Східний паркет батьків, дітей та бажань

Одного разу три своїх дітей прийшли до Мастера Вана, і кожен захотів щось дивне.

Тоді він думав, «Для того, щоб вони могли жити і вирішувати їх?» Нехай вони живуть як вони, будь ласка,!

«Дад», - сказав він злодистий син, заливаючи фарбу над ним. Я не знаю, як розповісти вам, але я люблю чоловіків більше жінок. Я люблю Sun Ahui. Звісно, ви хочете, щоб ваш перший раз продовжити свою лінійку і стати спадкоємцем ваших навчальних закладів, але... шкода, я не хочу цього. Я просто хочу жити в житті з сонцем.

до батько, в'язаний, звернувся до майстра його середнього сина. Я повинен зізнатися, що я психіста і знежирення зброї, м'яса і страждань. Ви спробували навчити мене як воїна, вектора і захисника, який був відомий по всій території Китаю, але мені не потрібно. Я зустріюся з ним, пришиваючи свій одяг і стане вегетаріанським!

- Тато! - Я молодий, розумний і красивий. І я не хочу, щоб няти і подавати чоловіка. Я хочу мати час, щоб насолоджуватися життям, займатися саморозвитком і побудувати кар'єру. Я збираюся до міста, і я без дітей. Але я пообіцяю, що я прийде до вас на тиждень!

Мастер Ван був готовий говорити своїм дітям, але раптом він спалахнув через голову: «Для того, щоб вони могли жити і вирішувати їх?» Нехай вони хочуть, щоб вони були щасливими. Я не шавлія, але толерантна сучасна людина.

- Всі права, мої діти, - сказав він, "живо, як ви будете.

Близько десяти років. Діти жили, як вони бажали. Важкий син загинув СНІД після численних захворювань. Друга практично жила в поросятому, філософія, що наш світ є відвалом бруду, сміття і каналізації. Моя дочка стала багатою і успішною. Але її молодий коханець, скопіюючи її підпис, залишила дівчину безглуздою. І повернулася до свого батька і під мантрою «Всі бастари, всі бастари» приймали книги на самодорожчі.

Який я збираюся робити, коли я старію? Я не маю онука або бабуся.

З такими думками він прийшов до свого сусіда. Він сидів в альтанці з чашкою ароматного чаю.

- Як ви, сусід? попросити Wang. - Чи є ти? Як діти?

до Але ліктя останнім часом почала дешифрувати епітафії на старовинних могилах. Він так в нього! Крім того, він робить його хорошими грошима. І я одружився з дочкою судді, і я шукаю їх і не можу бути щасливим! Середні пішли послужити в імперській кінноті, очолював «довгу сто». Дочка подарувала мій п'ятий онук.

- Чудовий! сказав Wang захоплено. Але не було ваших дітей хочуть дивних речей 10 років тому? У юнацькому віці кожен гарячий і приступний.

Сусід Чжана не погоджується.

- Тоді як ви навчите їх жити? Який секрет батьківства?

- Я просто сказав їм, що якщо вони не зупинилися, я вбити їх з лопаткою.

Після цього вчення індивідуальної свободи в церковній імперії почала забути - замість неї, викладання ложок просвітлення. І може Він прийшов з Нирваною!

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: storyfox.ru/post/odnazhdy-k-masteru-vanu-prishli-troe-ego-detej-i-kazhdyj-zahotel-strannogo/