467
Яка дружина приносить чоловік удачливий
Жінки – це психічна енергія сімейства. Як жінка подружить, яка психічна енергія вона має, така ж психічна енергія зацарить в сім'ї. Якщо жінка має достатньо розумової енергії, щоб вірити, що все буде добре, то така дружина приносить чоловікові удачі. Навіть якщо це погано, вона ніколи не сумнівається її чоловікові. Але це дуже рідкісний випадок, в основному жінки, як правило, можуть бути нервовими, турботливими, сумнівними. Але все в руках. Все залежить від того, скільки психічних сил є. Це, якщо жінка переживає, її обов'язок читати деякі захисні молитви, мантра, настрій та ін. Вона повинна робити це щодня, коли вона відчуває проблему. Жіноча думка в шість разів більш чутлива, ніж людина, тому жінка може здогадати труднощі попереду. Зрозуміємо ці труднощі. Вона не повинна розповісти чоловіка, "Я думаю, що ми будемо незабаром і так далі." Не знаю, що він говорить. Для того, щоб подолати це почуття тривожності, жінка повинна негайно почати читати ці захисні настрої.
У Vedas це приділяє велику увагу. Так є різні захисні ставлення. Наприклад, застосування глини або води близько двадцяти різних частин тіла. Це, кожен день жінка стосується цих ставлення до дітей з великою вірою, і дитина стає захищеною, його тіло стає захищеним від різних впливів, від долі. Я маю на увазі, він не вдарив голову або що-небудь. Він захищений. Все залежить від вашого психічного стану. По суті, ці ставлення до дитини передають п'ятдесят матері. Наприклад, якщо у дитини погана карма і мати хороша карма, то момент він стає хворим, вона буде відчувати велику небезпеку. На цій точці вона повинна сильно вірити, що все буде дрібним. Якщо віра посилює тривогу, то в цьому випадку не дасть можливості зробити нещасний випадок.
Для запобігання нещасних випадків ми можемо використовувати нашу ніжність. Така влада присутній в психіці. І ви повинні знати, що в свідомості жінки ця влада присутній більше, ніж у свідомості чоловіка.
Якщо ми говоримо про те, хто бореться війні, нам ще потрібно подумати про це.
Якщо вірний, грішна дружина вірить дуже сильно, що чоловік повернеться, то згідно з Ведикськими знаннями немає воїна, який може стріляти його. Якщо віра посилюється, ніж його вирішення. Це, вона завжди повинна пересилати визначення одного вона бореться. Тож віра проти будь-якого поганого впливу. Видання
Автор: О. Г. Торсунов
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vk.com/iveda?w=wall-74433555_48912
Світ після квантового переходу: ми живемо в різних вимірах
Алкалінний захист здоров’я людини та рослин