Зробимо себе.

З часом, ми всі періоди, коли здається, що ви не просто з зони комфорту, але були з нього з куркою в асах, щоб не платити вашу оренду. Відомий і знайомий закінчується різко, як слова в долі вирішальної розмови. Ви не знаєте, що ви будете плавати на поверхні, але ви не знаєте, коли.

А потім настає час, для чого ніхто не приготував нас, але який ми будемо працювати ідеально – час, які покажуть нам не те, що ми гідні, але що ми хочемо. Для мене така оксамитування була тоді, коли я колись вішався в бій в печері без страхування, намагаючись залишитися вниз. Тоді я зрозумів, що більше, ніж що-небудь в світі я хочу жити – ходити на власні два, щоб залишитися непристойним: з усім, що ми будемо справу разом з тим, ми вирішимо проблеми, як вони приходять. По суті, нічого іншого залишається, це єдина розважальна програма, доступна на маршруті.

Вживати і жити, що потрібно.

Цілкові проблеми завжди викликають мене до паніки і хочуть взяти на груди і поставу ембріону - але я вже пройшов через достатні зміни, щоб зрозуміти:не боятисяй Навіть якщо здається, що ви зараз лежачи і загинете невизначеності і сумності, вірте мудру матір гуся: ви будете з'ясувати, ви будете справитися з усім, ви будете підбирати ключі, ви складаєте всі головоломки.Час на боці.й Завжди на боці тих, хто рухає ноги.

Так легко.перемістити ноги- зміцнюється на дорозі.

Щонайшвидше зацікавити: Запитайте на допомогу і витягніть себе хребтомй Пам'ятайте три найкрасивіші слова в будь-якій мові, яку капітан Кірк розповів про? - "Допомогти мені, будь ласка".

Практикуйте свій голос.

Витягуючи себе за допомогою хребта, що шукає вихід, а не причина відмовитися. При цьому важливо виділити: Я говорю про ті випадки, коли ви відчуваєте себе так нещасливим, що трохи більше – і це не буде смішним у всіх, і не про намагатися штучно витягнути себе з зони комфорту, тому що це модно сьогодні.Я все для того, щоб спробувати "новий і захоплюючий" тільки тоді, коли ви дійсно хочете.Не тому, що всі інші вже зробили це і розмістили фотографії в Instagram, і ви тільки кішки, муселі і фікус Валера. Відоме питання матері в дитинстві: «І якщо всі стрибки з даху, ви також будете стрибати?» в дорослому віці дивно набуває нового звуку. І загальне почуття.

Спробувати перемішувати себе новими, коли вона смоктати є діяльністю рідко успішним. На мій погляд, набагато краще допомогти не йти з розуму просто знайомі і знайомі речі, кроки, прості як шпатель.

Якщо ви не можете сміятися, прасувати.й Насолоджуйтеся саркасм, поки діарея не захоче доброти. Стоп, що бере себе на точку втрати вашого імпульсу серйозно - є багато чудових речей в житті, просто щоб збити.

На голові дуже втомлений, над кимось іншим – особливо: жалюзі очей. Не дивно, чому ми так серйозні, ми не шістнадцять.

Я хочу ставити, я хочу кинути.й Не існує «правильних» правил для боротьби з глибокою внутрішньою сумністю, крім того, щоб відмовитися. І коли будинок виходить з хусточків і серветок - проведіть ніс в завісу у ванній кімнаті, потім змініть.

Якщо ви не застудіть прямо зараз, пам'ятайте, як тепле і вологе це в літню ніч, коли повітря видається, щоб вижити. Як красиві зимові зірки поза містом. Захищає чарівність в магазині цукерок. Пам'ятайте, що ти дихаєш. Послухайте частоту серця. Як вона збиває і отримує свій шлях.

Намагайтеся знайти радість за те, як це таке, і зараз, для вас.Не в порівнянні з тим, хто гірше, як ми навчимося. "розпушувати клоу" у вашій голові, як мій друг Tanya називає його, завжди знайде щось, щоб покласти на ранкові повітряні хвилі - переключати на іншу хвилю. Якщо ви побачите, співайте його самостійно.

Організувати життя за замовленнямй Хто серед друзів може дати ці книги, колись використовується вершки, парфуми, косметика, дратівливі ювелірні вироби, ледь поголені, але не улюблена спідниця? Не благодійність, це не так, як бенефактор, це екологія голови, розумне перерозподіл речей в космосі. Якщо ви відкинути його, вивчіть це без частини. «Три більше ложок ... половина чашок ... просто два штуки ...» – дрібні, відкинути її. Неважливо, де він гниться, у вас або у сміття.

І знову,легкийй Важко, замініть вигорнути лампочки, замініть їх більш потужними, перетворюйте на нічні вогні.

З усіх моїх статей, слів і веселих образів, я навчаю мистецтво життя тут і зараз, з тими навколо мене, що живе в миру з собою. Так, де ми завтра, нехай тільки погоджуємось на одне:

Ми можемо зробити це.Видання

Автор: Ольга Примаченко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: gnezdo.by/blog/breathe-deeply/