Особистий досвід: Я абсолютно інший вегетаріанський.

Багато, якщо не все, наше життя є проблемою вибору. Ми вибираємо те, що одяг для носіння, які продукти харчування купують, яку техніку використовувати, і в кінці ми вибираємо, хто витрачає наше життя. Якщо ми припустимо, що думка є матеріалом, то навіть все, що, здається, незалежно від нас на перший погляд, відбувається тільки тому, що ми можемо це стати.

Багато людей все ще не думають про те, що вони їсти, що вони носять і т.д. Ми не будемо думати. Хтось ще подумав нам.

Я думав про те, що я їсти. Вегетаріанство вегетаріанства, а в часі з’явилася свиняча куртка. Поросла. Тварини. Після живого. І вперше в моєму житті я раптом зрозумів, що я їсти тварину. Хто жив і загинув, щоб отримати на моєму тарілці. Ця думка, здавалося б, так простий і зрозумілий, шокував мене.

Коли людина прагне до нових і невідомих механізмів гальмування часто працює - страх невідомого, довгострокових звичок. Я пішов в Інтернет, щоб знайти відповідь на питання: що вегетаріанство?

Після того, як я зрозумів щось важливе. Не питання про те, чи слідкувати за вегетаріанством або ні. Як я почав шукати відповіді на мої питання, я зрозумів, що я хотів би знайти підтвердження правильності цього шляху, тому що насправді, все в мене було прийнято рішення миттєво.

Я знайшов багато статей про те, що ми не предкатори, висловлювання великих людей про вегетаріанство, хрустких фотографій з бобів, оповідань про їх шлях до вегетаріанства, статті здоров’я та іншої інформації.

Але... Ви можете перечитати сотні томів, а не відчути ідею вегетаріанства. Всі найважливіші речі трапилися один раз, тому що я просто зрозумів, що ми не можемо жити, якщо це загрожує наше існування. Ми не Ескімос, що живемо в чумі далеко від цивілізації. Ми живемо в містах з супермаркетами, де полки зливаються харчовими продуктами, які наші предки навіть не думають про! Потрібні сказати, що людина живе, коли є така різноманітність продуктів навколо!

Я запитав багато питань, і спочатку я б сказав, що люди, якщо вони хочуть змінити мій розум. Найпоширеніше питання було, як можна жити без м'яса? Ви можете, я запевняю вас. У світі важко уявити, як багато вегетаріанців і веганів. І це нормальні, розумні і здорові люди, краще або гірше, ніж ті, хто їсти м'ясо. Ви можете побачити це, знайшовши список вегетаріанських знаменитостей онлайн. Ви будете приємно здивовані, що вас цікавить.

Це людський характер, щоб знищити все навколо вас. Але я не хочу бути однією з тих людей. Я хочу змінити для кращого, і я вірю, що надання допомоги вбивця є одним з багатьох кроків, які ми можемо зробити, щоб краще життя.

По суті, перед особистим досвідом стає непотрібні наукові дослідження та години дебатів. Я не отримав краще або гірше. Після того, як рік і половина вегетаріанства, я ще відчуваю себе добре. Якщо так, чому тортури, які живуть для сумнівного задоволення? Я не вважаю себе, що важливо для всіх.

Більшість людей, які намагалися переконувати мене, що я був неправильним, не в хорошому здоров'ї або мали будь-які спеціальні знання анатомії або травлення. Було досить смішно почути заяви про баланс харчування (від категорії: «Що потрібні білки тварини!» від людей, які харчуються щодня з консервативами, барвниками, ароматами, глутаматиками і стабілізаторами. Ви можете подумати, що всі ці хімія споживають в кілограмах краще, ніж м'ясо в раціоні.

Я абсолютно інший вегетаріанський. Я не люблю те, що це називається. М'ясо споживання перестало бути нормою і стала чимось аномальним і надпотужним для мене. Вам більше не потрібно сперечатися з ким-небудь і довести свою точку. Всі питання, які були вирішені, повинні бути відхилені особистим прикладом, без будь-яких причин. Я дав шкіряні і хутро, хоча я живу в Далекому Північному, не використовуйте продукти, що містять компоненти тварин (гелатин, гліцерин і т.д.), не купуйте продукти тих компаній, які перевіряють його на тваринах. Я не фанатика. Я звичайну людину, яка хоче бачити менше насильства та насильства у світі. Це не вимагає ніяких жертв від мене, навпаки, цей спосіб життя приємно і цікаво.

Це все питання вибору. Це індивідуальний вибір для кожного з нас. Але в той час як це зробити, пам'ятайте – життя когось залежить від вашого вибору. Видання

й

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: Progressman.ru/2010/05/waytoveg/