9 Днів без цукру і ви побачите, що Happens

Не вистачає, щоб зменшити споживання калорій, важливо, що це таке. Зменшення споживання цукру значно покращує здоров’я.

Американські вчені провели дослідження впливу цукру на організм людини.

Вони прийшли до висновку, що зниження споживання цукру на 9 днів - покращує здоров'я, знижує рівень холестерину, нормалізує функції печінки, і позитивно впливає на весь організм.

В експерименті беруть участь 43 особи віком від 9 до 18 років з діагнозом ожиріння. За дев'ять днів споживають продукти харчування з такою ж кількістю калорій, як і раніше, але з зниженим надходженням цукру від 28% до 10% і фруктозу від 12% до 4%. У той же час вони продовжили їсти «погану їжу» – гарячі собаки, чіпси, піца.

Після цієї дієти артеріальний тиск учасників знизився на 5 міліметрів, рівень тригліцериду крові на 33 точки, холестерин ліпопротеїну низької щільності на 10 точках, глюкоза на 5 точках, а інсулін на третину. Печиво та інші органи покращилися помітно.

Незважаючи на те, що суб'єкти зберігають однакову кількість калорій в раціоні, які споживали раніше, тільки зменшили надходження цукру, вони скаржили, що вони переповнені.

Вчені сказали, що цукрові кислоти є найбільш шкідливими, оскільки печінка обробляє їх у жири, що підвищує інсулінорезистентність, ризик цукрового діабету, захворювання серця та захворювання печінки.

Це дослідження підтверджує, що не всі калорій впливають на організм, і використання цукру особливо шкідливе і небезпечне для здоров'я. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.healthwaters.ru/blog/9-dney-bez-sakhara-i-vashe-zdorove-uluchshitsya.html