Дивний відвар одного простого інгредієнта для лікування багатьох захворювань!

Я хочу розповісти вам про цибулю люків. Про цілющі властивості цього «гарбажу» (і як ще викликати те, що всі кидаються, я дізнався рік і половину тому). З тих пір на кухні з'явилася баночка цибулі. Я сподіваюсь, що ви також зацікавите унікальні властивості цибулі.

Кілька слів про те, що так корисно містить цибулю Вимкніть його карцетин до антиоксидантбіологічно активна речовина, що належить групі вітамінів П.

Основним джерелом кверцетину в нашому меню є яблука, цибуля, часник і зелений чай. З огляду на важливу роль кверцетину, нам потрібно отримати його з усіх можливих джерел, і ми так безперечно і бездумно відкинути те, що може бути справжня медицина або відмінний профілактичний інструмент для кожного з нас!

Так, кверцетин відомий в медицині як сильний антикаманний агент. Кверцетин допомагає при лікуванні грудей і раку передміхурової залози, товстої кишки, легенів, мозку, лімфосаркоми, лімфограноматозу, лейкемії.

Корцетин має добре виражений протизапальний і противірусний ефект.

Кверцетин уповільнює утворення цих продуктів, які можуть спровокувати розвиток бронхіальної астми, виразковий коліт, різні шкірні захворювання, такі як атопічний дерматит, псоріаз та ін.

Кверцетин знижує проникність капілярів, розширює судини, знижує тон гладких м'язів, має антиспазмотичні властивості. Слід зазначити, що це просто незамінний для атеросклерозу, гематологічних захворювань, ревматизму, інфекційних захворювань, як допоміжний і профілактичний агент для інфаркту міокарда, інсульту, гіпертонії, радіаційної та радіологічної терапії при лікуванні онкології.

Кверцетин пригнічує процес старіння клітин шкіри, карнизів, міокарда, знижує ризик серцево-судинних захворювань.

Це не повний перелік ефектів кверцетину, але я зупиню тут так, щоб не перетворити статтю про переваги цибулі в главу з медичної енциклопедії.

Але навіть цей список достатньо, щоб включити чай від цибулі в щоденній дієті, як відмінний засіб для запобігання ряду серйозних захворювань.

Розкажіть, як правильно приготувати відвар цибулі.

Порада з персональної практики – кількість цибулі, що використовуються в нашій сім'ї, недостатньо для регулярного вживання цибулю лушпиння, або принаймні для проведення більш-менш тривалого курсу такого напою. Тому перед використанням цього відвару потрібно накопичувати певну кількість цибулинних лушпиння, а потім почати його використовувати. Восени, коли цибулю нового врожаю з'являються на полицях, в супермаркеті можна просто набрати цибулю лушпиння разом з цибулею, незалежно від того, як смішно це може виглядати - але ми знаємо, що саме для нас.

Чай з цибулі слід п'яти відразу, після приготування їжі, так як при зберіганні він втрачає свої властивості.

Чай готують наступним чином. Рука цибулі добре промивається водою і заливається окропом.

Виберіть кількість люків так, щоб ви отримали напій золотистого кольору. Оскільки цибулю луки різні, неможливо визначити точну дозування для всіх.

Після 10 хвилин можна пити чай, знімаючи лушпиння. Пити цей чай ввечері, коротко перед сном. Напій має нейтральний смак, тому приємно пити.

Забудьте про хворобу, подумайте про здоров'я. Напій для здоров'я! Видання

Автор: Марина

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: bgvarna.ru/? п=2192