Як ви живете?

Є популярна і досить очевидна правда: люди різні, ми не однакові, і ми повинні вчитися прийняти цю різницю. Капітан Олива повністю озброєний. Ці слова легко і приємно сказати, щоб відчувати себе дуже просунуті і мудрої людини: так, я визнати, що інша людина не мене, і що він має інші інтереси, ніж мене. Тим не менш, зустріч з реальністю інших (майже ніколи не написано Чужорідним) є дуже різним, і часто дуже важко, на межі нездатності, історії.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви не повинні поділитися з іншою особою, і дуже специфічною. Дуже складно, коли така потреба існує. Далі всі красиві слова забуті, і толерантність заміщає як хуторне бажання досягти, вибити, подрібнити - або пригнічувати довге, закриття і відчуття повного безнадійності.

Нерідко це можна побачити в батьках, які «судно» знаходять, що їх вирощування або вже вирощені діти не вписуються в свої ідеї про те, які діти повинні бути, або взагалі привести спосіб життя далеко від навіть просто прийнятних. І є бажання дітей виростити, щоб бути «старими людьми», і тільки діти можуть реалізувати це бажання. Я колись сказав батькам, який бореться з власним сином, «Це має право бути будь-яким, але він не має права бути таким, щоб!» «Я не обмежую його, але тільки якщо він вписується в даній рамі. й

р.

Реальна реалізація, що інші люди не створюються, щоб задовольнити наші бажання (навіть наші діти), щоб вони не були іграшки, які повинні реагувати на всі наші емоційні імпульси, починається з того, що інший не відповідає нашим прагненням до нього. Хочеш щось дуже багато хто від кого-небудь, і вони не піклуються, або гірше, вони захоплюють її. З людським прагненням до максимальної інтимності, що досягається до злиття, це сильний і раптовий удар, погладити холодну воду хребтом. «Як ти живеш? ?

Один з найдавніших таких «посмоктувати води» є віковим батьківським «не можна побачити, ми зайняті / талькуємо?» сказав дитині, коли він дійсно хоче поділитися щось або реалізувати звичне бажання дитини потрапити в дорослу розмову, в якій він присутній. І цілком нормально, що батьки не завжди відповіли, що вони не завжди готові залишити все і кожен, щоб звернутися до дитини - тому що це одна з обставин, за якими дитина починає усвідомлювати, що батьки і дорослі в цілому мають інший, своє життя, і їх потреби, не пов'язані з дитиною в будь-якому випадку. Неприємний, це роздратування, болить — але це нормальне і природне. Патологічна є постійним нехтуючи батьками власної іншої і індивідуальності (достатність в будь-який момент, щоб відповісти на будь-яку потребу дитини, навіть не виражену), і постійного розпаду, під час якого дитина отримує страшне повідомлення: "Ви суперфлуозні, ви завжди зайві, ви знаходитесь в дорозі, краще, якщо ви не були."

Однак, потреба в недоторканності з іншої людини настільки виражена в нас, що, незважаючи на «відновлення» від батьків, прагнення до єдності і прагнення ігнорувати відмінності залишаються міцними. І вже дорослі мрії людей, які в усьому і завжди задовольнять цю довгу для близької і дорогої людини. Але інша людина не несе відповідальності за пошук у наших мріях і фантазіях. І для чого він в цих фантазіях з нами і з нами. Недостатньо відрізнити реальну людину і апарат для задоволення бажання призводить до розмиття меж. І сниться відпустки в горах перетворюється в сон спільного відпочинку в горах. Неважливо, якщо інша людина хоче, або якщо вони просто захоплюють гори. Уві сні ідеально чистої квартири перетворюється в сні, що кожен хоче цей ідеальний чистоти і очищає квартиру. «Що може нормальна людина не хоче ідеальної чистоти?», наприклад, молода дружина, яка посміхає на слова чоловіка, які можна очистити один раз на місяць.

Біль виявляючи, що щось нескінченно поруч і дорогий раптом став відчужливим і відторгнення настільки інтенсивним, і так важко ведмедіти, що часто є дві форми реакції на неї. В одному випадку, досвід, який ми дуже різні в певній важливій частині, і не збігатися з усіма стає своєрідною іржі або кислотою, яка швидко або повільно, але, безумовно, ерозить всі відносини - навіть де є збіг. Як ви можете жити з незнайомцем так багато, що він не любить / відвертий / чорний? Ще одним варіантом є закриття очей до відмінностей. Немає способу показати їх. Не кажучи вже про ваші бажання, але негайно запитайте, що інші бажання і відповідь в unison. "Чи ви хочете піти в кіно?" - І ви? - "Я запитав перший". Або, "Ви хочете піти туди." - І ви? - "Так" - "Чи йдете далі." Знаючи, що ми на коефіцієнтах є початком виходу з настою, де немає «Я» і «ми», але «ми», але це відкриття завжди болюче.

Що таке? Абсолютно приймати і любити будь-які риси? Але це також варіант злиття, а крім того, безумовне прийняття, на мій погляд, є міфологічним будівництвом, неможливим в реальному світі. Ми не можемо любити щось в іншій особі або в його діях, і ми маємо право відчути все про це. Прийняття іншої решти дає намагатися зробити щось з цією особою, щоб усунути «закони». Приймаючи другу близьку людину – відмова від спроб поліпшити його, а також відповідача на ці особливості та якості, які є ресурсоздатними для нас. Якщо у нас немає таких якостей, чому ми тут?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми знову зустрінемося з батьками, дітьми, друзями, близькими, колегами, що не тільки залишає байдужими, але й неприємно дивує своєю відчужливістю. І найбільш болючий «сюрприз» коли він сигналізує, що ця людина не задовольнить нашу потребу, наприклад, гордість в чемпіонському сині. Так само для сина. Я. Але він не хоче бути чемпіоном. Що робити? Одна з найцінніших речей хворого навчається в психотерапії - це межі відносин. Він дізнається, що він може отримати від інших, але і більш важливо – що він не може отримати від інших. Видання

Автор: І.Ялом

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8