Я шкода.

Якщо ваш друг ІСКИ, e-mail або навіть жити раптом говорить «Я Кривецько» – не дивляться або скручують пальцем в храмі. Це просто новий мему, як фраза "Попередня ведмедя". Тим не менш, це явище (зловживання своєю популярністю) заслуговує на невелике дослідження.

Я шкода.

Якщо ваш друг ІСКИ, e-mail або навіть жити раптом говорить «Я Кривецько» – не дивляться або скручують пальцем в храмі. Це просто новий мему, як фраза "Попередня ведмедя". Тим не менш, це явище (зловживання своєю популярністю) заслуговує на невелике дослідження.

Еволюція Кривецька почалася з цитати No 104726 на bash.org.ru:
DreamMaker: Так, звичайно, лекція про фізику нашого вчителя є досить цікавим і серйозною подією. А коли перед вами на робочому столі лякає напис: «Я Кривецько!»

Ця цитата була опублікована 9 лютого 2007 в 01:10:53. Уже після 17 хвилин (згідно з Яндексом) котирування було спочатку процитовано в LiveJournal, а потім почали поширюватися безпрецедентною швидкістю через блогосферу (як і на ISKA, так і на e-mail, які не підраховані Яндексом).

Після чергового 11 годин і 14 хвилин з'являється ya_krivetko LJ. Після значного часу (березень 27) на «креят» мотив пісень Кіпелова «Я вільний»:

Це як піца в нібіс.
Я Кривецько, Я забув, що страх означав.
Я нарізав, з дикими вітрами на парі.
Я Кривецько! Naivu, Nivasne!

Навіть після невизначеного часу з'являється сторінка, присвячена найяскравіших проявах явища викривлення. До речі, він зображує одну з написів на стійках, намальованих вже «на мотивах» на тиждень після цитати на Bash.org (див. фото авторського коментаря).

Також було можливість придбати футболку з фігурними символами.

В цілому, слухаючи «Pulse» Яндекса, популярність «Кривецька» переживала дві хвилі, а третій (до найбільшого) відбувається зараз:

Я шкода.

Психологічний фон цього явища заслуговує на особливу увагу, що забезпечує його популярність. Якщо ви повернулися до фрази «Попередня, ведмедя» (і супроводжуюча картина), вона стала дієсловним виразом «ефекту сюрпризу» і спостереження за кимось над непристойною окупацією.

Кривецька стала дієсловалізацією низької самооцінки (та залізо над нею) більшості російських інтернет-користувачів. Зауважте, що слово «викуп» є середнім. Це показник максимальної незначності. Спікер цієї фрази навіть не має статі. Не чоловік, ні жінка. Він навіть не людина. Він захопився.

Я шкода.

Я шкода.

Я шкода.

Я шкода.

123456Наступна

Я шкода.

Я шкода. р.

Я шкода.

Я шкода. р.

Я шкода. р.

Я шкода.

Шведко, сзуко, їсти голову.
З'явилася на ніч в мій сонник.
Ми обговорюємо значення життя протягом тривалого часу.
Він дав всі землеробства
Сайд, "Я там, просто там."
Він сказав, що він був месенджером до Cthulhu і shouted, "Ftagn!"
І посміхався синими губами.
Сходження на вухо
Він пояснив, що він жив на мозку.
З ранку весь світ був спрощений.
"Gu-gi" і "lol" тепер улюблені слова
Моє волосся колір раптом яскравого.

[Арата] Кривецько смішний? Ми отримали Ulitko на мехматі.

Ну, скажеш щік...
Я, крокоди
нема
Ви розумні.
хм
Я тварина підпорядку невербних, загиблих скорботів. Риболовля та розведення

Пок: Шукаю, я з'ясував там, де вони прийшли, і т.д.
EepsS: Де?
Пок: Це все osago !!!
Пок: У них є страхування - каско.

Анти-спамбота текст:
«Хі, це антиспам-контроль. Будь ласка, вкажіть себе. (Пошук фрази «Я Кривецько» без знаків цитат для авторизації)
4******13: повідомлення: ale
4******13: Повідомлення: Що це таке?
4******13: Повідомлення: Де ти?
4*****13: Повідомлення: Я Кривецько без лапок
4******13: Повідомлення: Я Кривецько

Люди з червоним від нестачі очей сну, збираються в ранок, дедикують.
ЛОЛІБЕЛЬ
Сніжка втомлена пишність, Cthulhu sleeps.
Спокійно, емо спить в кутку.
У день дуже втомилися, скажемо:
БОР! Доброго дня!
Закрийте веб-переглядач

Це місце, де можна сквошувати.
І з блондинкам по KAPSE,
Sotona Azzi живе тут.
Він друзі з ебать коня.
Бажаєте їм бухту.

Ось і хіба.
І подрібніть скручування,
Закрийте очі, реж.

Ptyuch: Є ще люди - нові інтернет-користувачі, які не розуміють мову Bashorg !!!
Птич: ви пишете їх - JA Krivetko або BUGOG, і вони не розуміють, запитайте - що таке BUGOG? й
Alexsmf: Витягувати, ви повинні писати про Cthulhu.
Ptyuch: Що таке Cthulhu?

Там є багога, там панування,
креветка висить на гілки,
там
Сліди хентай аніме,
Блондіко над там на курячих ніжках
кд патч

А потім, 11 o'clock, я сидів в аце, я пишу коля, і там цей діалог, що надходить з вулиці:
- (гуй під вікнами кричить) Кіса Куку, з'явився, Креведко прибув
- (все з дому кричить, теж) Fuck off, ви fuckin' prick, я gonna отримати з fucking break, люди сплячі.
- (з іншого вікна, бас) плюс адін
/me choked на кокс

***: Я не можу, людина.
***: Прибуває в інтернет-класі дефка, щоб пройтися інженером.
*** HOTEL, БРОНЮВАННЯ *** Він називає своє ім’я: «Я Овсянко».
***: Цей інженер, синізований дисковим приводом, припинив очі і сказав: "Я креветка!"
***: Він мене приречений. Хто гонна помпа дівчина зараз?

wingless_god: це без креветок, равлика та інші О, ніколи не буде сміятися так багато з вчителькою, ім'я якого Тимошонко ...

Ю.С. (18:23:30 21/05/2007)
ебать вони говорять, вони соромляться своєї мови. «Креведко» – Пушкін в труні переходить
ГОСТМ (18:24:18 21/05/2007)
У нас є няня, де дитина? :

Що робити, коли ви бачите зелений чоловік?
Він сказав: "Прем'єра!" Я КРЕВЕДКО!
вона: Idiot !!! дорога до перехрестя
Не пишіть мені більше!

Про нас У нас був хлопець, замовивши кредитну картку. Він написав у вигляді програми на карті кодове слово KRIVEDKO. Наш хлопчик, не замислюючись двічі перед тим, як надати йому картку, написав олівцем на конверті «Я КРЕДИКО!» xD

Goblin: Fuck, укуси...
777 Кіт 777: Що відбулося?
Goblin: kick-ass, я піти працювати вранці, є великий блокування голубів, качка, їсть злаків, збити їх ногу, перед 10 метрів 2 чоловіки йдуть, прогулявшись ликом, і я, motherfucker, am in a хороший настрій (хаббі після всього) добре і похилий ... голубці з'їли і занурилися над чоловікам ... і смоктати їх.
Чоловіки не ловили їх, але я кинувся.
Замість роботи він пішов після травми, його ніс був зламаний, він переніс бокові шляхи, добре, лікар виправив його назад.
777 Кіт 777: () Я б подумав, що ви були справжнім фольгом !!!

через habrahabr.ru, ya_krivetko