8 Цінності в житті, які потребують допомоги

Тут є значення життя, яке потрібно переоцінити - деякі важливі уроки, щоб дізнатися до цього занадто пізно:

1,1 км Завтра, коли ви сказали “Я люблю тебе”, вона не може прийти.

Близько 10 років тому в автомобільній аварії загинув колега шахти. Під час похорону, деякі з наших службових працівників були у сльозах казали такі слова: «Я кохав його». Ми любимо його так багато. Він був таким гарним людиною. Я занадто почав торкнутися, і я не розумію, що ці люди сказали йому, що вони любили його, коли він живий, або чи це було тільки після смерті, що найсильніше слово для любові було без питання або спадкування.

Я хочу собі, що я ніколи не соромлюся, перш ніж розповісти когось «Я люблю» і розповісти їм, скільки я вдячний. Він заслуговує, щоб дізнатися, як важливо він у моєму житті. Він заслуговує, щоб дізнатися, скільки я його значення.

Якщо ви любите когось сьогодні, розкажіть їх так. Якщо ви вдячні комусь сьогодні, розкажіть їх. На сьогоднішній день це чудовий час, щоб висловити свою любов і захоплення.

2,2 км Ваше визнання інших людей невірно.

Ви ніколи не знаєте, що одна людина відчуває або весь фон заходу. Коли ви думаєте, що ви знаєте, що ваші припущення про своє життя безпосередньо пов'язані з обмеженими знаннями.

Багато людей, які ви думаєте, є успішними. Багато людей, які ви думаєте, отримати все легко, щоб отримати все, що вони мають. Багато з тих, хто здавалося заможливим, насправді до своїх вух у зв'язку з їх профлігією. Багато хто з тих, хто здавалося б старий і нудний до вас, як молодий, прохолодний і недосвідчений як ви.

Р

3. У Більшість людей не вдається, тому що вони ніколи не намагаються.

Ви не повинні турбуватися про помилки і невдачі. Ви повинні турбуватися про можливості, які ви втратите, коли ви навіть не спробуєте. Що болить вас самим. Якщо ви спробуєте, це завжди призводить до успіху, незалежно від результатів. Навіть помилки і невдачі навчити вас, що не робити далі. Будь-який результат - це урок, який робить вас більш міцними і мудрими.

Адже тільки одна річ, що робить мрії неможливим: нездатність спробувати. Результати, які ви досягнете не залежать від того, що ви плануєте зробити або що ви сказали, що ви будете робити. Ваші результати є те, що ви дійсно спробуйте і зробити.

4. У Не означає нічого чекати і робити.

Патіент має продуктивну активність. Це означає, що ви досягнете всіх можливостей, доступних для вас, коли ви розумієте, що результати, які ви прагнете, повинні час і зусилля, які не можуть бути досягнуті з меншим часом і зусиллям.

Патіент – це втілення, що якість життя має набагато більше, ніж кількість того, що ви заповнюєте його. Патіент – це Ваше бажання прийняти з вдячністю, що ви вже встигли зробити стійкий, орієнтований на досягнення поставлених цілей і снів.

5. Умань Ви вже маєте все, щоб бути щасливими.

На інтуїтивно зрозумілому рівні ви вже знаєте, що кращі речі у вашому житті не є на всіх, і це відносини, навчання і значуща робота є основою щасливого, виконання життя. Але ви живете в споживчому суспільстві, в якому ваш розум постійно піддається продуманій техніці реклами. Вони відштовхують, проти розрахунку, щоб купити предмети, які вам не потрібно, і що ви навіть не хочете.

У певній точці, непотрібні речі, які ви купуєте в натовпі ваших емоційних потреб. Рекламодавці, які хочуть вірити, що це найважливіше. Якщо це дійсно краще, ніж у вас вже є. Якщо ви не задоволені тим, що у вас є?

6. Жнівень Ви не завадите, як і всі інші.

Всі люди недосконалі. Іноді впевненість у собі втратити впевненість, пацієнт втратив терпіння, щедрий акт самопізнішим, і знанням сумніву, що вони знають.

Що? Ви людина, як мені, ми всі люди. Ми робимо помилки, ми відлякуємось, і ми зловили охорону.

Але проблема полягає в тому, що ми маємо досвід цих моментів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тож не відмовтеся від тих, які ви любите у складних випадках недосконалості, а й лікуємо себе таким же чином. Якщо ви не хочете, щоб ви не були поруч, коли вони ідеально підходять.

7. Про нас Все мало речей.

Життя – це не єдиний момент тріумфінгу та досягнення. Важкі тести і помилки, які ви робите -кров, піт і сльози - всі ті маленькі речі, які ви робите щодня. В кінці, всі вони мають значення — кожен крок, кожен чуйець, кожне рішення і кожен жир.

Всі ці події, які здавалося б, додаються в щось. У школі з низькою зарплатою. Вечори, які ви проводите розмову з колегами, ви ніколи не побачили. Час, коли ви провели написання повідомлень, які ніхто не читає. Роздуми про плани майбутнього, які ніколи не матеріалізуються. Всі ті, хто ледь ночей провів читання романів, новин, коміків і модних журналів, ставлячи свої принципи про життя, секс і релігія, і як ви вписаєте ці принципи.

Ви зміцните. Все це призвело до успіху. Він зробив вас, хто ви сьогодні.

8. У Відповіді завжди лежать.

Не існує сенсу, що завжди буде лежати між сном і занадто багато звичок. Ти лежиш собі.

Роз’яснення та роз’яснення не допоможуть Вам добре. Вони не додадуть нічого значення для вашого життя, не поліпшить його одну йота. Для того, щоб виконати свій виклик і досягти того, що ви хочете в житті, вам потрібно більше, ніж просто мислити і говорити. Це вимагає цілеспрямованої і послідовної дії. І можна взяти всі необхідні дії. Ви просто повинні зробити це.

Ви не можете досягти успіху. Ви живете, ви створюєте для себе. У вас є багато перспектив, щоб вибрати і так багато можливостей, де ви хочете бути. Тепер час взяти крок вперед. – Опубліковано

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8