх свідків. Це, звичайно, є серйозною психоенергією, яка не йде без сліду. І тільки іноді виникає визнання і смертність. . й

Чи є таке повернення?

Завжди. Неважливо, як ви відчуваєте себе про кармічні закони і волю Бога, що ви кинете, ви заспокоїте, зроджується зрада, і слід зрадити. У нашому бізнес-ланцюзі це називається «реверс». З іншого боку, ви будете зраджені і ви будете зраджені. Таким чином, якщо трапилося щось «відчуття», подивіться причини не зовні, а в полі, що ви засіяли. «Любителі» на боці, заспокійливі сексуальні інтереси над затриманням (розпланування – «Я чоловік!», «Я не винний – він прийшов себе», і т.д., рано чи пізно переповнить плоди у відносинах з близькими. Обхід інтересів бізнес-партнерів буде обходитися їх майбутнім в бізнесі. Це не обов'язково примітивна помста тим же людям: закон «реверсал», як я спостерігала, працює не через особистості, але з сферами життя. І це підшлункова і кумулятивна.

Першим принципом універсального закону про необережність є «Не зрадити себе». й

Хто нав'язується?

Проне - і це досить. Для зміни ступенів через гордість і самопізнання. Тільки з деяких і не очікується, а інші ці таємниці чекають на вузькому шляху сумнівів і випробувань. Що таке? Довіра. Нагадуємо, що вище я згадував теризм – зрадник більш болючий для індивіда і більш болючий для гнійного, чим ближче до майбутнього траєктора. Назвіть, поділ таблиці і вогнище. Саме тому в бізнес-середовища рекомендується не починати романтики, панібрат з підлеглами, не починати бізнес з друзями, а особливо не займатися бізнесом з родичами.

Чи не спокуслива або спокуслива довіра, другий принцип, аксіом Універсального закону неоцінного опису в цій статті.

Третій принцип. Почервоніння відбувається. Пам'ятайте про покаяння і почервоніння - не себе, тому життя скорочиться або пізніше сила. Як закінчилося Юдас, навіть за Біблії, навіть за майстром Булгаков? Почервоніння дорівнює тому, що було зроблено. Що ви хочете.

четвертий принцип. Кованість.й Це складний психологічний шлях, але перемир'я, змащування в грудях або горлі, життя отрут, знищує як розум, так і здоров'я.

Як перевірити?

Перевірити дитину. Якщо людина, пристежена тріфлами, нехтовані дієслові угоди, виводять з ваших справ швидко і сміливо, не чекайте удару більш серйозно. Наприклад, мій довгостроковий бізнес-партнер, ускладнений час для мене, почав купувати товари, обходячи мене, прямо, всупереч нашим угодам. До речі, як я пізніше дізнався, я купив за звичайною ціною без знижки, але думаю, що я обходив мій розмітку (при досить раціональній причині). І в парі місяців він пропонує спільний проект. Дякую Я почав розуміти тему зради. А до речі, якось сісти з ним не просто на загальному столі - на його весілля! Що це таке? Так, я подарував думкам, зробив, і довге після того, як я відстежу, і вивчав цей чудовий механізм істоти. Ось чому я шукаю вам Універсальне право Не-Treason, щоб говорити, перша рука!

Повернутися до точки: в бізнесі, навчайтеся фільтрувати ступінь делегування органів влади та відповідальності. Наприклад, співробітник звернув відповідальність за пропущеність до колеги, не покриваючи «повагу» або принаймні, зберігаючи німі – чекаючи. Бізнес-партнер просто не прибув на важливу зустріч, пояснивши затримку джемів трафіку, а не чесно - по недбалості, очікування. Подаруйте коханій людині два варіанти: вигідно для вас і вигідно для себе, і очікування.

Як уникнути?

Не довіряйтеся. Очистити налаштування завдань, заохочення та покарання. Не дайте, що це занадто близько в бізнесі. Бажано не змішувати особисте життя з бізнесом. Написати всі угоди та підтвердити їх. Перевірити, але перевірити. Довіра і виконання угод самостійно. Довіра і не втрачайте себе. й

Непристойна в відносинах, готовність обговорювати хворобливі і нерозчинені проблеми, чесний до себе. Це незламні моменти, кожен по-своєму, здавалося б, проміжки в відносинах, хакі думки за спинці часто є одним з основних провокаторів відмови від своїх зобов'язань.

Потужність приманки, печатки та підпису. Ні, трохи страху формалізованої відповідальності.

Я хочу, щоб уникнути цієї долі. Шлях Христа до воскресіння був через зраду і прощення. Видання

Автор: Олег Катюхін

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: psyfactor.org/lib/predatelstvo2.htm