Люблю себе: практика з дзеркалом і 9 більше порад Louise Hay

Ключ до досягнення самолюбителя – зупинити критик.

Виникає труднощі, коли ми думаємо, що ми погані. Всі зміни. Щодня - це новий день, і ми живемо по-різному. Наша сила полягає в тому, щоб адаптуватися до потоку життя. Ми всі люди і що робить нас вразливими. Давайте навчимося не претендувати. Бажання для досконалості кладе нестерпний тиск на людину і запобігає його фокусуванню на якому несприятливе життя.

Наступне, що нам потрібно зробити, щоб зупинитися.

Багато хто просто тероризуйте себе з похмурими думками, вражаючи будь-яку ситуацію набагато гірше, ніж це насправді. Такі люди несуть маленькі проблеми, які несуть пропорції. І як страшно це жити в антисипації гірше.

Ще один спосіб - бути добрим, ніжним і хворим з собою.

Більшість людей постраждають від очікувань негайних результатів. Ми не будемо чекати нічого. Ми опинилися, стоячи в лініях або потрапляючи в джеми трафіку. Ми хочемо мати всі переваги і дізнатися всі відповіді прямо зараз. Ми часто руйнуємо життя інших через незадоволеність. Недостатність – небажання вчитися.

Ми повинні вчитися бути такими, щоб наші думки.

Не покарати себе на негативні думки. Ви можете подумати про ваші думки як творчі, не руйнівні. Не варто відлякувати себе за погані речі, які трапилися в житті. Ми можемо дізнатися від нього. Здавалося б, кину, покарання і біль.

Наступний крок, щоб любити себе, щоб дізнатися про себе.

Критики спалює душу, оживляє її від попелиці. Визначте свою владу, вашу божественну сутність. Ми всі істоти Infinite Mind. Зробивши себе, ви приниження сил, які створили вас. Почати невеликий. Покажіть собі, що ви красиві. Але один раз недостатньо, похвала не вийде. Повторіть його принаймні один раз в той час. Поведи мене, це буде легше кожного разу. Наступного разу ви повинні зробити щось нове, незвичайне, або ще не навчилися в процесі навчання, підтримувати себе з похвалою.

Підтримуйтеся самостійно.

Запрошуйте своїх друзів, щоб допомогти вам. Попит на допомогу - прояв міцності, не слабкості. Багато хто з нас використовуються для того, щоб покладатися тільки на себе і ніколи не просить допомогти: індивідізм не дозволить йому. І все ж, намагатися це зробити замість того, щоб впоратися з усіма проблемами на вашому власному, і бути сердитися з собою не працювати.

Люблю ваші негативні риси. Вони є вашими істотами, так само як ми всі Божі істоти.

Ми всі зробили неправильний вибір. Якщо ми наполегливо покараємось на це, ми розвиватимемо стереотип. Ще один ефективний інструмент – гумор. Він допомагає розслабитися і відчувати полегшення в стресовій ситуації. Дивіться більше комедії кіно. Якщо людина може подивитися на своє життя, як гра з елементами мильної опери, драми і комедії, то він не надії і все буде добре попереду.

Подбайте про своє тіло.

Подумайте про це чудове місце для вас. Ви піклуєтесь про Ваш будинок, не знаєте? Переглядайте те, що ви годуєте тіло. Виховання – це один спосіб приховати свою любов. Ми не можемо зробити без їжі: це дає нам енергію і допомагаємо створювати нові клітинки в організмі. Хоча ми часто знаємо основи харчової науки, ми продовжуємо використовувати харчові продукти і дієти, щоб покарати себе і стати жиром.

Робота з дзеркалом.

Я часто наголошую важливість роботи з дзеркалом, щоб визначити, що зупиняє нас від люблячого себе. Ви можете працювати з дзеркалом в різних варіантах. Я хочу піти в дзеркало вранці, як тільки я прокинувся і сказати, я люблю тебе. Що я можу зробити для вас сьогодні, щоб зробити вас щасливими? Послухайте свій внутрішній голос і стежте за тим, що ви чуєте. Почати роботу з дзеркалом, ви не можете чути нічого у відповідь: ви звикли битися самостійно, а внутрішній голос не може реагувати на думку, повною любов'ю.

І, нарешті, полюбляйте себе прямо зараз, не чекайте, поки ви не будете ідеальними.

Незадоволеність собою – це просто звичок. Якщо ви не можете бути в курсі, якщо ви можете любити себе і затвердження себе, ви можете насолоджуватися гарним, як це входить до вашого життя. По навчанні любити себе, ви можете любити і приймати інших людей. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/iveda?w=wall-74433555_48943