8 найважливіших дієслов

Дивитися.
І. Погляд смарт-фукса, амберні очі сова, не пропускають нічого і ніхто. Що все в світі різко і флотує. Один момент може прийняти все. Немає повернення коштів. Може бути ставити світ в руці. І це означає зустріти світанку, побачити захід сонця і не дати собі можливість пропустити щось. Шукаємо глибоко. На небо. Мій улюблений погляд.

Слухати
Слухати Моє серце. Іноді це голос холодного розуму. Звуки за вікном, життя світу. Слухати музику. Послухайте чуттєвий близард, інші народні красиві і дивні мови, роумлінг кота ... Silence, і тому нескінченність. Послухайте і почуйте.

Дихати
Всі груди. Повна сила. Насолоджуйтеся запахом снігу плавлення в повітрі, який осідає в легенях з тонким розумінням смужіння, що зачарує вас, охопить вас і залишить вас. Дихати... хтось дорогий і коханий.

Бельяв.
Ваш вибір. Зірка Не випадково. У твоїй силі... навіть якщо ви відмовляєтеся, навіть якщо весь світ проти вас, навіть якщо все засить в обливи... вірити і чекати руки, витягнутої від темряви неможливості. Збори, які змінять життя назавжди. Все (найбільш все) можна зафіксувати в потрібний момент з правими думками в голові, з відкритим серцем. До правосуддя.

Любов
«Щоб бути в змозі зробити все». Люблю Його. Сама. І весь світ між вами. Творчість, мистецтво, звуки музики та звуки природи. Ваш охоронець ангел. Друзі. Любовне життя без ділення його в «що мені подобається робити» і «що робити». Любов здивує і нові скручі. І повсякденні речі.

Дати
Подаруйте нічого в поверненні... Подаруйте трохи більше, ніж ви приймаєте. Подаруйте свою пристрасть і відкрийте свою енергію. Ваша впевненість. Подарунки та посмішки. І переговори. І поцілунки.

Почати
Немає півтонів, тільки повного кольору. І якщо тільки половина тонів - тільки в різних градаціях, від і до. Почуття м'якоть і кров. І твоїй безсмертній душі. І землю. І крила позаду. Тексти пісень, а це означає: Навіть біль, тому що біль означає, що ви все ще живі.

Підтримати
Сама і мій світ. Не синонімом свободи. Якщо ви не знаєте, що ви думаєте, що ви є. Що ви доглянули, щоб досягти чогось тільки, резистуючи долю. Це народження є першим кроком до смерті... і що смерть не закінчується, але новий початок. Витримувати навколишні, приховані підтексти, значення, значення. Через натяки прихованої сутності. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: sobiratelzvezd.ru/8-samyx-vazhnyx-glagolov/#more-35236