Дірочки свідомості або слів, які не слід використовувати

До речі, слово «не» відноситься до них. Я повинен визнати, що я використовував його в назві.

Тут я пропоную вам гру "Полювання для Words." Для того, щоб голодувати, ми спочатку розбираємо ці підозрі слова, бо ворог повинен бути відомий у людини. Так, які слова, які небезпечні?

«Ат гармати» будуть слова, що вказані нижче в колонці. А потім ми розглянемо кожну з них окремо в тексті. Тим не менш, це не тільки слова, але й популярні вставки стабільних фраз серед людей, наприклад: «як якщо». А також наполегливий і знайомий з вухо, але неналежний від почуття заміщення, таких як «Ви» замість «Я», коли мова йде про вашу ситуацію. Далі в тексті я зателефоную їм для зручності і лаконічності загальної концепції слова - паразитів.

простий

Сортування

Тип

Розуміння

Скажіть "Ви" замість "Я"

Узагальнення будь-якого роду (все, завжди, ніколи, нічого)

Почнемо з афера: як небезпечні такі паразитичні слова?

Ну, безумовно, не тому, що вони піддають перевагу ілюстрації або, наприклад, впливають на логіку або красу мови - ні. Не так.

Ці бур’яни та зазори мови часто використовуються професійними викладачами, природним чином ненависті небажаних ефектів. І вони шкідливі, оскільки вони зраджують психологічну вразливість спікера. Наприклад, інтеграція «підтримки» і плутанина, апологетична «як якщо». З ними він дійсно виглядає впевнено і компетентно, ніж без них, хоча він не підозрює його. Ці слова пригнічують виступ спікера, висівають насіння сумнівів або симпатії в свідомості і душі своїх слухачів. І не корисний для цілей динаміка, а не робить його наративником харизматичною особою, яка розуміє саме те, що він говорить і кому.

Кожне таке паразитне слово, автоматично (від звичок) включене до оповіді, де може бути пауза, динаміка або апологізация, іноді захищає або просить прощення, неприпустимість за те, що «якщо щось неправильно» у своєму виступі, не відлягали його занадто важко. Таке слово дуже відволікає від того, що він сказав, що це значення потрібно відфільтрувати весь час від вашого ставлення до того, хто говорить. Помаранчевий годинник - шар динаміка.

Але у виступі харизматики, як правило, немає або практично не паразитичних слів. Коли ми слухаємо дійсно міцну, впевнену людину, ми не можемо помітити зникнення динаміка. Що лишається чистий наратив, тому пристрасний про своє значення. Буває, що слухачі повністю всмоктуються ідеями, чіткою ідеєю без домішок «реляційних крань». При хороших танцюристів танцюрист зникає танець, тільки танець залишається.

Відносні планки: вони звичаї своїх оповідань, говорячи в другу людину «Ви», «Ви».

Наприклад:

«Для народження» жінка розповідає про однокласник, «наче вода зламала». . й

А людина говорить: "Ви були бульбовані вашими босами на роботі, і ви сидячи, як спліт, і ви нічого не можете зробити."

Або «Коли ви любите це, ви так боляче...» або «так ви хочете, щоб отримати і дати її на голову...» – погоджуєтесь на всіх цих прикладах, слухач змушений носити чужу стратегію, яка не дуже приємна. Таким чином, проповідник прокоментує через це "ви" замість "Я", шукаючи підтримку у відповідь "право".

Доповідач, без питання, «Як ви це робите?» вважає, що кожен в подібній ситуації буде відчуватися, робити і думати таким же чином. Необхідно для его динаміка виправдати себе і відмивати людину за лаштунками. Так, рухаючись в злиття з слухачем, легко дістатися до клубної позиції хронічної потерпілої до: «Хто зараз легко?»; «ми буде все там», «живо важко», а потім в одному дусі. Позиція бездіяльності і бездії. Намагатися подолати проблему, експериментувати з реагацією по-різному, якщо «вічно це схоже»

Позиція жертви серед людей масивна, тому стратегія узагальнення популярна:

"все, завжди, ніколи" і передача до співрозмовника через "ви" ваші відповіді. Масивне середовище, але дуже шкідливе. Таким чином, приклеєний пронуном «ви» з його історією, або узагальненням «ми живемо таким чином», співрозмовник хоче поповнювати ряди свого «поганого секту» за рахунок, і покрийте небажання розвиватися і навчати.

Якщо ви сказали “Я” у всіх цих місцях, ви повинні взяти відповідальність і прийняти, що інші варіанти відповідають цим обставинам. Я говорю про себе.

І звичайно, якщо ви самі робите - ви використовуєте "Ви", розказавши ваші історії, а крім того, щоб бути некоректним до співрозмовника, ви все одно будете добре обізнані про те, як ви завдати шкоди собі через це. Повідомляємо, що за словами «Ви» замість «Я», ви не зарозумієте сили ваших почуттів і подій.

Якщо людина скаржаться, є багато сил у своїх «негативних» почуттях. Присвячуючи силу драми своїх подій, людина мовно визнає через «Я», що він може «ручитися», змінити і вийти з ситуації, так само як він увійшов в неї.

У прононі «Я» дуже велика влада, і це для педагогів – «тренери дітей» не були прибутковими, тому фраза – «Я» – останнє літера в алфавіті» назавжди ускладнює бажання багатьох дітей публічно розпізнати наявність цього «Я». Який зараз родючий грунт для низької самооцінки, необхватості в їх міцності і популярності психології.

Знаючи це, ви можете тепер «сплітати» себе назад.

Взявши себе дозвіл на «Такеда», де ви поговорите про себе, не соромтеся впізнати автора.

Ваше життя.

Забороняючи себе сказати: «Ви» де ти говорить.

Я можу сказати вам, що якщо це ваш випадок, це буде складно. Тут буде колосальна ломка, і провина, і ембаррасмент. Але якщо це не зроблено, і ваш «Я» у своєму виступі і не народжується, то, вірити мене, не буде ніхто, щоб врятувати вас, і привести до нових горизонтів. Ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні. Ні, ні, ні. І є розв’язання себе у всіх, і це сумно, що це не на всіх розчинах, які освітлюють Зен. Це комплекс глобальної провини для його існування - багаторічна масова драма пострадянських поколінь. І це довго, алас, стати нормою, тому люди з відсутністю цього провинного комплексу викликають бородавку і підозру. Багато хто не ризикує стояти, розповідаючи правдиво через «Я», щоб не відхиляти більшість.

Але секрет, що більшість людей лікують їх більше, ніж що говорять. Для більшості людей потрібно прийняти набагато важливіше, ніж необхідність спілкування. З цього слова, приступають до мови багатьох.

Тим не менш, ці слова практично не використовуються лідерами та іншими харизматиками, і якщо вони використовуються свідомо – знаючи чому і точно те, що вони означають.

Ви можете взяти як багато тренінгів, так і для вивчення психології, як вам подобається, але якщо у Вашому виступі є щось, що має рамку Вашого колишнього «любого» мислення, то отримані знання будуть об'єднані в ці проміжки, що існують у вашому шляху мислення.

У цих автоматичних замінах фіксуються:

«Ви» замість «Я», «все» замість «утрьох». й

Наприклад,: Хто це? Будь ласка, зв'яжіться з нами

Ці стратегії несвідомі праліси непродуктивних людей, які прагнуть до розвитку. Цей феномен розкриває страх власної влади. Людина говорить про те, що він хоче більше влади, можливостей і свобод, а також мови, що людина не готовий! Він тільки грає, що він стверджує більше.

Аутоматизми, перераховані вище, часто пояснюється «респективним» полом – фразою «припустимо, що це робить». й

Це «стиль» мови сприяє зливу особистісної емоційної енергії, розвідці досвіду людини – все, що було розроблено, щоб зробити його впевненим.

Ці слова, що використовуються і знову, повертають його до своїх колишніх неефективних станів, щоб він навіть був головоломлений, з якого, набравши інформацію про психологію і розвиток, він залишається там і був, енергійно і послухливо, немає результатів або вони флотують і не зафіксують.

Ця звичаюсь ще з сміттям у виступі (і як ми говоримо, так ми думаємо), з кожним навчанням може зануритися людину на ще більшу відчайдушність: «необхідні роботи» і здається, що є «не можна допомогти», і людина «поважна вся» і «все це бездії». Чи відчуваєте вилов, в узагальненні?

Навіть якщо ви не навчитеся нічого з «мінди» викладача або тренера, але тільки змініть своє мовлення, результат еволюційного лепа негайно буде розкрито: як ми думаємо, думки успішних і задоволених людей відрізняється від думки нещасливих мандрівників.

Якщо ви починаєте дотримуватися мови, і навіть краще, попросіть своїх друзів, щоб зробити це, ви будете значно здивовані, скільки автоматизмів, які ви використовуєте в мові, що не базуються на значеннях.

І знову наявність цих параситичних слів переносить рівень самореляції людини. Це свого роду хрустки, які багато людей потребують. Висловлення людини розкриває «якість» власної самооцінки через «як, якщо», «як говорити»,» і «право». Отже, люди мають хронічне визнання того, що відбувається далі.

Прийміть слово «право».

Повідомляємо, що хтось використовує слово "право" що слід часто, слово "право" - це не на все просте, це часто "довільно"!
«Я просто не тримав сльози» або «Я просто стрибнув в абіс як полум’я вогню почала підходити». Що таке?

Враховуйте узагальнення «вічно, завжди, назавжди, ніколи, все. й

Узагальнення мови, це часто брехня, навіть тут з регулюванням і вишуканістю можна сказати практично завжди - ліжко.

"Ви завжди пізно." Немає, 76% так, або 95% / 50%, але не завжди!

«Я торкнувся від свого життя назавжди...» «Я ніколи не...»; «Я ніколи не роблю це знову...»
Це популярна мудрість «незалежно». Не скажеш ніколи.

Узагальнення посилює звичку лежачи до себе і інших, перебільшуючи правду на користь маніпулятора або виправдовує жертву відтінку. Узагальнення є свого роду абі-місії для себе не виростити або змінити, але спробувати відлякати інших для ваших неприємностей.

Пауза живлення.

Ще одна прихована причина цього явища «середнього отвору» є поширеним побоюванням паузи.

Стійкі автоматизми мови, які, за рахунок автоматичного використання, більше не відображають чесність чого відбувається. Ці повороти і заміщення настільки міцно вписуються у виступі, що багато хто не помітить їх.

Скільки людей не помітили, коли вони говорять, скільки вони говорять крім слів-паразитів, є також багато додаткових автентичних звуків: "uh ..." "ooh ...", "мм ..." ... "uh-mm ...", шукаючи правий поворот. Ви можете почути цю “гарбаж”, послухавши виступ у записі. Люди іноді дуже дивуються, скільки вони мають у своєму виступі будь-який непотрібний, на місці якого можуть бути паузи. Пауси в виступі, як правило, окрема тема, тут я хочу сказати, що це те, чия мова дуже забита, більшість всіх це паузи, які бояться, намагаючись замочити їх, за якою ціною це було заповнювати звуком, просто не мовчати!

Цей урок може бути смертельним. Тоді це означало "внизу, два!" Але моо дав хоча б одну надію назвати мислення, болісно запам'ятовує тему сумлінного студента.

Діти зростали, а страх залишився. Якщо це про вас, і ви використовуєте ці заспокійливі звуки в розмові означає ... (на вас чесні або полоітні?), то ... не вирощені. Важко, решта байдужості і плутати дитину, вимагати повагу, визнання і дорослі досягнення в житті.

Щиро вітаємо вас, друзі!

P.S. Якщо ви дійсно хочете очистити свою мову. Надайте підтримку друга, запитавши його, щоб подивитися свою мову, і призначити себе «покарання» для кожного вироку. Добре, якщо це буде фізичні корисні спортивні вправи для тіла, одночасно і накачування.

Важливо, що це можна зробити відразу без затримки. Або приїжджайте на зовнішню таємницю навчання, де ця полювання практикується.

А якщо ви хочете самостійно займатися полюванням, придумайте дію, якщо ви знайдете себе простратифікованим. Наприклад: змінити браслет або кільце з зліва на праву руку і спину, або краще, але, присипати для вилучення. А якщо ви це робите на громадському місці, то в той же час ви будете працювати не тільки паразити мови, але і страхом оцінювання.

Будьте світлими, дайте важкій тяжіння. Стоп боятися, любов людей, він розвиває почуття гумору. Видання

Автор: Наталія Валицька

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: valitskaya.com/wp/?page_id=27