Петро Мамонов: Я знаю, як пиляти, різати, рик. Чоловік повинен зробити все це. . й

Я знаю, як пиляти, різати, рик. Чоловік повинен зробити все це, не вагається в фітнес-клубі. О, деякі люди скаржаться, немає роботи. Дізнайтеся, щоб покласти плитку - ви приведете Mercedes. Я побудував ціле місто на моєму сайті, лазню, овець. І якщо ви лежите на дивані і з'їсти дині, ви покінчуєте погано. Спирт, наркотики. На жаль, є багато цих хлопців прямо зараз.

Коли вони приходять до мене, скажуть: «Ви далеко від тебе». І сказав: "Як далеко це?" І людина мовчить. Я живу в селі, маю інший день. Щодня є різним небом. Уранці він опинився і виповнився, а ввечері він виглядав і побачив: такі хмари і такі, як Господь відпустили. Свята свята!

Ви стояти там, як божевільний, дивлячись на ці зірки і мислити, "Чому мій Бог, я збираюся вмирати завтра і що я хочу сказати йому?" Як говорить молитва, якщо твої тіні настільки красиві, що ви? Я ходив в будинок один раз, думав, що я переходив на комп'ютер, і немає електрики.

І я знайшов себе в загальному темряві. Ввімкніть в темряві, відключіть всі пікерси і попросіть собі це питання: хто ви і як ви живете? Я нормальна людина або я маю нормальну людину?

й Петро Мамонов

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: fotostrana.ru/public/post/241847/684254764/