Я шкода.

Якщо ваш друг ІСКИ, e-mail або навіть жити раптом говорить «Я Кривецько» – не дивляться або скручують пальцем в храмі. Це просто новий мему, як фраза "Попередня ведмедя". Тим не менш, це явище (зловживання своєю популярністю) заслуговує на невелике дослідження.

Якщо ваш друг ІСКИ, e-mail або навіть жити раптом говорить «Я Кривецько» – не дивляться або скручують пальцем в храмі. Це просто новий мему, як фраза "Попередня ведмедя". Тим не менш, це явище (зловживання своєю популярністю) заслуговує на невелике дослідження.

Еволюція Кривецька почалася з цитати No 104726 на bash.org.ru:
DreamMaker: Так, звичайно, лекція про фізику нашого вчителя є досить цікавим і серйозною подією. А коли перед вами на робочому столі лякає напис: «Я Кривецько!»

Ця цитата була опублікована 9 лютого 2007 в 01:10:53. Уже після 17 хвилин (згідно з Яндексом) котирування було спочатку процитовано в LiveJournal, а потім почали поширюватися безпрецедентною швидкістю через блогосферу (як і на ISKA, так і на e-mail, які не підраховані Яндексом).

Після чергового 11 годин і 14 хвилин з'являється ya_krivetko LJ. Після значного часу (березень 27) на «креят» мотив пісень Кіпелова «Я вільний»:

Це як піца в нібіс.
Я Кривецько, Я забув, що страх означав.
Я нарізав, з дикими вітрами на парі.
Я Кривецько! Naivu, Nivasne!

Навіть після невизначеного часу з'являється сторінка, присвячена найяскравіших проявах явища викривлення. До речі, він зображує одну з написів на стійках, намальованих вже «на мотивах» на тиждень після цитати на Bash.org (див. фото авторського коментаря).

Також було можливість придбати футболку з фігурними символами.

В цілому, слухаючи «Pulse» Яндекса, популярність «Кривецька» переживала дві хвилі, а третій (до найбільшого) відбувається зараз:

Психологічний фон цього явища заслуговує на особливу увагу, що забезпечує його популярність. Якщо ви повернулися до фрази «Попередня, ведмедя» (і супроводжуюча картина), вона стала дієсловним виразом «ефекту сюрпризу» і спостереження за кимось над непристойною окупацією.

Кривецька стала дієсловалізацією низької самооцінки (та залізо над нею) більшості російських інтернет-користувачів. Зауважте, що слово «викуп» є середнім. Це показник максимальної незначності. Спікер цієї фрази навіть не має статі. Не чоловік, ні жінка. Він навіть не людина. Він захопився.

123456Наступна

р.

р.

р.

Шведко, сзуко, їсти голову.
З'явилася на ніч в мій сонник.
Ми обговорюємо значення життя протягом тривалого часу.
Він дав всі землеробства
Сайд, "Я там, просто там."
Він сказав, що він був месенджером до Cthulhu і shouted, "Ftagn!"
І посміхався синими губами.
Сходження на вухо
Він пояснив, що він жив на мозку.
З ранку весь світ був спрощений.
"Gu-gi" і "lol" тепер улюблені слова
Моє волосся колір раптом яскравого.

[Арата] Кривецько смішний? Ми отримали Ulitko на мехматі.

Ну, скажеш щік...
Я, крокоди
нема
Ви розумні.
хм
Я тварина підпорядку невербних, загиблих скорботів. Риболовля та розведення

Пок: Шукаю, я з'ясував там, де вони прийшли, і т.д.
EepsS: Де?
Пок: Це все osago !!!
Пок: У них є страхування - каско.

Анти-спамбота текст:
«Хі, це антиспам-контроль. Будь ласка, вкажіть себе. (Пошук фрази «Я Кривецько» без знаків цитат для авторизації)
4******13: повідомлення: ale
4******13: Повідомлення: Що це таке?
4******13: Повідомлення: Де ти?
4*****13: Повідомлення: Я Кривецько без лапок
4******13: Повідомлення: Я Кривецько

Люди з червоним від нестачі очей сну, збираються в ранок, дедикують.
ЛОЛІБЕЛЬ
Сніжка втомлена пишність, Cthulhu sleeps.
Спокійно, емо спить в кутку.
У день дуже втомилися, скажемо:
БОР! Доброго дня!
Закрийте веб-переглядач

Це місце, де можна сквошувати.
І з блондинкам по KAPSE,
Sotona Azzi живе тут.
Він друзі з ебать коня.
Бажаєте їм бухту.

Ось і хіба.
І подрібніть скручування,
Закрийте очі, реж.

Ptyuch: Є ще люди - нові інтернет-користувачі, які не розуміють мову Bashorg !!!
Птич: ви пишете їх - JA Krivetko або BUGOG, і вони не розуміють, запитайте - що таке BUGOG? й
Alexsmf: Витягувати, ви повинні писати про Cthulhu.
Ptyuch: Що таке Cthulhu?

Там є багога, там панування,
креветка висить на гілки,
там
Сліди хентай аніме,
Блондіко над там на курячих ніжках
кд патч

А потім, 11 o'clock, я сидів в аце, я пишу коля, і там цей діалог, що надходить з вулиці:
- (гуй під вікнами кричить) Кіса Куку, з'явився, Креведко прибув
- (все з дому кричить, теж) Fuck off, ви fuckin' prick, я gonna отримати з fucking break, люди сплячі.
- (з іншого вікна, бас) плюс адін
/me choked на кокс

***: Я не можу, людина.
***: Прибуває в інтернет-класі дефка, щоб пройтися інженером.
*** HOTEL, БРОНЮВАННЯ *** Він називає своє ім’я: «Я Овсянко».
***: Цей інженер, синізований дисковим приводом, припинив очі і сказав: "Я креветка!"
***: Він мене приречений. Хто гонна помпа дівчина зараз?

wingless_god: це без креветок, равлика та інші О, ніколи не буде сміятися так багато з вчителькою, ім'я якого Тимошонко ...

Ю.С. (18:23:30 21/05/2007)
ебать вони говорять, вони соромляться своєї мови. «Креведко» – Пушкін в труні переходить
ГОСТМ (18:24:18 21/05/2007)
У нас є няня, де дитина? :

Що робити, коли ви бачите зелений чоловік?
Він сказав: "Прем'єра!" Я КРЕВЕДКО!
вона: Idiot !!! дорога до перехрестя
Не пишіть мені більше!

Про нас У нас був хлопець, замовивши кредитну картку. Він написав у вигляді програми на карті кодове слово KRIVEDKO. Наш хлопчик, не замислюючись двічі перед тим, як надати йому картку, написав олівцем на конверті «Я КРЕДИКО!» xD

Goblin: Fuck, укуси...
777 Кіт 777: Що відбулося?
Goblin: kick-ass, я піти працювати вранці, є великий блокування голубів, качка, їсть злаків, збити їх ногу, перед 10 метрів 2 чоловіки йдуть, прогулявшись ликом, і я, motherfucker, am in a хороший настрій (хаббі після всього) добре і похилий ... голубці з'їли і занурилися над чоловікам ... і смоктати їх.
Чоловіки не ловили їх, але я кинувся.
Замість роботи він пішов після травми, його ніс був зламаний, він переніс бокові шляхи, добре, лікар виправив його назад.
777 Кіт 777: () Я б подумав, що ви були справжнім фольгом !!!

через habrahabr.ru, ya_krivetko