Тамара Глоба: які зміни принесуть нам 2016

Відомий астрологір і телеведучий Тамара Глоба про вік Акваріуса, зміни, які чекають нас і, звичайно, про що виглядає ідеально. Які зміни принесуть нам2016 рік – рік мавпи, для кого він буде вигідний, для чого необхідно підготуватися і як поводитися для досягнення успіху. Яскравий і неординарний, Тамара Глоба належить до типу людей, які постійно покращують і тренують свої знання, навички та навички. Займає участь у зйомках, проводить курси та лекції з астрології, пише книги та виступає на різних заходах. Зацікавити і слухати її - це задоволення. І не тільки прогнози, але й історії про минуле. Про те, як один раз, в кінці дев'яностих, ім'я Тамара Глоба звучить по всій країні.

«Для нас це спосіб життя і думки. Насолодіться нашими знаннями та міцністю. Ми не сказали, що в Союзі вірили в чаттер? Ми пішли від того, що світогляд. Вони зробили прогнози і всі прогнози прийшли вірно, інакше ніхто не в Союзі вірить нам, вона говорить. - Це хтось, хто викручений прямо зараз. Наша галузь знань включала все – політику та доля народу. А час ми стали відомими, ми прийшли на поверхню, величезна кількість людей в різних колах, особливо відомих людей, вже знали нас. І навіть той факт, що ми з'явились на телебаченні не випадково - то все було перевірено, у всіх випадках. І ніхто не вгадає за гроші, так як зараз відбувається на різних «містичних» каналах, просто не допускається.

Чи є слово рота, граючи велику роль у всьому цьому?

Тамара Глоба: Абсолютно. Ми дізналися про нас в 80-х, але на початку 90-х рр. ситуація в езотеричному світі нагадує застійний старий кран, який був раптом відкрився і заливається звідти. Тоді в країні було багато шампанів-перекладачів, «керівників», «селери». Зіткнувши щось реально в ньому було дуже важко. Я був згублений з цим брудним шоу. Я не загубив, що люди, не знаючи нічого, ненав'язливі умови. Езотерикатори повинні розуміти, що знання не знімають відповідальності, вона посилює її. Цього разу, коли люди почали розрізняти зерна з шафи. Саме тому я погодився взяти участь у проекті «Битва поколінь» для підйому астрології з панелі. Я не думаю, що це спроба зробити багато в світлі трендів, які стали знайомими, але я спробував.

доТак, мізотики і езотерікісти тепер багато розмноження. Чому люди так цікавляться секретними знаннями?

до Час прийшов, вік Акваріуса. Людина дотримується більшої або нижньої доріжки розвитку. А Нептун, який повернув знак Писека, направляючи все це до свого майстра. У той же період був 165 років тому, коли серфдом був скасований в Росії, рабство в Сполучених Штатах - ця містична хвиля ковтати по всьому світу. Старий світ пішов повністю. У 15-х роках Neptune повністю змінить світ. У нас є неймовірна міграція, люди, які рухаються з континенту до континенту, новий світ і нова гонка. Нептуна в Писсе є тільки три роки - і це тільки початок, хоча вплив планети вже дуже активний. Ідея релігії, політика, гонка, світ повністю змінюється. Тому люди цікавляться не так багато чого в чому б безглуздих езотермах, але в суть взаємодії людини і прихованого світу і чи є це правда в принципі.

- Чи є люди занадто раціональні для цього? У мене є відчуття, що кожен думають і говорити про гроші, нафту, кризу і її після математики.

- Сучасні люди не тільки раціональні, вони дуже матеріальні. генерація 80-х і 90-х людей нового покоління, вони є неймовірними практиками і відчайдушними міфами. Вони не довіряють всіх, тому що вони були занадто багато змін. Вони є міфами, які вірять в щось наднатуральні: інші світи, космічні імператори правосуддя. Це нормально для наступної епохи.

до Ця енергія повинна бути спрямована на те, де вона потрібна. Але якщо говорити про вашу енергію, це, звичайно, величезний. Як ви дізналися про це, з цією силою, з усіма знаннями?

- Ви знаєте, як це зробити. Коли я був дитиною, я думав, що це так. Що ми думаємо і живемо. Тоді я виріс і зрозумів, що це не вірно. Багато людей живуть і думають по-різному. Астрологія зробила мене усвідомлення того, що всі люди різні. Тому я вірю, що треба навчатися всім - це найкращий інструмент для ознайомлення долі. Люди, звичайно, непереносимі один одному.

до Кожен чекає на третій світ війни.

до Вони чекають, але це не буде в звичайному вигляді. Вона вже дробиться. Всі ці вогнищеві конфлікти – вони виникнуть. Розміщення, локальні війни – скоро не буде тихого кута на землі. Це буквально глобальна реструктуризація, і вона триватиме 30 років.

- Чи відбувається глобальна трансформація?

до Ми будемо жити в новому світі, який ніколи не буде таким же. І тепер ми бачимо вершину цього періоду.

до Так що це не гірше?

- Ноп. Тепер ми в отворі, як і під час зимового розчину, але сонце повільно починає підніматися. І 2016 в цьому плані може викликати найбільші питання і сумніви: як жити і жити на всіх. З іншого боку, ви знаєте, що це добре? Для цього використовуються люди. Це чудовий спосіб зберегти роботу і не втратити себе. 2015 рік став піковим роком, але це не означає, що ви можете розслабитися. Краса російського персонажа полягає в тому, що ми звикли до труднощів, надихаючи їх, ми можемо побудувати щось нове, особливо з тих пір, поки ніхто не сподіватися на це. Світ, що змінюється, дуже важко в цьому плані. Особливо матеріал. І я відчуваю себе дуже шкода для цього твердого, стабільного, проходжу світ, бо має бути щось стабільне.

- Поговоримо про хороші речі зараз? Наприклад, які ви на гороскопі і які люди вам люблять?

- Я рибу в гороскопі. Я не люблю п'ятдесят чоловіків, фолців і козидів, я не лежаю і спокій - отруює душу.

- Ваш ідеальний чоловік - що він?

- Чудовий, благородний, сильний, реальний, він має відкриту щедру душу, але не простетон одночасно. Він розумний, вільний, люблячий і турботливий. В першу чергу людина.

- Чи є люди, які люблять це?

- Так, у мене є. Я щаслива мати чоловіка в житті. Звісно, всі не позбавлені недоліків, і вони стають стомлюючим блоком протягом багатьох років, але в основному вони є, звичайно, люди, які ви хочете досягти. Ви хочете любити їх. Деякі почуття не подаються з роками.

- Тамара, але це пансантний чоловічий немовлята, який ми бачимо сьогодні - що це? Нептун?

до Так він. Ідеализм, віра і радість. Невикористана любов, страх втрати і пітливість. У нашій країні, як це було: спочатку селяни загиблились у древах для поколінь, так як зараз, так що цей страх прийняв корінь - втратити сина, брата, чоловіка і так далі. І сьогодні це означає, що ми захищаємо їх. Як мій батько і його покоління, вони були дуже відповідальними. Зберегти війну, вони були раді, що мир прийшов і вони могли жити, працювати і насолоджуватися життям і миром, взяти відповідальність. Чи були ті, хто вірив, що якщо ми були

- У вас є хороші стосунки з батьком?

- Я. Він був дуже гарною людиною, прикладом для всіх, загальним батьком не тільки для нас, але і для моїх співусів. Непристойний і пристойний - всі його керували. Він ніколи не скаржався і багато способів був стандартом для справжнього чоловіка. Мій батько був свого роду і навіть приховав його іноді – він любив тварин, природа, був справжнім оптимізмом. Я кохав спосіб мій батько сміється. Він був сміхом вільного, благородного і хорошого чоловіка, без зла або децеїту. Його гучний сміх може бути чуйним, як сміх Боже. Я, як маленька цуценя, завжди дивився на нього з захопленням - на великому, потужному, веселому і красивому чоловіку. Моя мама любила його, людина великого серця, який провів своє життя на дорозі. Ми проїхали багато з цілою родиною.

до Як подорожувати?

- Дуже! Дорога - це те, що я щаслива. Я люблю подорожувати. Ви знаєте, є люди, які не хочуть, вони думають, що це покарання. І є люди, як ви і я, важливо для нас, щоб відкрити нові світи.

- Я не можу уявити. Як ідеальна людина, яку ви описали.

- Ви знаєте, що зараз здається, що дівчата мають зайві вимоги до чоловіків. І іноді я не можу відповісти на них, коли вони запитують мене, як знайти любов. Вони не знайомляться з героями, які сниться. Але багато хлопців бояться відносин, бо вони думають, що всі жінки хочуть гроші. І дівчата думають, що вони будуть використані і покинули. Але є також проблема часу – відсутність живого спілкування і формування нового типу відносин у парах.

до У вас є вільні відносини?

- Я. По-перше, заклад шлюбу був досить собачним: він одружений і помер. Життя припинилося - як говорить чоловік, тому це буде. Або вона подарувала народження без шлюбу - сором'язливі і смерть. Тепер все змінюється, це час для рівних і повноцінних особистостей - час Акваріуса.

- Чи трансформується моногамія?

до Це право. І з цією трансформацією є втілення, що інша людина має право вибору, що йому потрібна особиста свобода. Він не може бути пов'язаний ланцюгом, що він не може завоювати особистість, дух. Будівельні зв'язки перейдуть в цьому напрямку. Незважаючи на те, що не кожен готовий до цього, деякі все ще роблять деякі відчайдушні вимоги до шлюбу, див. його як якір, який може вирішити всі проблеми.

до Що таке психічна пастка?

- Так, але не буває, і важливо розуміти це.

- Тамара, що допомагає вам більше в житті, інтуїції або знання?

- Ймовірно обидва. Я роблю це протягом багатьох років, і в всьому, ми робимо, ми тренуємо наші навички.

до Він відчуває себе як щось надприродне. І я думаю, що це робить. Я хочу, щоб вірити в магію.

- Я вірю в магію. І забезпечити

до Чи є це, якщо ви йдете на темну сторону, ви можете зробити ще більше? Це так спокуса.

до Ви не знаєте, скільки. Але я знаю і завжди пам'ятаю, що відбувається. Моя душа керується темним боком, моя душа вражається крилом. Я здивував людей, які не бояться Бога. Я говорю про те, що не реальний страх. Я не сказав, що я думаю, що я так добре. Я просто знаю, що я повинен відповісти на все - життя короткий. Іноді я завоював когось, а потім проаналізую свої почуття і емоції.

Я сказав, "Стоп." Тамара, ти просто ревно! Як тільки я сказав, що я починає сміятися і сміятися. Я не можу бути, що людина не може бути мені. І кожен має власні підводні камені. Ви подивитеся на долю людини: в деяких він міцний, а в деяких він не на всіх, і вам не потрібно це взагалі - ви ревнощі невірної людини, ви просто побачите зовні. Це його благоустрій - спасибі Богу! Кожна людина світиться з власним індивідуальним сонцем - це дає мені позитивний урок, перезаряджаючи його. Я говорю з творчими людьми і насолоджуюся нею. Сонце кожної людини зігріє мене. Це те, як люди прогрівають один одному, так само як я переводжу свою владу іншим. І ви знаєте, за роки я більше і більше вдячні небесові за те, що це дав мені: просто таке народження, в такій сім'ї, і такий характер.

Q: Тамара, які хороші речі чекають на нас у 2016 році?

до Загальні тенденції року цікаві - це рік паралельних потоків, які зустрічаються разом: коли ви одночасно досягнете дна і починаєте підніматися. Коли ви усвідомлюєте, що там немає, щоб падіння далі і з цим приходить впевненість у своїх власних здібностях, які допоможуть вам рухатися вперед. Тому, незалежно від того, що виникає матеріал або соціальні бурі, головне – продовжити роботу, жити і вірити в себе і силу.

до Що про кордони? Чи будуть вони відключені, як деякі прогнози?

до Ця спроба закрити кордони триватиме на деякий час, але не на довгий час. Дуже скоро ми почнемо об'єднатися з глобальною економічною структурою. Середина та кінець 2017 року принесуть уніфіковані тренди. Ми, людство і, найголовніше, Росія, вже давно застрягли в минулому. Настав час змінити величезну кількість людей, які готові до цього, вони створюють нові цінності, технічні та матеріальні засоби - і 2016, незважаючи на всі безвісти, з одного боку, згадуватиме застійне минуле, провали 1992 року, а з іншого боку, дасть можливість змінити все, заробити гроші, почати свій бізнес і бути одним з перших в світанку нового часу. Супчастина часу перекручує минуле, відтіняє від неї найкраще для майбутнього, і веде нас в нову універсальну цивілізацію.

Тамара, що б ви побажали себе в наступному році?

-Для себе. Давайте дітям добре. Я хочу зробити якомога простіше і корисно. І здоров'я. Новини

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: posta-magazine.ru/people/tamara-globa-interview